Kategoriarkiv: Tine K

Min lille oase

27. juli 2015

Olivias hus / Stue / Tine K

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Oppe i stuen vår i 2 etg finnes det flere velux vinduer og et hjørne vindu. Det slippes altså rikelig med lys inn, men er et “kaldt rom” som trenger myke effekter og tekstiler. Jeg har prøvd med flere fargeskalaer, og heller alltid mot duse farger her oppe. Da vi var i Kristiansand for noen dager siden, besøkte jeg Olivias hus. Der kjøpte jeg med meg et nytt pledd og pute fra Tine K home. Fargen heter lilac, men jeg synes den virker litt gammelrosa i nyansen. Perfekt sammen med Christina Lundsteen puten min.

Andre etasje er min lille oase med tine k og bambus som elementer. Da jeg hadde besøk av Tone Kroken i vår, var hun forelsket i denne stuen. “Her kan du nyte roen sa hun”. Og hun har et poeng, bare så synd at den ikke blir brukt-enda. Kanskje etter ny pute og pledd så frister det.

By Lisette

Min oase

10. juli 2015

Blomster og planter / Selvåg gartneri / Tine K / Uterom

SONY DSC

SONY DSC

Plommetret i full blomst, og hvite blomster i krukker.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Min første peon i bedet- plantet i år! Takk, Selvåg Gartneri for fabelaktige blomster!

SONY DSC

SONY DSC

 

Det beste været for fotografering er overskyet, og null sol. Når ungene var lagt i kveld, så fikk jeg lysten over meg til å ta noen bilder. Jeg har forandret litt i krukkene, og har hvitt og grønt som helthet i hagen. Jeg ble riktig fornøyd over resultatet. Bambusutegruppen til Tine K Home blir finere med årene, og blir litt grålig i teksturen. Loungesofaen bruker jeg til solseng, perfekt.

Rett over påsken hadde vi en makeover i hagen, min samboer fjernet den gamle hekken slik vi kunne plante nytt. Selvåg Gartneri og jeg startet et samarbeid, og jeg er utrolig takknemlig for resultatet. På bildene ovenfor ser du:  Afrikaliljer, peoner, pampasgress og clematis. Selvåg gartneri har et enormt utvalg av blomster, planter og interiør.

By Lisette

Enda bedre!

25. juni 2015

Hverdagsglimt / Inspirasjon / Mat og kos / Tine K

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Det er den tiden i måneden jeg er fysen på noe søtt….er så stolt over meg selv at jeg lagde et sunnere alternativ.

Husker du mandelflarne jeg laget i sist uke? Disse på bildene er enda BEDRE, og jeg tilsatte mindre smør og havremel(som binding) itillegg til resten av ingrediensene. Trenger du oppskrift, trykk HER.

Disse får ikke blodsukkeret til å fyke til skyene, men er gode byggeklosser for hele familien. Ungene elsker dem! Yummi.

By Lisette

Blenda hvitt

20. juni 2015

Hverdagsglimt / Inspirasjon / Lamper / Stue / Tine K / Vårt hus

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Er det noe jeg ikke har angret på så er det våre hvite gulv! Klart det krever litt ekstra rengjøring, og alt skitt synes, men er så verdt det. I går tok jeg på nyvasket trekk på Gervasoni loveseaten, den ble som ny. Elsker den blomstrete puten fra Tine K Home, det gir et sommerlig uttrykk i hjemmet, og det liker jeg. Ingenting tyder på sommer enda her, selv om bildene viser solskinn her. Det var kun noen timer på ettermiddagen. Mange av sommerblomstene våre har mistet sin glød, mye pga alt regnet de siste ukene- utrolig kjedelig.

I dag derimot har de meldt fint vær(15 grader, ikke sydentemp), og jeg skal på stranden en tur for å grille med familien.

Om du lurer på hvor mine “Stan Smith” er i fra, trykk HER.

Ha en nydelig lørdag!

By Lisette

New in

18. juni 2015

Inspirasjon / Stue / Tine K

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Hvor blir sommeren av dere? Nå har det regnet nesten hele uken i Stavanger, og jeg vil ha SOMMER!!! Starter ferien etter i morgen, og det skal bli godt. I sommer skal jeg fortsette opptreningen av ryggen, og ny livsstil – hele året! Ettersom regnet høljer, og gradestokken viser kun 9-10 grader er det godt med et lunt creppet pledd fra Tine K home. Synes den nye puten og pleddet skle rett inn i stuen vår. Elsker sommerkolleksjonen til Tine K home, men som dere vet er jeg en stor FAN i utgangspunktet. Jeg er tro mot stilen min.

Lilljekonvallene er fra hagen, røttene fikk jeg av et eldre ektepar over gaten! Dere skulle sett hagen deres, de lever og ånder for den- hele året. Flere skulle hatt det slik.

By Lisette

Favorittmøbel

23. mai 2015

Foto / Hverdagsglimt / Inspirasjon / Interiør / Tine K / Vårt hus

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

I dag viser jeg detaljebilde oppe i stuen i andre etasje. Her oppe har vi en Tine K sofa i størrelse large. Dette er mitt favoritt møbel nr.1 i huset vårt, vi har en lik sofa nede bare i XL. Sofaen er super komfortabel, og holder seg fint i stoffet. Vi har to små barn, og er et must at tekstilet holder seg fint etter vi har sittet i den. Stoffet i sofaen er 50% lin og 50% bomull.

Kjære lesere, ønsker dere spesielle innlegg her på bloggen? Det kan være oppskrifter, interiør, mote, ulike temaer, redigering av bilder osv. Skriv under kommentarfeltet.

Ha en fin lørdag!

By Lisette

Manilla vibe

30. april 2015

Blomster og planter / Inspirasjon / Interiør / Interiørbutikk / Mathildes Verden / Stue / Tine K

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Om et par uker venter jeg storfint besøk av noen glade interiørdamer, og i den forbindelse så valgte vi å male gulvene hvite igjen. De trengte sårt et strøk til etter for rask tilbakeflytting av møbler. Det endte opp med 2 strøk gulvmaling. Mange lurer på om hvordan det er å ha hvite gulver. Personlig elsker jeg hvite gulv, alt blir så lyst og lekkert. Synes også innredningen blir lettere da alt kommer så mye mer fram i form av kontraster. Klart at støv og skitt synes bedre, men er absolutt verdt det. Man sveiper raskt over gulvet med moppen.

Jeg viser dere en sneakpeak av mitt lille sidebord (tine k) fra Mathildes Verden. Kan også fortelle dere at mine samarbeidspartnere åpner en ny café og brasseri “Chez Mathilde” i midten av mai. Vil du lese rapportasjen om den nye caféen, trykk HER. Dette blir bra om du skal en tur til Steinkjer i sommer.

By Lisette

Springtime

24. april 2015

Inspirasjon / Stue / Tine K / Vårt hus

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

 

Fredag er her, og et nydelig sitat jeg vil dele….

“Mitt stille vann, jeg må tilbake hit når jeg må finne roen. Mitt stille vann, mitt stille vann, jeg må tilbake hit når jeg har mista troen”.

Litt melankolsk sitat som jeg synes er nydelig!

Hatt og pute fra Ølen møbel, alt fra Tine K.

Ha en god helg!

By Lisette