Kategoriarkiv: Bildelist

Nytt på bildelist…

19. februar 2013

Bildelist / Interiør

Bildelister er geniale til og forandre uttrykk i interiøret. Nå var jeg litt lei av sommerfugl printene(…som alle har) , og forandringer måtte til. Jeg kom over dette flotte printet hos min favoritt blogg Concept By Anna. Det er kjøpt hos NordicDesignCollective. Her er et prøve oppsett, så får jeg se om jeg liker det. Jeg er litt sånn at jeg må bli vandt med nye ting i stua. Heldigvis ikke de store forandringene, men det gjør så mye. 
 ✹ 

Rammene jeg har brukt her er fra Ikea, Europris og Tine K. Fikk en fint tips hos FruFly at Europris hadde fine rammer som var tynne i selve rammen. Men så ble jeg lei av dem, så nå er Ikea rammen rammet inn de nyeste printet. Jeg ville ha et mer “massivt” uttrykk, så derfor landet valget på den rammen.

L O V E

Lisette
 

Industri lampe…

5. september 2012

Bildelist / Interiør / Lamper

Kjøpte denne finingen på Bolina, og det gikk ikke mange dagene før den var på postkontoret. Det kaller jeg kjapp handel…
 
Jeg har hele tiden ikke vært helt fornøyd med bildelisten min, akkurat som om det ikke var den harmonien jeg ville ha der med resten av stua. Men nå er den der…og det er takket være Housedoctor sin industri lampe. Den lyser fint også på kvelden, og liker formen og trestrukturen på den. Den sklir rett inn her hjemme, så velkommen inn til meg min danske lampe.
Mer helthetsbilde kommer på bloggen snart…
 
Har du meldt deg på den fine giveaway fra Olivias Hus? Meld deg på HER. Lunt karmameju pledd og sjokolade kan du vinne.
 
 
Lisette
 
★   ★   ★   ★   
 
 
 

Bildelist…

28. februar 2012

Bildelist / Interiør

Lovet noen bilder av bildelisten, og forandringer av ting og tang på den. Nå er sommerfuglbildene satt opp, og synes det ble litt vår av bare dem der.
 
Nå drømmer jeg om ny sofa…så får vi se
 
 Nye puter er også planen, skal beholde noen og bytte med andre. 
 
 
Er det en pute jeg ALDRI blir lei av så er det DAY puta med stjernen, den får ikke forlate sofaen. Paljettputen er Day, og alle de andre er en blanding av Tine K og Dayhome. Bildelist fra Ikea, & fra Åhlens, krus med plante Tine K, rammer er Ribba fra Ikea, lysglass fra Tine K.
 
Når dukker Tine K sponsorene opp tro? hihi…
 
God tirsdag til dere som titter innom og legger igjen inspirendes hilsner. 
 
Klem fra Lisette

Bildelist…

17. februar 2012

Bildelist / Inspirasjon / Interiør

Nå om dagen har jeg hatt opprydning på bildelisten vår, det “gamle” er tatt bort en stund og nye ting får plass på den hvite Ikea listen. Har nemlig fått meg 8 nye print av Hagedornhagen. Har valgt fargene blått, hvitt og sort på listen, dere får se resultatet snart.
 
Her ser du en av de andre printene, siden orange ikke er min favoritt, så får kanskje den en annen plass i huset…til høyre ser du bilder som er tatt bort en stund.
 
God fredag, den beste dagen i uka…
 
Lisette
 

Bildelist…

28. oktober 2011

Bildelist / Interiør

Bildelist er en fin ting synes jeg…her kan en forandre etter form og stil. Blir en lei, så er det bare å skifte rammer, bilder, ting og blomster. Vi har valgt å sette sammen 2 Ikea bildelister sammen. Da det ikke er å få tak i så breie lister.

Her har jeg satt på listen litt av det jeg er glad i for tiden. Postkortene til Therese Sennerholt med washitape, Tine-K kulepenner, housedoctor Uglen, typografi elementer i betong og trehvit, peacetegn og en liten plante.

Litt naturelementer sniker seg inn for å myke opp det sorte og hvite…

Je Táime Beaucoup!

God Fredag til alle dere lesere, og velkommen til nye følgere som stadig dukker opp. Det varmer med hyggelige comments!

Klem fra Lisette