Kategoriarkiv: Bad

Detaljer fra bruksbad…

15. desember 2012

Bad / Designstjerner / Interiør

Badet vårt nede er det største av to bad, der steller vi ungene og har god plass til både stellbord og andre ting. Vår nyeste 2 tilskudd i familien er skittentøys kurven fra VIPP. De 2 andre fra IKEA hadde gjort sin misjon og var kommet hull i bunnen etter hard behandlig. Men “VIPPEN” skal behandles med omhu…
 
 
 


Skittentøyskurven er utstyrt med hjul, som jeg synes var genial da dunken må flyttes på ettersom når ny maskin skal settes på. Er også oppi en posen som en kan ta ut tøyet, og den kan vaskes og pustes slik at vond lukt forhindres. Skitten tøys dunken er kjøpt hos Designstjerner, og linken er HER. Designstjerner har stort sortiment av VIPP. Kanskje noe og ønske seg?

Fin lørdag til deg! Jeg blir og holde sengen…

Lisette

Rent og nøkternt…

8. oktober 2012

Bad / Interiør / NIB-utfordringen

På badet nr 2 hjemme hos oss er det hvitt og grått. Jeg er glad i rolige kontraster på badet, og hvitt er gjennomgående. På badet søker jeg ro og avkobling, men blir som regel bare tid til en kjapp dusj. Kjenner du deg igjen? Som småbarns mamma, er det lite dill på badet vårt. Rolige virkelmidler som duftlys fra Voluspa, linduker og deilige karmameju håndsåper og skrubb.
 
Høyglans baderoms møbler, grove fliser på gulv…
VIPP serien er favoritter på badet…
Vegg toalett…
 
 
 
 
Kurv fra Tine K fungerer som toalettpapir holder…
 
 
 
 
Velkommen inn på badet vårt, og med dette stiller jeg på NIB sin utfordring “bad”. Badet er smalt, så det er ikke så lett og ta de beste bilder. Tvi tvi…mange fine bidrag har jeg sett allerede.

Bildene er tatt på kvelden, dårlig lys.

Lisette
 
 

Slik er badet….

17. april 2012

Bad / Interiør

Vårt om dagen, sort krakk fra Ikea er grei når store og små skal pusse tenner eller legge litt tøy fra oss. Herlige Missoni håndkle i nøytrale farger som sort, brunt, blått og beige toner. Tannglass fra Arne Jacobsen med typografi bokstav T for tannglass.Kurvene er fra Åhlens, synes disse er så enkle og fine til og putte opp i alt slags dill dall.

 VIPP bossdunk i hus, disse er så fiiiine! Kunne hatt hele kolleksjonen, har veldig lyst på skittentøyskurven, men 3500,- er for drøyt…til oppbevaring av sure strømper.

Og denne har kommet i hus…min kjære så kom hjem plutselig med denne finingen(går det ann og kalle en dobørste).


Nå er det sovetid for meg etter nattevakt…

Lisette

Et av badene våre…

6. oktober 2011

Bad

Detaljer…
Missoni håndkle og deilige såper på badet….

Elsker vasken her…
Listene rundt døren skal males hvite….
Her samler vi alt rotet….
Som regel blir det lite tid til å nyte badet/dusjen for min del, da vi som regel dusjer på hurten og styrten her hjemme med 2 små. Men synes det er deilig og oppholde meg på badet, derfor synes jeg innredningen skal minne litt om spafølelse. Jeg liker å tenne et lys om jeg får gjester og kanskje en frisk og fersk blomst på badet.  Badet vårt oppe i 2.etg er det kun meg og mannen som bruker, det er jo LUKSUS.