Kategoriarkiv: Amadeus

Friskus drikk og havrekjeks

24. februar 2015

Amadeus / Helse

 

 

 

 

 

Hjemme andre dagen med lille Amadeus som er syk, da må man finne ulike midler til å konsumere noe som helst fast føde. Hjemmelaget smoothie med chia frø, og havrekjeks a`la Berit Nordstrand. Gode byggeklosser til en syk kropp! Nå gjenstår det å se om jeg klarer meg uten å bli smittet.

Oppskrift på Berits havrekjeks finner du HER.

Gøy å se at dere er med på gavedrysset som kjøres her på bloggen! Følg med resten av uken for mer…Du kan enkelt delta nedenfor, eller trykk HER.

 

Lisette

 

 

 

 

Sweet child of mine…

17. oktober 2012

Amadeus / Amadeus og Ferdinand / Familie / Ferdinand / Tanker

Til tross for at jeg har to rakkerunger som liker og vekke mammaen sin på natta så skal vi ha en kosedag sammen. Fri fra barnehagen, og hjemmekos med en venninne som har overtatt et murstein villa hus. Jeg gleder meg til samvær med liten og stor, og ikke minst til og se på det splitter nye huset deres. Siden lille Amadeus begynte i barnehagen våkner han grytidlig og våkner kanskje midt på natte og roper etter meg også. Ettersom jeg er mye alene med barna så tærer dette på kreftene. Eldste mann sov rundt første gang da han var 2.5 år, så vi snakker om solid erfaring. Godt jeg er vandt på nattevakter da…hihi.
 
 


Er det en ting disse to har så er det personality…


Her sitter de to småtrollene mine dybada foran barnetv, nytt i det siste for lillemann er interessen for et program lenger en 1 min. Ganske fantastisk!
 
Ha en energisk dag…
 
Lisette
 
 
 

Amadeus og mamma….

7. juni 2012

Amadeus / Hos fotografen / Lisette

Sist uke var vi hos fotografen for og ta 1 års bilde. Her er noen av prøvebildene tatt av fotograf Arild Hjelm. Var mange vi var fornøyde med, men jeg synes ikke det uttrykket Amadeus vanligvis viser på bildet har riktig kommet fram. Redd fotografen viste han tydelig på mange av bildene…jaja, sånn er det jo.
 
Noen av bildene skal opp på veggen…
 
Fin dag til deg, nå skal jeg snart avgårde på jobb hos Vakkert.
 
Lisette
 
 

Festselskap del 2.

24. april 2012

Amadeus / Bursdag

Vi var samlet 12 familiemedlemmer på søndag for å feire jubilanten Amadeus med 1-års dagen…Koselig, men jeg kaver nok mer en de fleste. Men alle er nok litt små stressa når de har selskap, for en vil jo sørge for at alle koser seg. Er du rolig når selskaper avholdes, eller stresser du? Dette er andre gangen jeg skriver dette innlegget, da jeg pubiserte plutselig et tomt innlegg. Fryktelig irriterende.


Colaflasker på bordet, utrolig sjarmerende…


Min far til venstre og min stefar til venstre;)
Heldig som har 2 stk…


Min mormor, svigerinne og broderen…


Litt stor krone…


Ferdinand i vinden, elsker ablegøyer…


Kake var deilig, legg merke til håret som er superseigt av alle kakene…


Tante Malene…


Dypt konsentrert…


I love TAPAS…


Godt det er litt rester i frysen til mannen som kommer hjem fra offshore i dag…


Svigermor Bjørg


Mamma og bessen til venstre, og stemor Unni til høyre…


Svigerfar Steinar med Amadeus…

Håper dere koste dere med bildene, og var litt med i selskapet…

Lisette

Festbord, del 1.

23. april 2012

Amadeus / Bursdag

En koselig 1-års dag overstått, jubilanten var helt i hundre og merket godt at han var festens midtpunkt. Ferdinand fikk hjelpe til med oppakking av gavene, da var han fornøyd. Han taklet fint at det ikke var hans tur, heldigvis…Kan ikke si at det var mindre travelt med selskap alene, men fikk veldig god hjelp av besteforeldre når de kom, så den biffen løste vi. 

Kjøpte meg en linduk i voks, alle trodde det var en vanlig linduk, men nå kan jeg angre for kjøpet av en duk til 800,- som er ødelagt av rød pesto. Tips for å få det bort?

Dette er det nærmeste DIY jeg noen gang nærmer meg, og lage en bursdagskrone…


Blomster er laget hos sølvberget blomster.

Bordet er dekket med linduk, servise fra Pillivuyt og manilla merker til bordkort med olivenkvist. Vasene som blomstene er oppi er Tine K sin nye kolleksjon. Veldig enkelt, men elegant.

I morgen kommer et bilderas fra festen med alle gjestene;)

Kos deg…

Lisette

Amadeus 1 år i dag…

22. april 2012

Amadeus / Bursdag

Hipp hipp hurra for min elskede Amadeus som er 1 år i dag, tenk det allerede har gått ett år siden jeg holdt ham i armene for første gang. Amadeus er en AKTIV og snill gutt, som holder mamma i aktivitet fra morgen til kveld. Han er stortsett alltid blid, og veldig glad i mammaen sin. Han liker ikke når hun går, da dilter han etter. Ja…han går, gikk sine første skritt da han var rett over 10 mnd. Og nå springer han. Amadeus er nysgjerrig, elsker mammas interiør/pynt, og er veldig klar over at han gjør noe han ikke har lov til. Da smiler han lurt og er kjappere en lynet. Du kan ikke snu deg, da er han opp trappene om jeg ikke har lukket grinden, noe jeg alltid husker etter jeg letet etter Amadeus for jeg trodde ikke han kunne krype opp trappene. Men der fant jeg han i 2.etg smilende, og jeg tenker “godt det gikk godt”… Dagene nyter han med mamma og familien, i dag blir det tapas og kake/kaffe. Mer bilder i neste uke kommer;)
 
Her var ikke Amadeus mange timene…han komm 11 dager på overtid og var 49 cm lang og 3550 g. 
 
Ca.9-10 mnd
 
Som dere ser alltid et smil rundt munnen…dette er rundt juletider.
 
Amadeus og mamma i mars-12
 
Amadeus 6 uker gammel, tatt av min snille venninne…
veldig tørr i huden ettersom der er mindre fostervann når de går på overtid;)
 

Moro…

14. april 2012

Amadeus / Interiør

Moro med barn…og ble så inspirert av den gode feen, da hun brukte sin nye kurv med gutten sin oppi. Så jeg satte Amadeus på snart 1 år oppi den, han ble litt forskrekket, men synes det hele var morsomt. Og var vellvillig foran linsen. 
 
Skoene til høyre er hans 2 sett på sko, nydelige bisgaard, fikk nettopp noen klær jeg bestillet på nettet. Hollys er en stor favoritt hverdagsklær og så er 17.mai/ett års outfit i boks også…
 
Fin lørdag til DEG!
 
Lisette
 

Amadeus…

10. april 2012

Amadeus / Bursdag

Amadeus nærmer seg 1 år, og vi skal så smått begynne planlegging av dagen hans…vi har funnet ut at vi feirer med barneselskap fra de er 4 år, og så blir det bare feiring med familie på selve dagen. Det fungerer bra her hos oss, og så lager vi det ekstra til med familien med middag og greier…Tips til mat mottas gjerne?

Prøver meg stadig på “nye” utfordringer bak kamera, her ser dere bilder av Amadeus i fokus på bilde 1, og diffus Amadeus og fokus blomster på bilde 2. Foto er så gøy!!!

Lisette