Kategoriarkiv: Barnerom

Teltliv

4. juli 2013

Barnerom / Interiør

Alle barn elsker når vi hjelper dem til og lage et telt over en spisebord med tepper og laken. Dette gjorde jeg med ungene for noen uker siden, og oppdaget raskt at dette var tingen. Jeg leste et eventyr for dem under bordet, og dem hadde kosedyret seg med. Så herlige… Da jeg oppdaget at Ferm Living hadde noen telt som var fine også, så ble dette kjøpt inn til ungene. Dem ble i hundre da dem så hva som var oppe på lekerommet da dem kom hjem fra barnehagen. Firmliving teltet er kjøpt hos Lunehjem, klikk HER for og se. Nettbutikken bugner av favoritter.

God helg mine fine lesere.


Lisette

Detaljer fra barnerommet…

6. desember 2012

Barnerom / Interiør

Som dere sikkert har fått med dere så har vi pusset litt opp Amadeus sitt rom. Harlequin tapeten fra Firm living pryder veggen  og ser ut til at minsten trives med sin mintgrønnetapet. Litt små stæsj til rommet er kjøpt hos Sam & Sofie fra favoritt merket Sebra. Dansk såklart…

Lampen synes jeg er kjempe kul, og er fra merkert Sebra. Hyggelig pris på den er der også…Kan kjøpes HER hos Sam & Sofie. Det nydelige teppet og putekassen er også fra Sebra, kjøpt hos Sam Sofie. 

P.S Tusen takk for så superkjekke komentarer på innlegget nedenfor.


LisetteNordiske elementer på barnerom…

22. november 2012

Barnerom / Interiør

Da har mannen virkelig stått på etter han kom hjem fra offshore…malt en fondevegg med kalkmaling fra Bohemia. Og tapetisert lille Amadeus sitt rom med Firmliving tapeten mint harlequin. Jeg er superfornøyd med resultatet og det løftet virkelig rommet hans. Men de små detaljene er framdeles ikke i boks, for her jobbes det med ca 30 trappetrinn som skal males hvitt. Ser hvor fint det blir allerede… Jeg vil alikevell viser dere litt hvordan rommet ser ut…nå mangler vi bare hvite gulv her hjemme, og har bestemt meg.

Her er det brukt rester av tapet i en ribba ramme i natur…
oppbevaringsboks fra Søstrenegrenes og pom poms.

Sengtøy fra By Nord, firmliving huspute og sebra bamse, hyllen i mint og blå er fra Sebra.

De endelige detaljene er ikke i boks, men klarte ikke og vente med og vise…ble ganske fresht synes jeg.

De neste dagene skal vi sove hos svigers da vi ikke kan gå i trappene her hjemme…og lille mann har drevet herk med oss i natt, så det føles som om jeg har vært på en herdrundendes(stavanger uttrykk?) fest. Kanskje han reagerer litt på sitt nye rom?

Lisette