Kategoriarkiv: Bloggtreff

Sanselig rått…

30. september 2012

Bloggtreff / Interiørmesse

Som noen av dere vet er jeg i Bergen på bolig og interiørmessen, her har jeg somsagt tidligere sittet i bloggeria sammen med Silje. Her har vi liveblogget på storskjerm, og viset alle på messen gangen i hvordan vi bloggere blogger. NIB jentene skal kåre messens beste innlegg i løpet av helgen, og det er jo utrolig spennende. 

Da jeg tittet innom alle standene på messen var det mye forskjellig for hver en smak, men en stand var høydepunktet for meg. Selveste stylisten Kirsten Visdal fra boken Naturligvis stod der. Vi pratet om årets trender, og jeg spurte henne hva vi kunne forvente oss i år. Og på det svarte Visdal: brente farger, treverk i forskjellige materialer og farger, kobber, terrakotta er nøkkelord for hva som gjenspeiler interiøret nå. Metaller som kobber og messing sammen med brente toner fra afrikansk kultur er spennende sammen. 

Kirsten Visdal er en stoooor inspirasjonskilde for meg, så utrolig raus med service og kunnskap…

Utrolig kule grytekluter fra Lisbeth Nilsson…

Hva med en lampe i lys finer?

Hverdagsglam i sofaen…

Sculls er enda hot…?

Enkle kryssfiner plater i standen til Kirsten Visdal…så enkelt og fint, og ikke minst billig materialbruk…

På messen kunne du også kjøpe loppis, kule teak kommoden…var dessverre litt sen…SOLGT!

Industri lampe…cool?


I dag går reisen hjem etter en helg meg latter og bøttevis av inspirasjon til videre blogging…

Lisette

Bloggtreff Ølen Møbel…

11. april 2012

Bloggtreff / Interiørbutikk

Jada…enda et bloggtreff i sikte for oss roga bloggere, og DERE andre bloggere selvfølgelig som vil ta turen til Ølen møbler. Lørdag 28.april er dagen der vi skal ha fullt program og besøke Anita med butikken. Dette er en butikk jeg har følgt med på over lengre tid og lest bloggen til søte Anita. Hun har butikken med alt i, og har de fineste merkene fra Tine K, ByNord, Himla, Tolix, Day home, bloomingville osv. lista er laaaang. Vil du være med så skriv mail til Silje som er med og arrangerer dette møtet med Anita og butikken hennes. Gå inn på Facebook og trykk liker på Ølen møbler, da kan du se hvor mye fint der er…jeg har funnet noen skatter som må bli med meg hjem.
 
 
Er du med?
 
 
 
Klem fra Lisette

Bloggtreff Rogaland…

14. mars 2012

Bloggtreff

I morgen duker det opp for et stort blogg treff i Rogaland, 29 bloggdamer treffes hjemme hos Dagdrømmeren, Tonje. Takk, til henne som åpner hjemmet sitt for oss. Maia med blogg Fabelaktig kommer også, det gleder jeg med veldig til. Og sist, men ikke minst så blir jeg like inspirert hver gang vi treffes. En krem gjeng, denne gangen kommer det endel jeg ikke har hilst på også, det er jo kjempe stas.
 
 
Vi blir sponset av mange kjekke sponsorerer, og får hver vår goodiebag. Det er jo kjempe bonus.
 
 
Blir en super dag! Bilder kommer etter hvert fra treffet.
 
Lisette
 
 

Bloggtreff hos Martha…

2. desember 2011

Bloggtreff

På onsdag denne uken var jeg på mitt 2 bloggtreff, denne gangen ikke langt unna hvor jeg bor. Nemlig hos søte Martha. Like spent dukket jeg opp, og det er jo veldig ufarlig når en treffer en slik gjeng rogabloggere!Har lagt ut link til hver enkelte blogger;) Enjoy!
 
Martha(marthas lille boble),Annfrid(min glede), May-Helen(kroNprinSessene) og Hilde(feiene og fjong)
Tonje(dagdrømmeren) og Eli(frkfryd)
 
 
Silje (Siljes Blogg), Cathrine(cathrines hjerterom), Hilde(Hildemor)Litt abblegøyer…Klar for bloggtreff!

 
Klem fra Lisette