Kategoriarkiv: Blogg

HVORFOR HAR JEG IKKE OPPDAGET PODCASTS FØR NÅ?

3. april 2017

Blogg / Egenpleie / Helse / Tips

HVORFOR HAR JEG IKKE OPPDAGET PODCASTS FØR NÅ Jeg er blitt helt obsessed med podcastene «Ingefær» til Sara Lossius. Nå som jeg er sykemeldt en uke og ligger høyt med foten deler av dagen så lytter jeg til de ulike podcastene, nettopp om helse. Mitt desidert kjekkeste emne. Idag lyttet jeg til min favoritt innen YOGA, Vibeke Klemetsen. Vibeke framstår for meg som en fantastisk person. Hun er ekte, klok, uhøytidelig, vakker og en dyktig foretningsfører av treningsmerket Run & Relax.

Ingefær er en podcast om helse. Sara Lossius snakker med mennesker hun synes er spennende og som har stor kunnskap og viktige ting å dele rundt helse. Ingefær kommer ut hver søndag kveld slik at du kan få en best mulig start på uken. Hver episode er en times lang uredigert samtale. Siden starten i november 2015 har Ingefær ligget på topplistene i iTunes, podcasten har et svært høyt antall stjerner og reviews og podcasten har over 360 000 nedlastinger! Vil du oppdaget universet til Sara, trykk HER.  Du vil ikke angre! Gleder meg til enda mer alenetid, da blir det aktiv lytting til enda mer helserelaterte temaer med Ingefær.

By Lisette

 

Motivasjon

19. februar 2015

Blogg / Tanker

motivasjon01

motivasjon02

motivasjon03

motivasjon04

Jeg gleder meg til å vise dere mitt nye design på bloggen! Det blir så bra, og tror det hele bidrar til en fresh start og ny motivasjon. Ann Merete med bloggen Kreativ-i-tet som har tatt jobben som webdesigner.

I forbindelse med ny blogg vil jeg også kjøre en et gavedryss på bloggen.

Hurra til min samboer som blir 38 år i dag. Elsker deg.

Lisette

Fresh start!

14. februar 2015

Blogg

Jeg har blogget i 3,5 år, og bloggen har vært endel av meg siden. Det siste halvannet året har instagram tatt over bloggen etter min mening, og det synes jeg i grunnen er litt trist. For meg er det meditativt å lese mine favoritt blogger i fred og ro. Jeg har nå bestemt meg å legge ned Lisettes Perler, og starte en ny F R E S H  blogg! Nytt utseende og tildels nytt navn. Forteller mer etterhvert. Bloggen min vil fortsatt ha hovedtyngde på interiør, men mote vil også få en sentral plass.
Jeg håper du vil følge meg videre! Gleder meg til å bruke bloggen enda mer aktivt, og håper jeg kan inspirere dere fortsatt.

Lisette

3 år som interiørblogger

12. august 2014

Blogg / Giveaway / Interiør

Det er jammen meg godt 3 år allerede siden denne bloggen ble til! Årene går altfor fort. Om jeg skal ta et tilbakeblikk, så angrer jeg ikke et sekund på at jeg gjorde det. Husker at mange himlet med øynene da jeg sa at jeg hadde begynt å blogge, men guri hvor mange dører det har åpnet seg for meg siden den gang. Min kreative side(som jeg ikke trodde jeg hadde) har fått utløp, mange spennede bekjentskaper og samarbeidspartnere på veien. Fotogleden og redigering interessen er større en noen gang. Blogging er GØY!
 
Jeg vil dele ut en GRATIS FACIAL WRAP fra IT WORKS! som jeg er distributør av. Denne ansiktsmasken er bare helt FANTASTISK. Huden får en ny glød, masse fukt og den retter ut fine linjer. Paraben fri og økologisk- NYDELIG. Vil du se et bilde av meg og wrappen finner du det på FBsiden min.
 
Trekker ut en vinner på torsdag.
 
Lik siden min på FB og skriv under komentarfeltet om du har lyst på en slik i posten. Trykk HER.
 
 
Lisette

1 års dag…

24. september 2012

Blogg

I september i fjor startet jeg med blogging for første gang, det begynte med at vi kjøpte ny mac og speilreflex…og jeg leste mange andre blogger. En av de første jeg leste var NIB sine sider, og der i blant Marhtas lille boble og Elisabeth Heier. Så tenkte jeg, hvorfor ikke…jeg hadde jo en interiørspire inni meg, og den har bare vokst i takt med bloggingen. Jeg vil si at blogglandia har gitt meg utrolig mye, jeg har blitt kjent med mange hyggelige og inspirerende mennesker først og fremst. Og jeg har utviklet meg som menneske og blitt enda mer interiør frelst. For meg at bloggingen vært et fristed, der kun jeg og bildene smelter sammen til et innlegg, og de hyggelige komentarene og følgerene har vært det mest positive drivkraften til og fortsette. 
 
 
 
Jeg blir inspirert av jordfarger, sort og hvite detaljer, men er også glad i farger. Ulike materialer er favoritten, det gir et unikt uttrykk.
Jeg henter inspirasjon fra bloggen Helt enkelt og Concept by Anna, pluss mange andre lokale bloggere. Men blir fasinert av material bruken og fotograferingen til disse to svenskene.
 
Love blogging…
Jeg elsker stilen til designet til Tine K Home…
 
 
Føtter er gøy…
 
 
I løpet av året mitt som blogger har jeg møtt på endel skeptikere, der mange ikke forstår hvordan jeg får tid til dette. Og hvorfor jeg gidder og bruke energi på det, siden alle bloggere er like. Men slik er det med fashion også, moter og trender gir jo likhet. Men for meg så er det og sette sammen interiøret om det er kjente merker eller mindre kjente nøkkelen til sitt egen stil. Jeg håper jeg har noe i min blogging som gjenspeiler Lisettes perler, for det er målet. Men nå har jeg bare blogget 1 år, og jeg vil TAKKE DEG, nettopp DEG for at du leser bloggen min.
 
Hurra hurra….
 
Lisette
 
★   ★   ★  
 
 

Ny header…

4. juni 2012

Blogg

Da har jeg endelig fått laget en ny etterlengtet header av Jorid med bloggen Noe på hjertet. Er den ikke fantastisk fin? Jeg er selv ingen flink datajente, så da tyr man til ekspertene. Synes denne headeren presenterer hva dere kan lese og se her på denne bloggen. Rart hvor viktig det er med det første inntrykket du møter når du leser en ny blogg. Håper dette øker interessen enda mer…
Tusen takk, Jorid…
 
Husk og hjelp meg og stem fram din favoritt på uteroms utfordringen min nedenfor.
 
Fineste dagen til deg!
 
Lisette