Kategoriarkiv: Klær og mote

RED LIPSTICK AND STRIPES

15. mars 2017

Designers remix skinnbukse / Klær og mote / Lafemme / Selfie Fashionstore

THIS IS THE CAPTAIN SPEAKING Jeg elsker striper. Det gir et fresht uttrykk og minner meg om sommer. Rød er vanligvis ikke en farge jeg bruker noe særlig, men tror jammen jeg våge å velge farger som denne våren. Med litt rød leppestift så løftet det antrekket et nivå. Den stripete genseren oppdaget jeg på instagram, en søt lyshåret jente som heter Kaia hadde den fine cherry genseren fra Tommy Hilfiger. Den er i en slags ullblanding. Perfekt for en frostmakk som meg.

Detaljene på genseren med kirsebærene gjorde bare genseren enda fine. Det er supertrendy med symboler på klær om dagen. Små statements merker gjør den store forskjellen. I like alot. Vårskoene fra Superga står fortsatt i garderobeskapet om håp om varmere temperaturer. 

Å leke seg foran kamera er egentlig utenfor min komfortsone, men ble jo ganske artig da. Klærene jeg har på meg er fra La Femme og Selfie.

By Lisette

ET RIMELIG FASHION TIPS

14. mars 2017

Klær og mote / Lafemme

BELTET SOM ER PÅ ALLES LEPPER Vet ikke om du har fått med deg de kule knytebeltene som er så populære? En av mine favoritt designere Isabel Marant har et lignende belte, men til en helt annen pris. Jeg fant dette beltet til kun 299,- hos La Femme. En fin pris til et fantastisk belte. Dette skal jeg bruke til ulike plagg nå i vår og sommer. Skoen fra Italienske Superga får du også kjøpt i samme butikk. Supre på foten.

Jeg har kjøpt meg litt hverdagstøy i det siste, pakken i posten kom idag. Har plenty med pentøy, men går liksom aldri ut lenger. Det er riktignok kjekt å pynte seg om jeg ikke løper på byen lenger. Jeg solgt endel tøy og sko den siste tiden, noe som gir meg mulighet til å handle nytt. Lurt? Ja, det synes jeg er for gjenbruk.

Reiser du til Sørlandet inni mellom? Da tipser jeg deg om butikken i Vågsbygd «La Femme» som endelig har fått seg nettbutikk. Følg dem også på instagram HER. La Femme bruker de søteste og gladeste modellene tør jeg å påstå. Vet at Trine Lise som driver butikken blir glad for mer likes på siden. Nettbutikken finner du HER.

BLUSEN MAN FÅR FØLELSEN AV Å GÅ I PYSJ

13. februar 2017

Designers remix skinnbukse / Klær og mote / Sand Copenhagen / Selfie Fashionstore

FLORAL LOVE I år skal det være blomsterprint ifølge årets motebilde. Personlig så elsker jeg dette mønsteret som vekker sommerfølelsen allerede nå i februar. Denne blusen er fra Sand Copenhagen, kjøpt hos Selfie. Denne blusen er bare helt super på kroppen, florlett og kledd på en gang. Jeg kan ikke fordra plagg som er for stramt eller sitter ubehagelig på kroppen. Denne blusen kjennes som en pysj overdel. Jeg har størrelse medium i min. Jeg skal kombinere blusen til skinnbuksen som også er fra samme butikk, fra Designers remix. Blusen får du også i shorts om du liker matchede sett.

Her har jeg kombinert blusen til jeans. Putt gjerne blusen litt oppi buksen for et litt annerledes uttrykk.

Fargenkombinasjonene er fargerikt på klassisk svart. Blusen skal jeg bruke til hverdag og fest. Kanskje dette blir «IT blusen» på min manns 40 års dag. Hva tror du? Jeg elsker den i hvertfall. I klesskapet mitt har jeg for mye strikk, jeg skal bli flinkere til å velge bluser i mitt klessortiment. Jeg handler som oftest ting har jeg mye av, men nok er nok.

Visste du at Selfie har nettbutikk? 50,- i frakt og ved kjøp over 2000,- dekker de frakten. Nettbutikken finner du HER.

By Lisette

A FEW OF MY FAVORITE THINGS

6. februar 2017

Egenpleie / Inspirasjon / Klær og mote / Selfie Fashionstore

ULL OG ET PAR MED BOOTS Er hva som skal til for å lage et statement outfit på kalde dager. Disse bootsene har jeg siklet på siden jeg så dem hos SELFIE. Kjøpte dem ikke den gang, men kunne ikke motstå dem da dem var på 60%. Grethe som driver butikken har aldri fått så mye oppmerksomhet med et par sko som med disse. De har blitt solgt som hakkamøkk, og jeg skjønner hvorfor. Ikke nok med at dem er råe, så er de vanvittig god på foten. Bootsene er fra italienske Laura Bellariva.

Mannen min blir gal av meg og ullgenserene mine, jeg får ikke nok. Denne er faktisk en vårnyhet fra Gestuz i mohair. Det jeg likte ekstra godt med denne genseren var at den var kortere en de andre jeg har. Ballongarmer gir også en fin silutt til armene. Fargen har jeg heller ingenting å utsette på. Genser får du kjøpt HER.

Smykket er fra Anni Lu, det fikk jeg av min samboer til jul. Parfymen er også en hverdagsfavoritt fra Koch Parfymererier på Kvadrat.

Ønsker deg en fin mandag, den beste dagen i uken.

By Lisette

EVIGE KLASSSIKERE

22. oktober 2016

Inspirasjon / Klær og mote / Selfie Fashionstore

Jeg liker å kle meg sort, men er mer sjelden idag at jeg velger «all black». For en uke siden prøvde jeg dette antrekket hos SELFIE. Julia Fagerholt mohairgenser med lekre gulldetaljer på armene. Ingenting er så rått som en ekte skinnbukse, er første gang jeg eier en «ekte en».

 

 

SKINNBUKSE OG GENSER ER EVIGE KLASSIKERE

Jeg har alltid drømt om en forektig skinnbukse, en skinnbukse som blir penere for hvert år mann har den. Nå er den endelig i skapet! Buksen er fra Designers remix, og jeg så den først på Tone Damli. Buksen koster litt, men jeg har spart og solgt. Altså fortjent. Julia Fargerholt genseren er så behagelig på, og den klør ikke dirkete mot huden. Det er et must for meg.

Når jeg tar bilder så liker jeg å redigere dem i sorthvitt om jeg velger å redigere bildene mine. Jeg fikser sjelden på bildene jeg legger ut på bloggen, da det handler om å stille inn kamera og lys riktig. I dag fikk jeg en slags «Brigitte Bardot feeling med hatten og utrykket».

Klærene får du kjøpt i butikk eller via nettbutikken, HER.

/Designers remix bukse fra SELFIE, Puma sko, Julie Fagerholt heartmade genser fra SELFIE, hatt fra HM/

AUTUMN ESSENTIALS

18. oktober 2016

Klær og mote / Selfie Fashionstore

Det er flere fordeler ved å rydde i klesskapet… Jeg er flink til å selge, da får jeg råd til å fornye meg inni mellom. Nå som jeg har gått ned i vekt, så er det kjekt å kjøpe klær i samme størrelse som før jeg fikk barn.

Digger dette hodeplagget, en «matroshatt» som jeg kjøpte i fjor. Kanskje jeg tør å bruke den i høst.

EN DESIGNGENSER HAR FLYTTET INN

Jeg er stolt eier av min første Julie Fagerholt heartmade genser. Genseren er fra favorittbutikken Selfie og er i den fineste mohairkvaliteten. Jeg har også kjøpt meg en skinnbukse som har vært på ønskelisten i flere måneder fra Designers remix. Flere helthetsbilder av genser og skinnbukse kommer mot helgen. Gleder meg til å vise!

Ønsker du å sjekke ut nettbutikken, trykk HER. Jeg kan også fortelle at Selfie har 20% på hele sortimentet fra 17-19.oktober i butikk og nettbutikk. Her er det noen lapper å spare!

By Lisette

WARNING WARNING

19. september 2016

Klær og mote / Selfie fashonstore

 

På lørdag møttes hele familien for å spise pizza på Alforno(tastasenteret), spandert av mine foreldre- alltid kjekt. Pizza resturanten har den beste pizzaen jeg får, så et lite tips om du er glad i pizza. Bildet nedenfor har minsten på 5 år tatt.

SELFIE FASHIONSTORE PÅ SITT BESTE

Turen gikk selvsagt også innom SELFIE etter pizzaen var konsumert.Det burde stått «WARNING» før du går inn der, fordi mann kommer ikke tomhendt ut igjen. Butikken bugner av go´biter og ny kjole måtte bli med hjem. Denne blå kjolen er fra Designers remix, og perfekt til jobb og studie- altså en fin hverdagskjole. Stoffet på kjolen var superbehagelig og er i en flatternde A- fasong. Denne kjolen passer alle kvinnerkropper. Synes heller ikke prisen var så galen for en slik kjole. Nettbutikken finner du HER om du ikke bor i Stavangerområdet.

By Lisette

NYE SNEAKERS FRA LA FEMME

10. september 2016

Klær og mote / Lafemme

Noe av det jeg liker kanskje mest med høsten må være motebildet. Et par nye sko fra det franske merket Asfvalt er hjemme i stuen. En drøm på foten som er et must for kresne føtter. Anbefaler å gå opp en størrelse i dette merket. Sneakers er fra La Femme i Vågsbygd/Kristiansand. Butikksjef Trine Lise sender deg et par mer en gjerne!

 

En bunt med rosa blomster ble med hjem etter nyvasket hus denne uken. Pakke med sko og ny bluse hentet jeg i går på posten kjøpt hos La femme.

 

 

HØSTEN ER EN TID FOR ET PAR NYE SNEAKERS

Jeg har hatt skodille siden jeg var en liten jente, har alltid hatt en opplevelse at et par nye sko løfter et gammelt antrekk. Det synes jeg jammen fortsatt. I skrivende stund lytter jeg på Adele  “When we were young”, jeg blir nesten litt trist når jeg hører på denne melodien. Låten vekker følelser og minner fra da jeg var ung, gode minner samt såre. Livet kan jammen være alvorlig til tider, men tror det er viktig motpol til glede.

Ønsker mine fine lesere en god lørdag!

By Lisette