Kategoriarkiv: Body Wraps

Nyttårsforsetter?

6. januar 2015

Body Wraps

Dette bildet er før og etter 10 body wraps av meg!

Hva er BODY WRAPS? Nytt produkt i Norge(juni 2014). It works er et solid firma fra Florida, og har eksistert siden 2001. Body wrap er et urtebasert klede som er basert på 12 forskjellige urter som bryter ned fett i dine fettceller ved hjelp av LIPOLYSE. Den former, toner og strammer problemområder som er vanskelig å trene bort. Kan brukes på ulike problemområder som mage, lår, sete, legger, armer og hals. Er SUPER mot cellulitter også! Body wrappen og ALLE It works produktene er 100% ØKOLOGISKE og PARABENFRIE.

Min personlige historie: Jeg er 33 år og er utdannet sykepleier, og falt for It works sine produkter etter bruk av 1 pakke med 4 wraps. Jeg merket resultater etter den 4 wrappen. “Henget” etter to tette graviditeter gjorde noe med måten jeg så meg selv, og fant jeg endelig et produkt som VIRKET. Magen ble strammere, og strekkmerkene ble minimert. Når jeg så effekten av dette produktet så tenkte jeg…”dette skal jeg bli forhandler av” og hjelpe flere som er i samme situasjon.
Min yogalærer har også prøvd mine produkter, les bloggen og hennes erfaring HER.

Mer info om wrap og forhandlermuligheter: lisettesbodywraps@outlook.com
Nettbutikk: www.lisettesbodywraps.no

Fruktsyrer-hudpleie-it works

17. desember 2014

Body Wraps / Helse / It Works

 

Body wrappen er vår absolutt bestselger. Kan settes på problemområder som er vanskelige å trene bort.

Jeg stortrives som forhandler av It works! Alle produktene våre er 100% økologiske og parabenfri- og de virker. Hudpleieserien er basert på urter, og passer godt en nordisk og sensitiv hudtype. Prisene er gode, og det lønner seg å bli lojal kunde. En lojal kunde må binde seg i 3 mnd, mot at en mottar minimum 1 produkt pr.mnd i 3 mnd. Igjen får en over 40% rabatt på ALLE varer. Man stopper enkelt med et tastetrykk sitt abonnement etter 3 mnd, og man får de samme rabattene om man har lyst å handle mer etter en har stoppet sin autosending.

Min yogalærer, Maren har nettopp testet produktene våre, og du kan lese hennes innlegg på bloggen LEV100 HER. Hun prøvde body wrappen og en Facial wrap. Bestselgeren vår et body wrappen.

Vårt nyeste tilskudd i hudpleieserien er “EXFOLIATING PEEL”. Om noen få uker til så kan denne bestilles av norske kunder. Exfoliation peel inneholder fruktsyre. Glykolsyre virker i det øverste cellelaget i huden (stratum corneum). De svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere, strammere og mer glinsende hud. Glykolsyre jevner også ut pigment i huden, og i høyere konsentrasjoner kan avbleke brune flekker. De med tydelig solpåvirket hud har generelt svært god effekt av fruktsyrer. Hvilken konsentrasjon man velger avhenger av hudproblemet man behandler. Glykolsyre er generelt mest effektivt i en konsentrasjon mellom 10-20% (kilder: dermatologi.no).

Hva er peeling?
Peeling omfatter fjerning av de eldste døde hudceller på hudens ytterste overflate, og har vært brukt i mange år for å opprettholde sunn hud.

Hvorfor er peeling viktig?
Ettersom vi eldes, vil prosessen med celleregenerering bremse ned. Dette betyr at kroppen er tregere til å fjerne hudceller og generere nye. Når gamle hudceller begynner å hope seg opp på overflaten av huden, kan det gjøre at huden ser kjedelig, grovt, og tørr ut. Videre kan opphopningen av døde hudceller resultere i overskytende olje og tilstoppede porer, som fører til kviser.

1. Huden din peeles naturlig: Når du er yngre, vil huden din naturlig fornye seg hver 25 dag. Når du fyller 30, begynner prosessen å avta, noe som kan resultere i mer pigmentering samt en kjedelig hudfarge.

2. Fordelene er uendelige: Med regelmessig peeling kommer flott hud. Ikke bare fjernes den døde huden, den reduserer også hudmisfarging og pigmentering, fine linjer og rynker.

3. Bruk peeling om morgenen: Huden fornyer seg selv over natten, så peele huden din om morgenen for å fjerne bort død hud.

4. Ikke glem å fjerne sminken: Før peeling, er det viktig å huske å ta av sminke og gi huden din en skikkelig rens. Hvis du ikke gjør det, vil Exfoliating Peel ikke være i stand til å gi deg den dype rens du er ute etter.

lisettesbodywraps@outlook.com
Nettbutikk: www.lisettesbodywraps.no

Hjelp meg å like siden min på FB: HER.

P.S Vi trenger forhandlere over hele Norge og utland. Så send meg gjerne en mail for mer info. Etter bestilling har du pakken levert på døren etter ca 7 dager.

It works!

26. november 2014

Body Wraps / It Works

Nysgjerrig på It works body wraps? Den strammer, former og toner kroppen ved help av 11 forskjellige urter som stimulerer til LIPOLYSE(bryter ned fett i dine fettceller). Body wrappen kan brukes på ulike problemområder som magen, lår, sete, legger, armer og hals. Men du bør konsentrere deg om et område om gangen. Resultatene er varige så lenge man spiser sunt/variert og er aktiv. Fettceller kan reverseres om man lever usunt.
 
Jeg gleder meg til til å ha på julekjolen uten hold-in undertøy i år! Jeg har personlig FANTASTISKE resultater med body wrappen.
 
Vil du prøve body wrappen? Da har du 3 muligheter:
 
1. Bestille via nettbutikken min og bli lojal kunde. Lojal kunde vil si at du binder deg i 3 mnd til å motta minimum 1 produkt pr.mnd. Igjen får du over 40% rabatt på ALLE varer.
2. Du vil prøve 1 enkelt body wrap. Da sender jeg deg den direkte fra meg, pluss du får personlig mail med tips før du setter i gang med body wrappen. 300,- inkl.frakt 
9/10 får resultater fra første gang! 
3. Kjøp en body wrap  pakke med 4 single wraps for 850,- inkl.frakt uten å bind deg i 3 mnd.
 
 
Kontakt meg for noen av alternativene på mail: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Nettbutikk:
www.lisettesbodywraps.no
 
 
Lisette

Spørsmål og svar

25. oktober 2014

Body Wraps / Helse / It Works

Mine personlige resultater:
Dere som følger meg her og på instagram har sikkert forstått at jeg har blitt distributør av It works Norge. Jeg er “crazy about”  denne serien av produkter. Personlig hadde jeg aldri trodd jeg skulle bli forhandler av noe som helst av hjemmeprodukter. Min reise som distributør har bare vært supergøy. Det å treffe ulike mennesker på wrap parties, og engasjere seg i helse/velvære er bare unikt. Som sykepleier er jeg nok i overkant interessert i helse og produkter som virker.
 
Typiske spørsmål jeg får fra venner og kunder:
 
Hva er body wraps? 
Det er et urtebasert klede(body wrap) man setter på problemområde som mage, lår, sete, legger, armer og hals. Body wrappen den strammer, toner og former hud. Den har en evne til å bryte ned fett i dine fettceller(lipolyse). Altså ikke væsketap.
 
Hvor lenge skal den sitte på?
Body wrappen skal sitte på i 45 min, og de neste 72 timene skjer det ytterlige progressive resultater. Kan sitte max på 8 timer(kan sove med den). Den fikseres med gladpakk eller fab wrap. Viktig å drikke rikelig med vann under detoxen. Minimum 8 glass pr dag. Kroppen skal skille ut avfallstoffer, derfor er det essensielt med vann.
 
Er resultatene varige?
Ja, så lenge man lever sunt og beveger seg. Fettceller kan reverseres(komme tilbake) om man lever usunt etter wrapping. Det er absolutt en fordel å være aktiv og spise variert. 80 % er kosthold. Body wrappen gir deg en kickstart, og man får lyst til å leve sunt under wrappeprosessen. Det er også UTROLIG motiverende å gå inn i cm. 
 
Kan alle bruke body wrappen?
Ja, både damer og menn. Man bør ikke wrappe under menstrasjonen pga hormonubalanse. 
 
Hvor mange body wraps trenger jeg?
Dette er umulig å svare på, da alle kropper reagerer ulikt på detox. Jeg så forskjell etter min 3-4 wrap. Noen merker allerede etter sin 1 wrap. 98 % har god effekt av It works body wrap. Vi sier at 4 body wraps er 1 behandling. De fleste trenger 2 eller flere behandlinger før de er fornøyde. Noen holder på lengre.
 
Er det bare overvektige, og dem med løs hud som bruker body wrap?
Langt i fra! Body wrappen er perfekt for dem som trener, og vil ha mer definert kropp. Ammede kan ikke bruke body wrappen så lenge dem ammer, da morsmelken kan endre smak pga urtene. 
 
Hvordan blir jeg kunde?
Du kan bestille via min nettbutikk, eller at jeg sender deg pr mail et bestillingsskjema. Jeg anbefaler alle å bli lojale kunder. Dvs at du binder deg i 3 mnd, og mottar minimum 1 produkt pr mnd. Da får du over 40% rabatt på ALLE varer. Du kan selv stoppe autosendingen etter dine 3 mnd. Om du vil bestille senere, slipper du bindingstid og har samme kundefordeler LIVET UT! It works etterbetaler også 10% av alle dine kjøp, og du kan handle for dem iform av produkter.
 
Hvordan bli distributør?
Jeg er på utkikk etter flere engasjerte distributører over hele landet. Koster rundt 1000,- for å starte opp som forhandler. Salget går via din egen nettbutikk og på wrap parties. Dette er en supergøy jobb, og en fornøyelse å levere produkter som VIRKER! Ta kontakt om du vil ha en jobb som du styrer helt selv, du kan jobbe lite eller mye. Jeg er også på utkikk etter distributører som vil ha mine produkter i sine spaklinikker, hudpleiesalonger, fotpleie, frisører etc.
 
Nettbutikk for bestilling av body wrap, og andre produkter:
 
www.lisettechristine.myitworks.com.no
 
Mail: 
 
lisettesbodywraps@outlook.com

FB siden min: HER.

Distributører på teamet mitt søkes

6. oktober 2014

Body Wraps / Helse / It Works / Jobb

Jeg søker etter ENGASJERTE distributører på TEAMET mitt, ønsker du en deltidsjobb som BARE er GØY? Og har driven…les nedenfor!
 
Her følger informasjon om å bli distributør for It Works. 
Som IT-Works! distributør selger du kroppspleie- og hudpleieprodukter som er formulert og forsket på av ledende forskere og naturmedisinere, og som bruker de beste naturlige ingredienser innen banebrytende vitenskap, og fører strenge kvalitetskrav for å gi effektive produkter som trygt nærer kroppen din. 
Vårt mestselgende produkt er Body Wraps som behandler spesifikke områder på kroppen som du vil tone, stramme og definere mens den krymper fettcellene og detoxer kroppen innenfra. Du vil se resultater på så lite som 45 minutter. 
 
Uavhengig Distributør: Hva betyr det? 
Du er begeistret for produktene, og du tror dette er noe dine venner og familie vil være interessert i også. Og/eller du har vært på jakt etter en mulighet til å tjene litt ekstra inntekt til å dekke regninger, nedbetale gjeld, eller vil spare til noe, som f.eks. ferier og jul. Eller kanskje du ønsker å jobbe hjemmefra, og tjene en ekstra/erstatning inntekt og du kjenner at denne muligheten med IT WORKS Globalt kan være svaret. 
 
Så hva blir det neste? 
Bli med på laget og bli en uavhengig distributør i IT WORKS Globalt! For å kunne selge disse må du bli en distributør. Du kan bli med vårt norske team for bare $108. Du får da startpakken som inneholder en boks med wraps (4 i en boks), markedsføringsmateriale, og månedens første esuite (nettside) GRATIS. 
 
Noen Fordeler når du blir Distributør: ~ 
Få produkter til innkjøpspris !! 
-Registrer Fire lojale kunder i de første 30 dagene for å motta $ 120 i gratis produkt. Dette gir deg en sjanse til å prøve flere av våre fantastiske produkter gratis,  du vil bli begeistret over våre gode produkter som du selger, og du blir et produkt av produktet!
-Wrap Rewards: for hver 2 lojale kunder du registrerer, får du en eske med 4 wraps for $ 35 med gratis frakt! 
-Fast Start Bonus: For hver distributør du registrerer på ditt lag som ønsker å selge produktene, så vil du få en $ 100 bonus når de har registrert to lojale kunder i sine første 30 dager. 
Kommisjonen -Du vil gjøre 15% provisjon på hver lojal kunde registrert direkte under deg. Du vil også gjøre 5-15% provisjon på hver distributør som blir innmeldt i din organisasjon (og deres lojale kunder!) basert på hvor de er under deg. 
 
Som en distributør trenger du: En 80BV autoship hver måned. Denne autoshippen er det som kvalifiserer deg til provisjon og bonuser. Du kan velge akkurat hvilke produkter du ønsker, men jeg anbefaler å velge wraps fordi du trenger dem, og du kan enkelt selge de på homeparties osv. 
Du vil også få en eOffice, som er din personlige nettside og “back-office” for 25 dollar. Alt er laget ferdig av selskapet, men du må velge deg et firmanavn på siden din. Denne siden deler du med dine kunder, distributører, og sender til alle som er interessert i dine produkter slik at de kan bestille. Denne er virkelig en nødvendighet for å drive virksomheten, og den har også alle dine trenings videoer for å hjelpe deg til å begynne reisen. Du får din første måneden av eOffice gratis! 
 
Hva forplikter du deg til som Distributør: 
■ Gå igjennom opplærings videoer og dokumenter som vil hjelpe deg til å forstå It Works filosofi og til å nå dine mål 
■ Delta på ukentlig konferansesamtaler (hvis dette er på plass i ditt team) som vil hjelpe deg til  å svare på eventuelle spørsmål og å utvide virksomheten din. NB! Les godt igjennom vilkårene for Distributører! Denne finner du under dokumenter i BackOffice. Hvis du ikke finner denne så gi beskjed til din teamleder.
 

 

Hva kan vi tilby deg?:

 

■ Fantastiske produkter og godt betalt! Hvis du jobber hardt og følger trinnene til suksess skissert i pakken din og følger trening og opplæring, vil du tjene penger! Når du når nivået av Diamond, er gjennomsnittlig lønn ca $1,500-2,000 ( den første måneden som en Diamond Executive. Når Diamond bonuser begynne å sparke iinn, vil dette tallet øke betraktelig. 
■ Vi har en facebook-side hvor du kan gå og legge inn spørsmål, få forslag, tips, osv … for å hjelpe deg med å drive businessen din. 
■ Det er også periodiske treninger tilbudt for å hjelpe deg å forstå virksomheten og produktene mer. 
■ sist men ikke minst, får du oppdateringer, tips, råd og opplæringsmateriell fra meg og mitt nettverk av distributører. 
 
Bli en distributør: 
Å bli en It Works distributør er enkelt og det vil ta deg mellom 10-20 minutter for å registrere deg.
Gå til http://www.lisettechristine.myitworks.com/no/ og klikk “BLI MED”. 
Følg alle trinnene ved å skrive inn din informasjon! Send meg evnt. en mld. hvis du ikke får det til: lisettesbodywraps@outlook.com eller tlf. 91111210
 
 
HAR DU EN SALONG PR. IDAG, SE HER: 
Hvorfor bør du vurdere IT WORKS sin forretningsmodell og produktlinje for din bedrift? 
1.Dette er sunne, alle naturlige produkter som virkelig fungerer! Mange er unike og utilgjengelig noe annet sted. 
2.Det er utprøvd mange av MLM forretningsmodeller med varierende suksess. Problemet er ofte å duplisere suksess. Dette er det eneste selskapet der jeg har opplevd at laget mitt var i stand til å finne en av mange måter å bruke It Works til å bygge opp en virksomhet. Fremgangsmåten mot suksess er enkel og kan dupliseres. Hvis du gjør en ekte innsats, hvis du er villig til å lære, er dette en utrolig jevn avkastning på din investering av tid. 
3. Du kan velge å være en distributør og skape en virksomhet som virkelig vil være verdifull for livet ditt.
 
Måter du kan velge å selge våre produkter i salong som distributør 
-Du kan velge å bare bruke produktene utelukkende til bruk i din salong. 
-Du kan velge å selge produktene på et detaljist-nivå og la kundene dine få bestille direkte fra selskapet. Produktet blir sendt direkte til dem, og du gjør provisjon uten å måtte holde lager 
-Du kan tjene provisjoner fra folk du verver som velger å bli distributører (og også fra deres kunder) 
 
 
Her er noen vanlige spørsmål og svar spurt av folk som har startet sin It Works bedrift?
-Virker virkelig disse produktene? Det er vanskelig å tro… 
Men ja, de virker! Faktisk har disse wraps blitt brukt konsekvent av titusener av mennesker over hele verden i over 10 år nå. Den eneste måten du vil tro det, er å prøve det selv! 
-Hvordan får jeg betalt? 
Det finnes flere forskjellige måter å få betalt ved å være en distributør. Du kan selge våre produkter til omtrent alle. Her er noen eksempler … Familie, venner, kolleger, fremmede, gamle venner, lærere, salonger, spa og treningssentre. Mulighetene er uendelige med It Works! 
Du kan være en “talentspeider” og rekruttere andre til å delta i selskapet. For hver person du tar inn så får du provisjon! Bygg et team! Tjen penger! 
 
Du kan invitere dine venner og familie ved å ha hjemmeparty og du kan ha lokale expos. Du kan kvalifisere deg for ukentlige og månedlige bonuser. Og, kan du bruke mulighetene hos gratis sosiale medieplattformer for å fremme våre produkter og mulighet! 
Provisjoner utbetales ukentlig og månedlig! Du tjener 15% i provisjon av eventuelle kunder direkte under deg (nivå 1), 10% på nivå 2, 5% på nivå 3, og 2% på ALLE nivåer etter. Du tjener også penger for salg av dine wraps på partyer (eller solgt enkeltvis) som er basert på prisen du satt for wraps! Det er faktisk helt risikofritt! 
 
Trenger jeg lager? 
Investeringen er minimal. De fleste distributører bærer med seg en liten bag/sekk til alle sine behov for partyet. Det eneste du trenger er å ha med deg dine prøver av produktene, samt noen ekstra Wrap som kundene kan få kjøpe og prøve på party. Kundene bestiller og betaler gjennom din nettbutikk, og får varene levert på døren.
Hvor mye penger kan jeg gjøre? 
Inntekten er bare begrenset av din arbeidsmoral! Sky is the limit! 
Følgende er en oversikt over selskapets gjennomsnitt for månedlig inntekt. (Dette er bare gjennomsnittlig !!!)! 
 
Distributør: $ 71 / måned alle starter ut som distributør. 
Da er du fremme ut til nivåene nedenfor. (PS. du kan legge til $600 på toppen av hver rang når du har 60 lojale kunder!!) 
Executive: $ 309 / måned 
Ruby: $ 599 / måned 
Emerald: $ 1121 / måned 
Diamond (Nå begynner du å tjene gode penger!): $ 1910 / måned (! 400 i måneden god bonus) (+ når noen i din downline får en rask start bonus får du $ 120 selv om du ikke vervet dem!) 
Double Diamond: $ 6035 / måned 
Triple diamond: $ 10 541 / måned 
Presidential diamant: $ 16 934 / måned 
Ambassador: $ 31 928 / måned 
 
Hold homeparties og tjen enda mer! Du kan selge hver wrap på dine partyer for ca. 250kr pr. stk, og du får 4 wraps i ditt Starter Kit som du kan selge på ditt første party om du vil. Den gjennomsnittlige partyet har 4 til 8 gjester, og det er lurt å sørge for å ha med nok wraps.
Det er umiddelbare kontanter i lommeboken!  
 
Hva er ulempen? Ingen ulempe! 
Dette er en morsom, lukrativ business som er tilgjengelig for alle fantastiske kvinner og menn over store deler av verden!
 
Hvis du har noen flere spørsmål så vær så snill, ikke nøl med å kontakte meg! Jeg er her for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha … ikke gå glipp av denne spennende muligheten til å nå dine drømmer! 
Det ville være meg en sann glede å spille en rolle i å hjelpe DEG til fullføre dine! 
 
 
Bildet er lånt av en distributør kollega. Denne damen ønsket mer definert muskelatur. Fantastisk, ikke sant?
Mitt første resultat med body wrappen: 1 pk med 4 wraps. Før og etter 4 wraps.
 
Her er meg etter 7 wraps
 
 
Her er meg etter 10 wraps.

GIVEAWAY HER PÅ BLOGGEN

15. september 2014

Body Wraps / Giveaway / It Works

Mine personlige resultater før og etter 7 wraps
Min personlige resultater etter 10 wraps
Jeg lodder ut en pakke med It works! body wraps når jeg har passert 500 likes på Facebook. Vil du være med i trekningen? Da liker du siden min på FB HER, og komenterer under her når det er gjort eller på FB. Premiens verdi: 1000,-
 
Hva er BODY WRAPS? Helt nytt i Norge. It works er et solid firma i Florida, og har eksistert siden 2001. Body wrap er et urtebasert klede som er basert på 12 forskjellige urter som bryter ned fettceller ved hjelp av LIPOLYSE. Den former, toner og strammer problemområder som er vanskelig å trene bort. Kan brukes på ulike problemområder som mage, lår, sete, legger, armer og hals. Er SUPER mot cellulitter også. Body wrappen og ALLE It works produktene er ØKOLOGISKE og PARABENFRIE.
 
Mer info om wrap og forhandler muligheter: lisettesbodywraps@outlook.com
 
 
 
 

Distributører WANTED

26. august 2014

Body Wraps / It Works / Jobb

Som noen av dere sikkert har fått med dere er jeg distributør av It works! Norge. Produktet har bare vært i Norge i 3 mnd, og jeg trenger flere dyktige med på laget mitt. Jeg har personlig hatt superbra resultater av Body wrappen, nedenfor ser du et bilde av meg og min kollega Rita Arntzen. Bildet er av meg etter 9 wraps. It works body wraps er et urtebasert klede man legger på problemområder som magen, hals, sete, armer, lår og legger som bryter ned fettceller i noe som heter LIPOLYSE. Urtekledet er dekket med 11 forskjellige urter som gjør at man strammer opp løs hud og det forbedrer oppståtte cellulitter. Mer info finner du på siden min på facebook, trykk HER.
 
 
Er du klar for å legge ned intensivt arbeid i noen måneder for så å tjene mer enn du før har gjort? Ja det er virkelig sant.. “Sky is the limit!!” Vi har produkter som “alle vil ha”, som har fantastiske resultater, det er ingen risiko og du blir med nesten fra starten! 
Dette er i ferd med å ta helt av!!
Alle vil gjerne ha litt drahjelp til et sunnere liv og dette er en enkel og virkningsfull måte. IT WORKS! 
Å bli en distributør i It Works! er enkelt. Gå til www.lisettechristine.myitworks.com og klikk på “Bli med”. Startpakken koster 108$ + frakt/gebyr, (Underkant av 1000,-), og inneholder en pakke wrap pluss mye materiell, alt du trenger for å gå i gang!
Når du blir med så får du din egen nett-side/butikk som er gratis for de første 30 dagene, deretter $ 25 per måned. Du må også sette opp din første autoship for 80bv (bonus volum) eller mer for å være kommisjon kvalifisert. Viktig!
Det er mange forskjellige måter du kan tjene på i It Works!:
~ Rask Start Bonuser
~ “Bil” bonuser
~ Homeparties
~ Messer/expos
~ Salonger/Spa eiere/små butikker
~ Dele ut brosjyrer/”blitzing”
og mer …
Som distributør du får engros priser på alle bestillinger, pluss for hver 2 lojale kunder som du registrerer deg får du en wrap belønning og du kan bruke de til å kjøpe en boks med 4 bodywraps til redusert pris!
Så snart du er registrert så blir du invitert til vår lukkede Team-gruppe hvor du får hjelp og støtte av alle i gruppa, din nettbutikk er åpen og du kan straks gå igang med å opprette Facebook-side, Instagram osv. Blir du med?
Send meg en mld. med noen ord om deg selv og hva som er dine mål. Jeg vil gjerne hjelpe deg!
 Kontakt: lisettesbodywraps@outlook.com
Nettbutikke for bestilling av produkter: www.lisettechristine.myitworks. com
Meg før og etter med 9 body wraps! Sier du at dette ikke virker? It works!

It works!

13. august 2014

Body Wraps / It Works

Som sykepleier og treningsinstruktør så er jeg overrasket over produktene til It works! Var en superskeptiker før jeg startet opp med body wrapsene, men bildene lyver ikke og de er av MEG!
It works! body wraps er et urtebasert klede(parabenfri) du legger over problemområder som mage, lår, hals, legger, armer og sete. Wraps er supre for cellulitter også.Body Wraps aktiverer en rekke prosesser som gjør det lettere for kroppen å forbrenne fett.

Den første prosessen kalles lymfedrenasje. Denne prosessen er også kjent innen spesielle massasjeteknikker. Det som skjer er at lymfedrenasjeprosessen, initierer væske (lymfe) i fettcellene, slik at fettcellene kan bevege seg fritt og transporterer dine fettsyrer og giftstoffer ut av kroppen din som avfall. Disse væskene inneholder giftstoffer og urenheter som kroppen har lagret fra bearbeidet mat vi spiser og fra luften vi puster. Det å miste disse væskene, gjør at du mister centimeter umiddelbart. 

Den andre prosessen kalles lipolyse. Dette er den største prosessen som settes i gang av Body Wraps. De fleste urtekurer og innpakninger som du finner på markedet og på internett, har ikke evnen til å stimulere lipolyse. Kjennetegnet med liplyse er ekte vekttap – og skjer bare med dette patenterte Body Wraps produktet. Lipolyse er nedbryting av fett som er lagret i fettcellene! Ved å bryte ned dette fettet, stimulere til lymfedrenasje og økt sirkulasjon, blir fettsyrer ført ut av kroppen din som avfall.

Den tredje prosessen kalles mikrosirkulasjonen. Dette er i utgangspunktet blodstrøm gjennom de minste kapillærene. Den aktive tilstanden i denne prosessen er avgjørende for vekttapet som Body Wraps bidrar til. Mikrosirkulasjonsprosessen gjør det mulig å gå ned i vekt. Fettcellene blir oppslukt  av kapillærer i blodet. For  at dine fettceller skal klare å avvise de riktige avfall og giftstoffer fra kroppen din,  så må kapillærene bli stimulert til å sirkulere blodet på riktig måte.

Hvis du er ute etter ekte slankende body wraps, vil jeg anbefale: It Works! Body Wraps.


Bildet nedenfor er meg før jeg startet opp med behandlingen og etter 7 wraps. Jeg er fortsatt i gang med wrapping.

Her har jeg på den deilige “Demi Moore” ansiktswrappen som gir ny glød til huden med sine botaniske ingredienser. Den retter også ut fine linjer. Samme pris som body wraps pr.pakke finnes det 4 ansikts wraps.
Vårt lojalekundeprogram gir deg over 40% rabatt pr.produkt om du binder deg i 3 mnd til å motta produkter fra It works! Du har ditt eget brukernavn og passord, og kan forandre pakkene dine underveis.
Her har kunden brukt 12 wraps for innsiden av lår.
Dette bildet er av min kunde etter bare 4 wraps på magen!
Har lovet dere som følger meg at denne bloggen ikke skal brukes til for mye It works! innlegg, men jeg blir Sååååååå ENGASJERT over produktene at jeg må vise dere noe som kan hjelpe deg å stramme opp “den magen” og “de lårene”. Body wraps er IKKE et slankemiddel, men et SUPPLEMENT til godt/variert kosthold og bevegelse. ca 80% er kosthold og 20% trening, og det er en tankevekker. Resultatene er varige, men fettceller kan reversere seg om man spiser usunt og inaktivitet.
 
Kontakt meg gjerne på mail for mer info: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Vil du registrere deg som distributør trenger jeg deg på mitt TEAM!!! Jeg hjelper deg i gang og på veien. Jobber selv deltid som distributør, og stortrives i jobben. Body wraps hjelper deg til å leve sunt, og man får ikke lyst å ha hånden i chipsskåla når man wrapper- enkelt og greit! Ta kontakt om du vil tjene litt ekstra ved siden av den daglige jobben din. It works! er helt nytt på markedet, og ALLE vil ha det!
 
Vil du handle og registrer deg som lojal kunde?
 
www.lisettechristine.myitworks. com (skriv nettadressen sammenhengende)
 
 
Lisette