Kategoriarkiv: Stue

IN ENGLISH PLEASE!

10. oktober 2015

Interiør / Stue

 

Et hint av sommer i stuen med klematis og eucalyptus for helgens festiviteter. Høstferieuken har gått utrolig fort, og ble ikke helt som planlagt. Lillemann hadde stygg hoste, og ble hjemme. Da fikk jeg ikke lest noe særlig som planlagt, da det nærmer seg eksamenstid. Pyttsann, that´s life.

Jeg vil prøve å nå ut til flere lesere, og vil derfor skrive på engelsk i hver bloggpost. Er litt skummelt da jeg langt i fra er en kløpper, men men. Ser at flere som leser bloggen er fra andre land, og dem skjønner jo ikke bæret.


To my english followers:

Hello, my english followers! This is my first blogpost in english, and I will translate every blogpost here. I love fresh flowers in our home, and there is still a touch of summer on my coffee table.  I will be happy for every comments from you! Thank you.

 

By Lisette

Høst i stuen!

1. oktober 2015

Instagram / Stue / Tine K

 

Jeg har lenge hatt det med mørke toner i sofaen, og det har jeg fortsatt. Månedene raser fort fram til jul, og jeg har en idé til farger som kommer i sofaen. Jeg har en ting for burgunder og grønt, og ender nok opp men en av fargene til jul. Har siklet lenge på to av putene som er i sofaen fra den nyeste kolleksjonen til Tine K Home. Jeg har vært en trofast Tine K fan i mange år, og blir fortsatt like yr når ny kolleksjon kommer ut.

En rask tur innom bloggen før jobb! Ha en nydelig dag.

By Lisette

10 ting jeg setter pris på med høsten!

15. september 2015

Filosofi / Hverdagsglimt / Interiør / Stue

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Jeg har egentlig aldri vært så glad i høsten, men i år har jeg bestemt meg for omvendt psykologi. Jeg affimerer til meg selv, at denne årstiden skal jeg høste inn nye ideer og relasjoner. Mine tanker er at denne høsten er starten på noe nytt! Jeg er rustet og klar for å ta imot høstens mylder og fargeprakt.

Her ser dere noen utsnitt av stuen oppe, samt noen punkter om hvorfor høsten er så fin.

  1. Innetid og stearinlys, det skaper en instant stemning. Kroppen girer ned noen hakk, og det er lov å sette ned tempoet.  Pluss den crispy luften.
  2. Fargespillet i naturen, bladene faller og får nye farger.
  3. Høstklærene i butikken er jeg er svak fo, spesiellt de tykke ullgenserene!
  4. Jeg studerere religion dette året, og høsten er en fin tid til å få lest masse pensum evt ta nye kurs/påfyll.
  5. Familietid, kinobesøk og museum.
  6. Kakao og vaffler er helt innafor!
  7. Ullsokker inne til kalde høstføtter.
  8. Trening og kostholdsprosjekter:  Den 27.september starter jeg på kurset: «En ny start» kurs med Berit Nordstrand.
  9. Det nærmer seg jul, min favoritt årstid.
  10. Støvler og tur i skogen, perfekt yogavær i tillegg.

Noe jeg har glemt?

By Lisette

Tvstuen i ny prakt!

13. september 2015

Interiør / Stue

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Tvstuen i andre etasje er mitt favorittrom i huset akkurat nå! Det hvite gulvet og trematerialer gir et fint uttrykk synes jeg. Treflaskene fra Kirsten Visdal kjøpte jeg på min første Interiørmesse i Bergen for noen år siden. Er så glad jeg aldri kvittet meg med dem! Da jeg har noen kjøp og salg i løpet av året. Tvbenken er fra IKEA uten skapdører, men kan kjøpes dører om du preferer det. Jeg synes det er fint å lage stilleben i hyllene, uten at det blir for maset. Heldigvis så synes ikke ledninger, det er noe av det verste jeg vet.

Bloggen min er nok ikke bloggen som «viser alt». Jeg liker utsnittsbilder personlig, men synes også det er gøy når bloggeren viser mer av hjemmet sitt, slik som helhetsbilder gjør. Noe av grunnen til at jeg viser mest utsnittsbilder, er at jeg vil være litt «hemmelig». Når en ser et vakkert bilde, så flyter ofte tankene rundt utsnittet av bildet. Det får gjerne fram følelser av glede, sorg(i noen tilfeller) energi og optimisme.

Jeg vil takke Line fra bloggen Har en drøm, hun er en ivrig og flink blogger som kommenterer på bloggen min ofte(i flere år faktisk), og setter positive spor etter seg!

Ha en fin søndag!

By Lisette

Min favoritt rom for øyeblikket!

8. september 2015

Inspirasjon / Interiørbutikk / Milla Interiør / Stue

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Det er så gøy når maleresultatet blir enda finere en forventet! Stuen i andre etasje fikk seg et løft etter det ble malet. Jeg var i utgangspunktet på jakt etter en farge som gikk over i grågrønn. Fargen endte opp fra Lady Jotun, minty breeze/fargekode 7163. Rommet som fikk fargen minty breeze er stuen vår oppe i andre etasje, dette er et rom som ikke blir brukt- merkelig nok! Da interiørstylist Tone Kroken var på besøk hos oss i vår, sa hun «dette er mitt favorittrom». Tror ikke vi hadde sett potensialet i dette rommet før nå. Fargen gir en ro i rommet som er en stue med stor takhøyde. Jeg trodde at stuen ville få en mindre romfølelse om vi malte det, men tvert imot.

Når jeg innreder tenker jeg alltid tekstiler og former, og puten fra Milla Interiør i Kristiansand hadde akkurat de putene jeg så etter. Milla Interiør er butikken jeg prøver å besøke ved hver Kristiansand tur- super fin! Putene er fra Christina Lundsteen og Day Home. Butikken ligger midt i sentrum og fører interiør og mote. Jeg la ut link direkte til facebook profilen til Beathe. Ønsker du å følge instagramprofilen til Milla Interiør, trykk HER.

Jeg vil vise dere mer av det nye rommet de neste ukene.

//Blekksprutlysestake fra FinStil, Sofa fra Tine K home, skinnfelle fra Mathilden Verden, bambus bord fra Milla Interiør.//

By Lisette

En sniktitt oppe i stuen vår!

6. september 2015

Inspirasjon / Interiør / Milla Interiør / Stue

SONY DSC

SONY DSC

 

Snille samboeren min brukte helgen til å male stuen vår oppe i andre etasje. Vi er begge super fornøyde med resultatet og fargen fra Jotun lady. Nå gleder jeg meg til sene høstkvelder her med tente lys og blomster. Stuen fikk akkurat det uttrykket jeg så for meg, en behagelig sone der en kan trekke seg bort. Farger påvirker- ingen tvil!

Ha en nydelig søndag! Vi skal snart avgårde på hockey turnering med eldstemann. Kjøttkake middagen er også klar til vi kommer hjem, viktig å være effektiv på en søndag.

Du skimter også noen nye puter der, fra Milla Interiør i Kristiansand. TUSEN TAKK for alltid god hjelp, Beathe.

By Lisette

Prince charming!

15. august 2015

Hund / Hverdagsglimt / Stue / Tine K

 

Gizmo «the dog» er en nydelig liten hund, masse personliget og sjarm. Eieren er en høy mann med masse tatoveringer, ikke en slik type du ser med en liten papillon. Mannen jeg prater om er nemlig min bror. Han og kjæresten er på reise, og mine foreldre har hatt hunden uten om en natt. Mens min bror er på reise bestilte min mor tur til hundefrisør med Gizmo. Jeg synes han er bare helskjønn hårløs. Pelsen dufter parfyme også. En skikkelig prins på puffen min der.

Jeg er alikevell glad for at jeg ikke har dyr lenger, det er et stort ansvar. Man har alltid hunden i bakhode, og man blir bundet. Nå er brutteren heldig som har foreldre som stiller, og en søster.

Det regner i skrivende stund, og tror ikke det stopper med det første. Ha en nydelig lørdag!

By Lisette

Min lille oase

27. juli 2015

Olivias hus / Stue / Tine K

 

Oppe i stuen vår i 2 etg finnes det flere velux vinduer og et hjørne vindu. Det slippes altså rikelig med lys inn, men er et «kaldt rom» som trenger myke effekter og tekstiler. Jeg har prøvd med flere fargeskalaer, og heller alltid mot duse farger her oppe. Da vi var i Kristiansand for noen dager siden, besøkte jeg Olivias hus. Der kjøpte jeg med meg et nytt pledd og pute fra Tine K home. Fargen heter lilac, men jeg synes den virker litt gammelrosa i nyansen. Perfekt sammen med Christina Lundsteen puten min.

Andre etasje er min lille oase med tine k og bambus som elementer. Da jeg hadde besøk av Tone Kroken i vår, var hun forelsket i denne stuen. «Her kan du nyte roen sa hun». Og hun har et poeng, bare så synd at den ikke blir brukt-enda. Kanskje etter ny pute og pledd så frister det.

By Lisette