Kategoriarkiv: Bambus

BAMBOO

7. mars 2013

Bambus / Tine K / Uterom

Da er endelig Tine K home sin utegruppe i bambus snart vår…snille Sissel som driver nettbutikken Designstjerner har bestillet denne til oss. Vår gamle utegruppe ble solgt til Birgit med bloggen Landliv i Ryfylke, sa da er plassen klar til den fineste bambus loungesofa, bord og to loungestoler. Jeg gleder meg til og innrede utemiljøet nå i vår, og vi skal kose oss her på tunet i sommer med familie og venner. 
 
Noe jeg viser her kunne jeg tenkt meg ute i sommer…og nytt trekk til Tine K sofa nede er også bestilt fra Designstjerner. Jeg ble aldri helt komfortabel med kit fargen som jeg hadde nede i første etg, fordi vi har hatt hvit sofa i alle år. Nå er lommeboken slunken, men nå har jeg alt jeg kunne drømme om. Og tilfreds med det. 
 
Traff forresten Tine Kjeldsen og Anita Schytte på ostehuset i dag, det er nyåpning av ostehuset Hinna i Stavanger. Og dem er her for og dekorere restauranten. Jeg måtte innom og hilse, og det ser lovende ut. I morgen åpner Ostehuset Hinna. Nydelig mat og atmosfære…
 
L O V E
 
P.S Har du meldt deg på din fiiiine giveaway på bloggen? Trykk HER. Vil du også titte innom min favoritt nettbutikk, trykk HER.
 
Lisette
 

Penneholder…

4. april 2012

Bambus / Interiør

Min fineste penneholder i bambus er så fin synes jeg, så enkel og naturlig. Og pennene som er oppi er mine favoritter…Gode er de også, et stort pluss.
 
Blått mot bambus= SOMMERKJENSEL
Denne kvasten har stått i 3 uker, min favoritt om dagen…
I dag skal jeg og barna inn på hytta til mamma & Co på middag. 20 min med bil så er vi der…HERLIG!
 
Gulklem fra Lisette