Kategoriarkiv: Interiør

SPADAG HOS BEAUTYNÅ

11. oktober 2019

Interiør

Denne høstferien har jeg vært totalt utladet. I den forbindelse booket jeg flere behandlinger hos BeautyNå som en gave til meg selv. Vippebøy behandlingen som du ser øverst på bildet er en av mine favorittbehandlinger! Jeg liker ikke å bruke særlig med sminke, derfor utgjør vippebøyen det lille ekstra for blikket. Du kan velge om du vil ha mascara eller uten etter benhandlingen, men du må vente 24 t etter før du påfører mascara. Helena er en av de mest avslappede hudterapeut jeg har gått til. Hun gir den en ro, og det trenger jeg nå.

Nå skal jeg nyte en kopp kaffe og et blad, små øyeblikk er viktige.

MIN KRYSTALLSAMLING

9. juli 2019

Interiør

Pastellfarger synes jeg er utrolig pent i hjemmet. Det gir litt farge i tilværelsen, spesielt i vårt hvite hjem. På bildet nummer to ser du min krystallsamling. Er de ikke vakre? Det sies at du skal velge krystaller som tiltaler deg, det har disse gjort. En av favoritten er den knallrosa, den har jeg fått av en elev. Den betyr litt ekstra for meg.

ON MY SHELF

8. juli 2019

Interiør

Ferien nytes med aktiviteter og familien. Jeg har funnet en stor glede med å lese bøker. Etter jeg studerte engelsk litteratur “knakk jeg lesekoden” i voksen alder. Det å se andre rundt meg lese i timevis har jeg aldri trodd var mulig for meg. Det er visst mye godt som skjer med alderen. Spesielt roen mann får. Livet er godt med ei god bok i handa. Vil du ha lesetips på bloggen? Jeg deler gjerne.

BEDROOM SECRET

7. juli 2019

Interiør

Jeg liker et rolig uttrykk på soverommet. For flere år siden stylet jeg gjerne soverommet til etutstillingsbilde fra et interiørmagasin, men det har endret seg de siste årene. Jeg har funnet tilfredsheten i det enkle. På soverommet ser du en krosser stubbe kjøpt fra en tidligere arbeidsplass, bergkrystaller og en fransk Jielde lampe.

Jeg leste nettopp en forskningsartikkel om krystaller og placebo effekten av de. Selv elsker jeg mine krystaller som gir meg den energien jeg gir dem. Helt enkelt. Nedenfor ser dere en bilde tatt rett før leggetid for å få fram lyset og skyggene fra kveldssola.

EN NY VINKEL I HUSET

6. juli 2019

Interiør

En liten vinkel av huset som jeg vanligvis ikke fotograferer, mot kjøkkenet. Et utebord fra Cane Line er flyttet innomhus i det dårlige sommerværet som har vært den siste uken. Et lite sidebord dekket med noen krystaller, Ginkgo plante, hortensia fra egen hage og et fransk duftelys. Passe enkelt og fint synes jeg.

Ønsker dere en fin lørdag! Minner dere på at dere får 15% rabatt på Albertine sandalene fra Miras Hus. Husk å merke med rabattkode Lisette2019.