Kategoriarkiv: Beach house company

Hvorfor jeg sover godt om natten!

7. september 2015

Beach house company / Designstjerner / Samarbeid / Soverom

 

Jeg er så heldig som har fått testet ut det nyeste sengtøyet til Beach House Company som er fra høst og vinterkolleksjonen 2015/2016. De siste årene har jeg KUN sovet i dette sengtøyet som er i nydelig jersey kvalitet, hele familien foretrekker det. Jeg har sengtøyet i fargene hvitt, blått, grått og nå vinrødt. Ettersom vi har gråe vegger på soverommet, kom sengtøyet virkelig fram med sin dype rød farge. Hvorfor jeg foretrekker dette sengtøyet er mykheten og komforten i tekstilen. Etter hver vask holder sengtøyet seg utrolig pent også, det er jo et pluss!

Ønsker du å kjøpe samme sengtøy, trykk HER.

Ha en fin mandags ettermiddag, nå gleder jeg meg til kvelden.

By Lisette