Kategoriarkiv: Reklame

NO MORE FAKE LASHES

25. mars 2018

Egenpleie / LVL vippeløft / Madla / Reklame

FØR VIPPELØFT 

VIPPELØFT HOS ESTETISKE STUDIO HOS ADA VILKÈ

Jeg er så heldig som fikk være modell hos Ada Vilkè for LVL vippeløft. Har selv noen rette vipper som ikke lar seg kue av vippetangen og behandlingen gir meg definerte vipper som åpner blikket. Jeg synes det er et supert alternativ til vippeextensions for vippeløftet varer i opptil 8 uker med ingen vedlikehold, og det passer meg ypperlig. No more fake lashes! Mine egne vipper er lange, men er ganske rette. Når jeg bruker vippetang og tar på maskara faller de ned ikke lenge etterpå. Derfor er jeg solgt til denne behandlingen videre. Du slipper å bruke mascara, men er ingenting i veien for om du vil bruke det i tillegg. Less is more i dette tilfelle.

ETTER LVL VIPPELØFT

Alle bildene har jeg uten sminke og mascara. Første blikk i speilet etter behandlingen var helt fantastisk, vippene mine har fått en kjempefin og naturlig bøy. Behandlingen varer i 5-10 uker, alt etter hvor fort vippene dine vokser og hvor du er i hårsyklusen. De trenger minimalt med vedlikehold i forhold til vippeextensions, det er lurt å bruke vippeserumet hver natt. Jeg bruker iglow sitt og synes den funker som bare det. Ønsker du å prøve denne behandlingen anbefaler jeg deg å trykke HER for booking.

Jeg la vipper hos Ada før og hun har fått en ny webshop jeg vil tipse dere om Yellow Rose Cosmetics. Har ikke testet ut dette merket selv da jeg sverger til Elixir Cosmeceuticals, men synes produktene ser utrolig bra ut til Ada. Sjekk ut siden hennes for behandlinger og produkter. 

 

HEKTA

24. mars 2018

Hverdagsglimt / Koch Parfymeri og Hudpleie / Reklame

NYDELIG LIP GLOSS FRA TOM FORD

Jeg er hekta på leppepomader og Lip glosser. Denne er min nye favoritt fra Tom Ford. Den gir et flott resultat og føles ikke klissete som flere andre Lip glosser. Denne har en svak rosa/rød skjær i fargen.  Denne har jeg fått testet av Koch Parfymeri og Hudpleieklinikk.

Glossen lukter deilig, samt at den gir masse fukt til leppene med jojoba og kokosnøtt oljer. Fargen jeg har på meg heter «red nectar». Det som er litt annerledes er «ballen» som påføres på leppene, under glossen så vrir du og oljen kommer opp mens du påfører den. Helt nydelig! Koster noen lapper, men er verdt kronene om du vil ha litt luksus inni mellom på leppene.