Kategoriarkiv: Blomster og planter

MARKBLOMSTER

23. mai 2020

Blomster og planter / Hverdagsglimt

Jeg kastet de siste peonene i dag, og rakk ikke blomsterhandleren før helgen. Da bestemte jeg meg for å plukke markblomster med minsten i formiddag. Det resulterte i gode samtaler og naturopplevelser for oss begge. Vi gikk langs sjøen og innom et lite skogholt. Hva synes du? Ble en ganske fin sommerbukett.

Gratulerer til broderen som fikk gutt nummer 3 i dag. Velkommen til verden Noah.

Ha en fin lørdag!

EN FRANSK PERLE

28. april 2020

Blomster og planter

Siden jeg er halvt fransk, så opplever jeg at Polly og Molly er som en “fransk perle”, på selveste Randaberg! Jeg har bestilt min tredje bukett, og elsker at alle blomstene er dyrket selv. Polly og Molly vekker ikke bare blomstersansene, men hele sanseapparatet ditt. Det må bare oppleves! Min eldste sønn synes selv det er så vakkert her. Du henter buketten selv, og vippser. Passer for en introvert som meg.

Bukettene ligger merket med navn om du selv har bestilt buketten. Jeg elsker den lille oasen der du finner fangsten din. Dette er ikke reklame, kun en shout out til bra damer som driver en fantastisk blomsterbutikk.

Som dere vet elsker jeg detaljefoto, og ble ganske fornøyd med bildene.

LIKES DEFINERER DEG IKKE

24. mars 2019

Blomster og planter / Filosofi

Vi har nok alle vært der, mer eller mindre. Rushet over likes på Instagram og Facebook. Dopaminet som utskilles i hjernen når vi ser “hjerter og tommelen opp” dukker opp på skjermen. Du vil ha mer fordi det gir deg gode følelser og velbehag til å fortsette dopamin utskillelsen. Jeg bruker Facebook til å dele innlegg som interesserer meg og kan bidra til forståelse. Jeg er ganske sikker på at det er mange som måler verdien sin i likes, spesielt de yngste. Det er et voksen ansvar å fortelle barna våre at likes ikke definerer deg, men at handlingene dine gjør! Der ligger det en stor og viktig forskjell.

LITT VÅRSTEMNING I STUA

20. februar 2019

Blomster og planter / Spiseplass


VÅRSTEMNING I STUA

Litt vårstemning i stua med kirsebærgreiner fra Rema 1000. Er ikke sikker på om disse er hvite eller rosa. Blir spennende å se når de er i full blomst. Vasen du ser på bildet fikk jeg av mine foreldre til jul. Den er fra Lyngby, vakker som bare det.

ØNSKER DERE EN FIN ONSDAG!