Kategoriarkiv: Amadeus og Ferdinand

Vårnytt

14. mars 2015

Amadeus og Ferdinand / Buster / Klær og mote / Samarbeid

 

 

 

 

Helgen er over oss, og turen gikk til Buster etter hockeytreningen i formiddag. Ungene trengte litt nye klær og sko nå som våren nærmer seg. Han eldste gutten vår er bevisst på hvordan han skal kle seg,  og startet tidlig med å velge egne klær. Det jeg finner fram til morgenen, kan du garantere går tilbake i klesskapet. Hummel slår aldri feil hos Ferdinand. Han fikk selv velge sko, og jakke. Nå kan varmere vårdage snart komme.

 

Alt tøyet er kjøpt hos Buster på Randaberg, merkene du ser på bildet er i fra Wheat, hummel sko og softshell jakke, Serendipity t-shirt og  kivat pannebånd. Buster sender FRAKTFRITT over hele landet. Besøk facebooksiden HER.

P.S Vinnerene av gavedrysset må sende adressen på mail til meg: tellaroli@hotmail.com

 

By Lisette

Buster

19. februar 2015

Amadeus og Ferdinand / Buster / Klær og mote

Dem som har følgt meg en stund vet at jeg elsker å handle lokalt. 10 min med bil så er jeg i Randaberg Sentrum. Ungene ble strålende fornøyd med antrekkene til vår/sommer fra danske Marmar Copenhagen. Det er sjelden at ungene liker å posere foran kamera, men i den gule shorten lot de seg knipse.

Butikken jeg snakker om er BUSTER! Butikken fører barneklær og dameklær, og merker som: Marmar Copenhagen, Bisgaard, JOHA, Reima, Memini, Petit Bateau, Mockberg, SEBRA, AYA NAYA, Weat osv osv.

Du finner BUSTER HER, og via IG: Busterrandaberg

Lisette

Frisk luft og spontane avtaler

4. januar 2015

Amadeus og Ferdinand / Familie / Hverdagsglimt


Vi har allerede startet året med “mer frisk luft og spontane avtaler”. Jeg har alltid vært impulsiv, men har blitt seigere etter jeg fikk barn. Ettersom min samboer reiser ofte offshore så er jeg mye alene med kidsa. Heldigvis har jeg en god venninne som alltid stiller opp til spontanetreff med sine barn- TAKK LOV FORDET!

Det er ikke ofte jeg drar ut kameraet på tur, da jeg glemmer det som oftest. Men i dag var det planlagt! Ble fornøyd med resultatet av mine aktive gutter.

Jeg kjenner meg i skrivende stund godt humør… turen gjorde underverker. Takk Annelin for at du stiller alltid opp. Du er fantastisk på alle mulige måter.

Lisette

Sweet child of mine…

17. oktober 2012

Amadeus / Amadeus og Ferdinand / Familie / Ferdinand / Tanker

Til tross for at jeg har to rakkerunger som liker og vekke mammaen sin på natta så skal vi ha en kosedag sammen. Fri fra barnehagen, og hjemmekos med en venninne som har overtatt et murstein villa hus. Jeg gleder meg til samvær med liten og stor, og ikke minst til og se på det splitter nye huset deres. Siden lille Amadeus begynte i barnehagen våkner han grytidlig og våkner kanskje midt på natte og roper etter meg også. Ettersom jeg er mye alene med barna så tærer dette på kreftene. Eldste mann sov rundt første gang da han var 2.5 år, så vi snakker om solid erfaring. Godt jeg er vandt på nattevakter da…hihi.
 
 


Er det en ting disse to har så er det personality…


Her sitter de to småtrollene mine dybada foran barnetv, nytt i det siste for lillemann er interessen for et program lenger en 1 min. Ganske fantastisk!
 
Ha en energisk dag…
 
Lisette
 
 
 

Sulla meg litt…

3. oktober 2012

Amadeus og Ferdinand

Unger elsker og bade, og hjemme hos oss er det ingen untak. Det herligste jeg vet om er nybada unger i ren pysj og sengtøy. Lukten av nybadet og fløyelsmyk hud, og kos før sengen kaller er fine øyeblikk. I går kjøpte jeg ny pysjamas til Amadeus, fra Lilleba. Dette merket har jeg brukt på begge ungene, og er så mykt og godt. Da dem løp rundt i huset glad og fornøyd kom kameraet fram elegant, og jeg leker med lille mann mens jeg knipser. Et lurt råd om du vil få fram gode bilder hos de små.
 
 
Aktiv ettåring som er langt i fra klar til og bli sulla med…
 
Favoritten er kosebamser…
 
Vi har nettopp fått nytt hvitt tv, ikke at ettåringen har tid til og se på det…
 
 
Koser seg i eames gyngestolen…to forskjellige barn med blå og brune øyne…
 
Nå er det slutt på 2 nattevakter, jippi…nå venter interiør jobbing på fredag.
 
Lisette
 

Lek og foto…

18. juni 2012

Amadeus og Ferdinand / Hverdagsglimt

Det og ta bilder av de små en ofte en stor utfordring da de verken har tolmodighet eller vil som regel gjøre de vi vil de skal på bildene. Men i går hadde jeg kamera i hendene og lekte med dem, og da kommer ofte de beste bildene. Uanstrengt, men ekte. Ble veldig fornøyd med resultatet. Har brukt samme innstilling som forrige innlegg på kamera. Og redigert det minimalt, men tonet dem litt. 

Gullguttene mine…
Er nesten mer fornøyd med uttrykket Amadeus og Ferdinand gir meg under fotografering en fotografen vi var nettopp hos. Men det er nok normalt da ungene er avslappet foran oss foreldre.

Fin ukestart til DEG!

Lisette


Kjærlighet…

18. mars 2012

Amadeus og Ferdinand / Familie / Inspirasjon

Lille mann på 11 mnd springer avgårde på parketten, det er så bedårende. Han var 10 mnd når han slapp seg første gang, og nå tar han snart storebror igjen. 
 
Her skinner solen, og hagemøblene er klar for sesongen. Nå venter vi mine foreldre, vi skal bestille takeaway mat. Denne gang kina mat.
 
Glad og solrik søndag til DEG!
 

Framkallet bilder av ungene- CHECK!

24. september 2011

Amadeus og Ferdinand

Dagen i dag har vært herlig og innholdsrik, vært med mine to små på åpen dag i brannstasjonen. Ferdinand synes dette var svært stas da hans store helt er brannmann Sam. Han fikk sitte i brannbilen og omvisning inne på stasjonen. Har forstått på flere at det har vært en slik dag over hele landet. Såååå deilig å se hvordan det glittrer i øyene til de små på slike tilstelninger. Møtte ei god venninne med hennes to små, og så gikk turen til McDonalds etterpå. Kanskje ikke det sunneste alternativet, men det ble nå slikt. Ettermiddagen tilbrakte vi hos min venninne etterpå. Nå har roen senket seg, og mine to små sover søtt(sansynligvis hele natta). Ble inspirert av min venninne da jeg så hennes fotoalbum av hennes 2 gutter, jeg er elendig til å framkalle bilder, men har nå framkallet endel bilder og de hentes i neste uke. Da er planen å lage en bildevegg. Nå er det snart tid til å lese boligpluss magasinet….signing out! 

Føttene til Amadeus da han var  6 uker