Kategoriarkiv: Boktips

Yogagirl

14. april 2015

Boktips / Egenpleie / Filosofi / Hverdagsglimt / Inspirasjon / Tanker / Trening / yoga

 

Søndags ettermiddag fikk jeg en akutt time hos kiropraktor, og er blitt sykemeldt ut uken. Når kroppen blir utsatt for begrensinger, så vekker det følelser rundt temaet helse. Man kan ha alt i livet sitt som penger og lykke, men er ikke helsen der så har man faktisk ingenting.

Yogagirl nyter jeg sammen med et stort glass med varmt vann og sitron, og boka er helende i seg selv. Fantastisk klok jente, og mange gode tips. Yoga 4 life.

By Lisette

Mindfullness…

26. juni 2012

Boktips / Familie / Helse / Tanker

Jeg skrev i gårsdagens innlegg at jeg leser en bok om mindfullness prinsippet. Boken heter “Senk stresset i familielivet”, mindfullness i foreldrerollen. Skrevet av Ole Christer F.Lund. Ønsker du og senke stresset og bli mer oppmerksomt tilsted sammen med barna dine, er dette boken for deg. Jeg er nesten ferdig med den, og synes dette er en bok som er god for dem som også er over småbarnsfasen, fordi den tar deg med på reisen i mindfullness tenking. Jeg har alltid vært interessert i alternativ tenking og medisin. Og denne boken har gjort meg mer bevisst over hva jeg føler når jeg stresser eller er ute av fokus om du skjønner. Boka er skrevet som selvhjelpsbok for foreldre med barn i alderen 0-15 år.
 
 
Så hva er mindfullness? Det norske navn for mindfulness er oppmerksomt nærvær. Det er enkle praktiske teknikker som hjelper deg å være helt tilstede og oppmerksom i nået. Det er teknikker som hjelper deg å 
oppnå ro og balanse i jobb og fritid.
Ved å lære deg oppmerksomt nærvær vil du få større  frihet til å reagere konstruktivt i ulike stressende situasjoner hvor du ellers
lett  ville la deg overmanne av stressende tanker og følelser, hvor du reagerer på autopiloten.

Mindfulness trening er en inngang til en frihet som gir deg mulighet for å styre og styrke både ditt sinn og din kropp.
Det gir deg kontakt til din indre ro slik at du kan være tilstede i nået

 
P.S. Velkommen til alle nye lesere!


Pust er nøkkelen, så ohhhhhhm til dere…

Lisette