Kategoriarkiv: Interiør

DETALJE FOTO

9. februar 2020

Interiør
Jeg liker å ta detaljefoto som disse <3

Hvilke bilder liker du beste å se på når du leser blogger? Noen foretrekker mer tekst, mens andre synes bildene taler for seg. Jatakk, begge deler?

NY VASE OG DUFTELYS

21. november 2019

Hverdagsglimt / Interiør

Jeg har siklet etter denne vasen i flere år, den er fra Amerikanske Jonathan Adler. Denne er passe gal og elegant. Den skal dekoreres med kvister og julepynt. Gleder meg allerede til jul, og begynner med litt pynting i helgen allerede.

Det beste med julen er alle minnene som dukker opp i hjertet når jeg tenker på barndommen min. Minner jeg tar med meg og gir videre til mine barn,

EN PUST I BAKKEN

16. oktober 2019

Interiør

Jeg er en sucker for velvære! I høstferien tok jeg en HOT STONE behandling hos Helena på BeautyNå. Hudpleiesalongen finner du på Gausel Velvære senter. Behandlingen er med oppvarmede steiner som masseres med olje på kroppen. Trenger du en time for å løsne opp stive muskler og velvære? Da anbefaler jeg å booke online hos BeautyNå, synes ikke prisen er avskrekkende heller. For 60 min koster det 750,-.

Trykk HER for å bestille en deilig behandling med utsikt over Gandsfjorden.

OLDIE BUT GOODIE

14. oktober 2019

Interiør

Det å bla gjennom gamle bilder er alltid moro. Not, really… Jeg kjenner på flere følelser når jeg sjekker gamle arkiver. En tanke er “for et jag på det perfekte”! Jeg ble jo aldri tilfreds hjemme, det skjedde alltid en forandring sammen med de ulike sesongene. For meg har dette neppe vært gunstig. Men man lærer så lenge man lever…Right?

I dag finner jeg roen og gleden med det jeg har. Jeg har endret fokus.

RUST OG LILLA

13. oktober 2019

Interiør

Jeg gleder meg allerede til jul. Mulig at flere får “hetta” når jeg nevner denne høytiden allerede, men jeg er allerede i prossess. Dette året skal jeg vært tidlig ute. Gaver skal være handlet inn før desember. Stress og jag er det jeg søker mist om dagen, der er jeg også i prosess.

Akkurat nå er det rustfarget i stua med en dæsj lilla. Passe høstaktig.

I morgen er det arbeidsdag, jeg er klar!

SPADAG HOS BEAUTYNÅ

11. oktober 2019

Interiør

Denne høstferien har jeg vært totalt utladet. I den forbindelse booket jeg flere behandlinger hos BeautyNå som en gave til meg selv. Vippebøy behandlingen som du ser øverst på bildet er en av mine favorittbehandlinger! Jeg liker ikke å bruke særlig med sminke, derfor utgjør vippebøyen det lille ekstra for blikket. Du kan velge om du vil ha mascara eller uten etter benhandlingen, men du må vente 24 t etter før du påfører mascara. Helena er en av de mest avslappede hudterapeut jeg har gått til. Hun gir den en ro, og det trenger jeg nå.

Nå skal jeg nyte en kopp kaffe og et blad, små øyeblikk er viktige.