Kategoriarkiv: It Works

Distributører på teamet mitt søkes

6. oktober 2014

Body Wraps / Helse / It Works / Jobb

Jeg søker etter ENGASJERTE distributører på TEAMET mitt, ønsker du en deltidsjobb som BARE er GØY? Og har driven…les nedenfor!
 
Her følger informasjon om å bli distributør for It Works. 
Som IT-Works! distributør selger du kroppspleie- og hudpleieprodukter som er formulert og forsket på av ledende forskere og naturmedisinere, og som bruker de beste naturlige ingredienser innen banebrytende vitenskap, og fører strenge kvalitetskrav for å gi effektive produkter som trygt nærer kroppen din. 
Vårt mestselgende produkt er Body Wraps som behandler spesifikke områder på kroppen som du vil tone, stramme og definere mens den krymper fettcellene og detoxer kroppen innenfra. Du vil se resultater på så lite som 45 minutter. 
 
Uavhengig Distributør: Hva betyr det? 
Du er begeistret for produktene, og du tror dette er noe dine venner og familie vil være interessert i også. Og/eller du har vært på jakt etter en mulighet til å tjene litt ekstra inntekt til å dekke regninger, nedbetale gjeld, eller vil spare til noe, som f.eks. ferier og jul. Eller kanskje du ønsker å jobbe hjemmefra, og tjene en ekstra/erstatning inntekt og du kjenner at denne muligheten med IT WORKS Globalt kan være svaret. 
 
Så hva blir det neste? 
Bli med på laget og bli en uavhengig distributør i IT WORKS Globalt! For å kunne selge disse må du bli en distributør. Du kan bli med vårt norske team for bare $108. Du får da startpakken som inneholder en boks med wraps (4 i en boks), markedsføringsmateriale, og månedens første esuite (nettside) GRATIS. 
 
Noen Fordeler når du blir Distributør: ~ 
Få produkter til innkjøpspris !! 
-Registrer Fire lojale kunder i de første 30 dagene for å motta $ 120 i gratis produkt. Dette gir deg en sjanse til å prøve flere av våre fantastiske produkter gratis,  du vil bli begeistret over våre gode produkter som du selger, og du blir et produkt av produktet!
-Wrap Rewards: for hver 2 lojale kunder du registrerer, får du en eske med 4 wraps for $ 35 med gratis frakt! 
-Fast Start Bonus: For hver distributør du registrerer på ditt lag som ønsker å selge produktene, så vil du få en $ 100 bonus når de har registrert to lojale kunder i sine første 30 dager. 
Kommisjonen -Du vil gjøre 15% provisjon på hver lojal kunde registrert direkte under deg. Du vil også gjøre 5-15% provisjon på hver distributør som blir innmeldt i din organisasjon (og deres lojale kunder!) basert på hvor de er under deg. 
 
Som en distributør trenger du: En 80BV autoship hver måned. Denne autoshippen er det som kvalifiserer deg til provisjon og bonuser. Du kan velge akkurat hvilke produkter du ønsker, men jeg anbefaler å velge wraps fordi du trenger dem, og du kan enkelt selge de på homeparties osv. 
Du vil også få en eOffice, som er din personlige nettside og “back-office” for 25 dollar. Alt er laget ferdig av selskapet, men du må velge deg et firmanavn på siden din. Denne siden deler du med dine kunder, distributører, og sender til alle som er interessert i dine produkter slik at de kan bestille. Denne er virkelig en nødvendighet for å drive virksomheten, og den har også alle dine trenings videoer for å hjelpe deg til å begynne reisen. Du får din første måneden av eOffice gratis! 
 
Hva forplikter du deg til som Distributør: 
■ Gå igjennom opplærings videoer og dokumenter som vil hjelpe deg til å forstå It Works filosofi og til å nå dine mål 
■ Delta på ukentlig konferansesamtaler (hvis dette er på plass i ditt team) som vil hjelpe deg til  å svare på eventuelle spørsmål og å utvide virksomheten din. NB! Les godt igjennom vilkårene for Distributører! Denne finner du under dokumenter i BackOffice. Hvis du ikke finner denne så gi beskjed til din teamleder.
 

 

Hva kan vi tilby deg?:

 

■ Fantastiske produkter og godt betalt! Hvis du jobber hardt og følger trinnene til suksess skissert i pakken din og følger trening og opplæring, vil du tjene penger! Når du når nivået av Diamond, er gjennomsnittlig lønn ca $1,500-2,000 ( den første måneden som en Diamond Executive. Når Diamond bonuser begynne å sparke iinn, vil dette tallet øke betraktelig. 
■ Vi har en facebook-side hvor du kan gå og legge inn spørsmål, få forslag, tips, osv … for å hjelpe deg med å drive businessen din. 
■ Det er også periodiske treninger tilbudt for å hjelpe deg å forstå virksomheten og produktene mer. 
■ sist men ikke minst, får du oppdateringer, tips, råd og opplæringsmateriell fra meg og mitt nettverk av distributører. 
 
Bli en distributør: 
Å bli en It Works distributør er enkelt og det vil ta deg mellom 10-20 minutter for å registrere deg.
Gå til http://www.lisettechristine.myitworks.com/no/ og klikk “BLI MED”. 
Følg alle trinnene ved å skrive inn din informasjon! Send meg evnt. en mld. hvis du ikke får det til: lisettesbodywraps@outlook.com eller tlf. 91111210
 
 
HAR DU EN SALONG PR. IDAG, SE HER: 
Hvorfor bør du vurdere IT WORKS sin forretningsmodell og produktlinje for din bedrift? 
1.Dette er sunne, alle naturlige produkter som virkelig fungerer! Mange er unike og utilgjengelig noe annet sted. 
2.Det er utprøvd mange av MLM forretningsmodeller med varierende suksess. Problemet er ofte å duplisere suksess. Dette er det eneste selskapet der jeg har opplevd at laget mitt var i stand til å finne en av mange måter å bruke It Works til å bygge opp en virksomhet. Fremgangsmåten mot suksess er enkel og kan dupliseres. Hvis du gjør en ekte innsats, hvis du er villig til å lære, er dette en utrolig jevn avkastning på din investering av tid. 
3. Du kan velge å være en distributør og skape en virksomhet som virkelig vil være verdifull for livet ditt.
 
Måter du kan velge å selge våre produkter i salong som distributør 
-Du kan velge å bare bruke produktene utelukkende til bruk i din salong. 
-Du kan velge å selge produktene på et detaljist-nivå og la kundene dine få bestille direkte fra selskapet. Produktet blir sendt direkte til dem, og du gjør provisjon uten å måtte holde lager 
-Du kan tjene provisjoner fra folk du verver som velger å bli distributører (og også fra deres kunder) 
 
 
Her er noen vanlige spørsmål og svar spurt av folk som har startet sin It Works bedrift?
-Virker virkelig disse produktene? Det er vanskelig å tro… 
Men ja, de virker! Faktisk har disse wraps blitt brukt konsekvent av titusener av mennesker over hele verden i over 10 år nå. Den eneste måten du vil tro det, er å prøve det selv! 
-Hvordan får jeg betalt? 
Det finnes flere forskjellige måter å få betalt ved å være en distributør. Du kan selge våre produkter til omtrent alle. Her er noen eksempler … Familie, venner, kolleger, fremmede, gamle venner, lærere, salonger, spa og treningssentre. Mulighetene er uendelige med It Works! 
Du kan være en “talentspeider” og rekruttere andre til å delta i selskapet. For hver person du tar inn så får du provisjon! Bygg et team! Tjen penger! 
 
Du kan invitere dine venner og familie ved å ha hjemmeparty og du kan ha lokale expos. Du kan kvalifisere deg for ukentlige og månedlige bonuser. Og, kan du bruke mulighetene hos gratis sosiale medieplattformer for å fremme våre produkter og mulighet! 
Provisjoner utbetales ukentlig og månedlig! Du tjener 15% i provisjon av eventuelle kunder direkte under deg (nivå 1), 10% på nivå 2, 5% på nivå 3, og 2% på ALLE nivåer etter. Du tjener også penger for salg av dine wraps på partyer (eller solgt enkeltvis) som er basert på prisen du satt for wraps! Det er faktisk helt risikofritt! 
 
Trenger jeg lager? 
Investeringen er minimal. De fleste distributører bærer med seg en liten bag/sekk til alle sine behov for partyet. Det eneste du trenger er å ha med deg dine prøver av produktene, samt noen ekstra Wrap som kundene kan få kjøpe og prøve på party. Kundene bestiller og betaler gjennom din nettbutikk, og får varene levert på døren.
Hvor mye penger kan jeg gjøre? 
Inntekten er bare begrenset av din arbeidsmoral! Sky is the limit! 
Følgende er en oversikt over selskapets gjennomsnitt for månedlig inntekt. (Dette er bare gjennomsnittlig !!!)! 
 
Distributør: $ 71 / måned alle starter ut som distributør. 
Da er du fremme ut til nivåene nedenfor. (PS. du kan legge til $600 på toppen av hver rang når du har 60 lojale kunder!!) 
Executive: $ 309 / måned 
Ruby: $ 599 / måned 
Emerald: $ 1121 / måned 
Diamond (Nå begynner du å tjene gode penger!): $ 1910 / måned (! 400 i måneden god bonus) (+ når noen i din downline får en rask start bonus får du $ 120 selv om du ikke vervet dem!) 
Double Diamond: $ 6035 / måned 
Triple diamond: $ 10 541 / måned 
Presidential diamant: $ 16 934 / måned 
Ambassador: $ 31 928 / måned 
 
Hold homeparties og tjen enda mer! Du kan selge hver wrap på dine partyer for ca. 250kr pr. stk, og du får 4 wraps i ditt Starter Kit som du kan selge på ditt første party om du vil. Den gjennomsnittlige partyet har 4 til 8 gjester, og det er lurt å sørge for å ha med nok wraps.
Det er umiddelbare kontanter i lommeboken!  
 
Hva er ulempen? Ingen ulempe! 
Dette er en morsom, lukrativ business som er tilgjengelig for alle fantastiske kvinner og menn over store deler av verden!
 
Hvis du har noen flere spørsmål så vær så snill, ikke nøl med å kontakte meg! Jeg er her for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha … ikke gå glipp av denne spennende muligheten til å nå dine drømmer! 
Det ville være meg en sann glede å spille en rolle i å hjelpe DEG til fullføre dine! 
 
 
Bildet er lånt av en distributør kollega. Denne damen ønsket mer definert muskelatur. Fantastisk, ikke sant?
Mitt første resultat med body wrappen: 1 pk med 4 wraps. Før og etter 4 wraps.
 
Her er meg etter 7 wraps
 
 
Her er meg etter 10 wraps.

GIVEAWAY HER PÅ BLOGGEN

15. september 2014

Body Wraps / Giveaway / It Works

Mine personlige resultater før og etter 7 wraps
Min personlige resultater etter 10 wraps
Jeg lodder ut en pakke med It works! body wraps når jeg har passert 500 likes på Facebook. Vil du være med i trekningen? Da liker du siden min på FB HER, og komenterer under her når det er gjort eller på FB. Premiens verdi: 1000,-
 
Hva er BODY WRAPS? Helt nytt i Norge. It works er et solid firma i Florida, og har eksistert siden 2001. Body wrap er et urtebasert klede som er basert på 12 forskjellige urter som bryter ned fettceller ved hjelp av LIPOLYSE. Den former, toner og strammer problemområder som er vanskelig å trene bort. Kan brukes på ulike problemområder som mage, lår, sete, legger, armer og hals. Er SUPER mot cellulitter også. Body wrappen og ALLE It works produktene er ØKOLOGISKE og PARABENFRIE.
 
Mer info om wrap og forhandler muligheter: lisettesbodywraps@outlook.com
 
 
 
 

Distributører WANTED

26. august 2014

Body Wraps / It Works / Jobb

Som noen av dere sikkert har fått med dere er jeg distributør av It works! Norge. Produktet har bare vært i Norge i 3 mnd, og jeg trenger flere dyktige med på laget mitt. Jeg har personlig hatt superbra resultater av Body wrappen, nedenfor ser du et bilde av meg og min kollega Rita Arntzen. Bildet er av meg etter 9 wraps. It works body wraps er et urtebasert klede man legger på problemområder som magen, hals, sete, armer, lår og legger som bryter ned fettceller i noe som heter LIPOLYSE. Urtekledet er dekket med 11 forskjellige urter som gjør at man strammer opp løs hud og det forbedrer oppståtte cellulitter. Mer info finner du på siden min på facebook, trykk HER.
 
 
Er du klar for å legge ned intensivt arbeid i noen måneder for så å tjene mer enn du før har gjort? Ja det er virkelig sant.. “Sky is the limit!!” Vi har produkter som “alle vil ha”, som har fantastiske resultater, det er ingen risiko og du blir med nesten fra starten! 
Dette er i ferd med å ta helt av!!
Alle vil gjerne ha litt drahjelp til et sunnere liv og dette er en enkel og virkningsfull måte. IT WORKS! 
Å bli en distributør i It Works! er enkelt. Gå til www.lisettechristine.myitworks.com og klikk på “Bli med”. Startpakken koster 108$ + frakt/gebyr, (Underkant av 1000,-), og inneholder en pakke wrap pluss mye materiell, alt du trenger for å gå i gang!
Når du blir med så får du din egen nett-side/butikk som er gratis for de første 30 dagene, deretter $ 25 per måned. Du må også sette opp din første autoship for 80bv (bonus volum) eller mer for å være kommisjon kvalifisert. Viktig!
Det er mange forskjellige måter du kan tjene på i It Works!:
~ Rask Start Bonuser
~ “Bil” bonuser
~ Homeparties
~ Messer/expos
~ Salonger/Spa eiere/små butikker
~ Dele ut brosjyrer/”blitzing”
og mer …
Som distributør du får engros priser på alle bestillinger, pluss for hver 2 lojale kunder som du registrerer deg får du en wrap belønning og du kan bruke de til å kjøpe en boks med 4 bodywraps til redusert pris!
Så snart du er registrert så blir du invitert til vår lukkede Team-gruppe hvor du får hjelp og støtte av alle i gruppa, din nettbutikk er åpen og du kan straks gå igang med å opprette Facebook-side, Instagram osv. Blir du med?
Send meg en mld. med noen ord om deg selv og hva som er dine mål. Jeg vil gjerne hjelpe deg!
 Kontakt: lisettesbodywraps@outlook.com
Nettbutikke for bestilling av produkter: www.lisettechristine.myitworks. com
Meg før og etter med 9 body wraps! Sier du at dette ikke virker? It works!

It works!

13. august 2014

Body Wraps / It Works

Som sykepleier og treningsinstruktør så er jeg overrasket over produktene til It works! Var en superskeptiker før jeg startet opp med body wrapsene, men bildene lyver ikke og de er av MEG!
It works! body wraps er et urtebasert klede(parabenfri) du legger over problemområder som mage, lår, hals, legger, armer og sete. Wraps er supre for cellulitter også.Body Wraps aktiverer en rekke prosesser som gjør det lettere for kroppen å forbrenne fett.

Den første prosessen kalles lymfedrenasje. Denne prosessen er også kjent innen spesielle massasjeteknikker. Det som skjer er at lymfedrenasjeprosessen, initierer væske (lymfe) i fettcellene, slik at fettcellene kan bevege seg fritt og transporterer dine fettsyrer og giftstoffer ut av kroppen din som avfall. Disse væskene inneholder giftstoffer og urenheter som kroppen har lagret fra bearbeidet mat vi spiser og fra luften vi puster. Det å miste disse væskene, gjør at du mister centimeter umiddelbart. 

Den andre prosessen kalles lipolyse. Dette er den største prosessen som settes i gang av Body Wraps. De fleste urtekurer og innpakninger som du finner på markedet og på internett, har ikke evnen til å stimulere lipolyse. Kjennetegnet med liplyse er ekte vekttap – og skjer bare med dette patenterte Body Wraps produktet. Lipolyse er nedbryting av fett som er lagret i fettcellene! Ved å bryte ned dette fettet, stimulere til lymfedrenasje og økt sirkulasjon, blir fettsyrer ført ut av kroppen din som avfall.

Den tredje prosessen kalles mikrosirkulasjonen. Dette er i utgangspunktet blodstrøm gjennom de minste kapillærene. Den aktive tilstanden i denne prosessen er avgjørende for vekttapet som Body Wraps bidrar til. Mikrosirkulasjonsprosessen gjør det mulig å gå ned i vekt. Fettcellene blir oppslukt  av kapillærer i blodet. For  at dine fettceller skal klare å avvise de riktige avfall og giftstoffer fra kroppen din,  så må kapillærene bli stimulert til å sirkulere blodet på riktig måte.

Hvis du er ute etter ekte slankende body wraps, vil jeg anbefale: It Works! Body Wraps.


Bildet nedenfor er meg før jeg startet opp med behandlingen og etter 7 wraps. Jeg er fortsatt i gang med wrapping.

Her har jeg på den deilige “Demi Moore” ansiktswrappen som gir ny glød til huden med sine botaniske ingredienser. Den retter også ut fine linjer. Samme pris som body wraps pr.pakke finnes det 4 ansikts wraps.
Vårt lojalekundeprogram gir deg over 40% rabatt pr.produkt om du binder deg i 3 mnd til å motta produkter fra It works! Du har ditt eget brukernavn og passord, og kan forandre pakkene dine underveis.
Her har kunden brukt 12 wraps for innsiden av lår.
Dette bildet er av min kunde etter bare 4 wraps på magen!
Har lovet dere som følger meg at denne bloggen ikke skal brukes til for mye It works! innlegg, men jeg blir Sååååååå ENGASJERT over produktene at jeg må vise dere noe som kan hjelpe deg å stramme opp “den magen” og “de lårene”. Body wraps er IKKE et slankemiddel, men et SUPPLEMENT til godt/variert kosthold og bevegelse. ca 80% er kosthold og 20% trening, og det er en tankevekker. Resultatene er varige, men fettceller kan reversere seg om man spiser usunt og inaktivitet.
 
Kontakt meg gjerne på mail for mer info: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Vil du registrere deg som distributør trenger jeg deg på mitt TEAM!!! Jeg hjelper deg i gang og på veien. Jobber selv deltid som distributør, og stortrives i jobben. Body wraps hjelper deg til å leve sunt, og man får ikke lyst å ha hånden i chipsskåla når man wrapper- enkelt og greit! Ta kontakt om du vil tjene litt ekstra ved siden av den daglige jobben din. It works! er helt nytt på markedet, og ALLE vil ha det!
 
Vil du handle og registrer deg som lojal kunde?
 
www.lisettechristine.myitworks. com (skriv nettadressen sammenhengende)
 
 
Lisette

Stilling ledig: Distributør i mitt Team

4. juli 2014

Body Wraps / It Works / Jobb

Jeg søker etter nye distributører i mitt team? Er du den jeg leter etter? Liker du sosiale media som FB, blogg og Instagram? Og kunne du tenkt deg din egen nettbutikk? Du kan jobbe deltid eller fulltid som distributør, og gjøre det godt. Jeg vil hjelpe deg i starten med å komme i gang. For å være distributør kreves ingen spesielle forkunskaper, men det er viktig for jobben din at du er litt aktiv på sosiale medier, men dette får du evnt. opplæring i hvis du ønsker.
Du kan starte med så lite som 1000,- for å komme igang. Da får du en startpakke som inneholder hva du trenger til å starte, samt èn pakke med bodywrap som du kan bruke på deg selv eller selge videre.
Vi anbefaler i tillegg at du kjøper inn noen ekstra produkter slik at du får prøvd disse selv så du vet hva du selger og også noen såkalte blitzing kort som du kan dele ut.
Hvordan du velger å jobbe og hvor mye er helt opp til deg. Du kan stå på stand på kjøpesentre, du kan holde hjemmepartyer, du kan holde store arrangementer, stå på messer, eller du kan velge å bare selge over nett.
Når du starter så får du også din egen nettbutikk. Denne åpnes umiddelbart etter registrering, da kan du gå inn å personlig gjøre den.
Den første mnd. driftes siden gratis men etter det så koster den 20$ i mnd., ca 125,-
Det er også viktig å sette opp en autoshipment (automatisk forsendelse) på 2 pakker wrap i mnd. Det er for å være kvalifisert for å være distributør og til å motta bonuser etc. Vi har en bonus gående nå som innebærer at du mottar 10.000$ (60.000kr) fordelt over 24 mnd. hvis du klarer å kvalifisere deg til Diamond nivå innen 3 mndr. Jeg hjelper deg med det!
Vi er et team som ønsker å være sammensveiset og hjelpe hverandre, backe hverandre, samt arrangere sosiale happenings og ha det gøy sammen!
 
Kontakt meg på mail: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Og igjen vil jeg si til dere som lurer: Ja, produktene virker! 

 

Det er likevel viktig å gjøre oppmerksom på at dette er ikke et “slankeprodukt” men en kraftig detox som får fettceller til å skille ut avfallsstoffer som gjør at man minsker i cm ! Hvis du ikke følger opp med en sunn livsstil så vil fettcellene igjen reversere og utvide seg. SÅ man kommer ikke utenom at en sunn livsstil er viktig, uansett hvilket resultat man ønsker.
 
Vil du vite mer om wrapsene og om distributør stilling mail meg gjerne for mer info. Har liggende infoskriv til begge spørsmål.
 


Der gjør jeg det som jeg aldri hadde trodd jeg skulle våge, vise resultatet etter 4 bodywraps på magen min. Bildet til venstre er før wrappingen, og bildet til høyre er i dag! Du ser at magen er spenstigere og at huden er strammere. Ta kontakt på Mail for bestilling- det virker dere!!! nå fortsetter jeg selvsagt med sunt kosthold og mosjon:) Nå gleder jeg meg til å fortsette med wrappingen, gir meg ikke enda. Kontakt meg på mail: 

lisettesbodywraps@outlook.com
Facebook: Lisettes body wraps

Distribitør av it works Norge!

30. juni 2014

Body Wraps / It Works / Jobb

Jeg vil dele med dere at jeg har tatt et valg på å selge It works bodywraps, såkallt distributør. For dere som følger bloggen min har sikkert lest at jeg testet et nytt produkt i Norge som heter It works! Jeg var veldig skeptisk, men ville gi det en sjanse. Bodywraps er et urteklede dekket med lotion som skal trenge inn i porene og bidra til å stramme hud, minske cellulitter og en får mindre synlige strekkmerker. Jeg har brukt opp min første boks med 4 wraps, og har gått ned 6 cm rundt midjen. Jeg merker det mest på at huden er strammere og at strekkmerkene er mindre framtredene. Føler meg også mye mer komfortabel med magen etter to forholdsvis tette graviditeter, føler huden har fått et løft. Dette plaget meg veldig at magen ikke var den samme etter postgravid, men jeg fikk to fine barn ut av det- smilefjes! Jeg kommer ikke til å markedsføre meg på bloggen, men kommer heller til å ha noen tilbud av og til på bloggen. Så ikke få panikk! Denne bloggen er HOVEDSAKELIG interiør. Om noen av dere lesere er interessert så besøk meg på min facebookside, trykk HER. Her får du mer info om produktet osv.
 
 
 
 
 
Ble du nysgjerrig ta gjerne kontakt med meg på min mail: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Du kan også besøke min nettsiden: www.lisettechristine.myitworks.com 
 
Lisette
 

IT WORKS!

18. juni 2014

Body Wraps / It Works

Jeg har alltid vært kritisk til produkter som lover det ene og andre, men har lagt min tvil til side og prøvet et nytt produkt i Norge som heter- It works! It works wrap er et urtebasert klede du legger på eventuelle problemområder som lår, sete, armer, ansikt og mage for å fjerne cellulitter, stramme opp kroppen og jevne ut huden. Hele behandligen var veldig enkel, man wrapper på kledet på ønskelig område, har det på 45 min og gjentar behandlingen etter 72 timer. Man må drikke masse vann når man behandler, men det er jo viktig uansett tenker jeg. Jeg lagt mitt første klede og merker litt forskjell på hud allerede og i cm rundt magen. Kledet gav en herlig kjølig følelse og huden var fløyelsmyk etterpå. Vil du lese mer om produktet og hvordan det fungerer så trykk HER. Skal holde dere oppdatert hvordan wrappingen går. Skal i alt prøve 4 urtekleder. 
 
 
 
 Tok selv kontakt med selger Hege angående dette produktet, da jeg tilfeldigvis bumpet bort i siden på instagram. 


It`s a wrap!


Lisette