Kategoriarkiv: Gavetips

LITT JUL I STUEN VÅR

26. november 2016

Cahetu nettbutikk / Gavetips / Inspirasjon / Interiør / Julen 2016

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

De nydelige pappjuletrærene er fra Milla interiør i kristiansand. De kan brukes på kvister, juletrær eller i all enkelthet som på bildet. Elsker denne fargen på juletreet.

SONY DSC

LITT JULESTEMNING HOS OSS

 Elsker julen, stemningen og varmen som venter oss de neste fire ukene. Adventsstaken er funnet fram, og er i fra nettbutikken Cahetu. Merket er fra Fermliving og så vakker og tidløs. Messing og gull gjør julen enda mer julete i uttrykket synes jeg. Når jeg pynter til jul er jeg i utgangspunktet ikke maksimalistisk i stilen, men heller minimalistisk. Stuen nede er ikke stor, og det kan fort bli for overpyntet med pynt og stæsj. Hos mamma og de er er ALLTID julen så rød og vakker. Men hos oss funker ikke rødt, selv om det er fargen over alle farger innen jul. I flere år har det vært sort, hvitt, gull og sølv som har preget interiørtrender i julehjemmene. For meg handler julen om tradisjoner, sammen pynt skal opp jul eller jul. Det skaper minner og gode følelser. Enig?

Hva synes du?

By Lisette

SYMBOLETS BETYDNING LIVETS TRE

10. november 2016

ByTone / Gavetips / Hverdagsglimt / Strikkeprosjekt

SONY DSC

SONY DSC

LIVETS TRE EN SYMBOLSK BETYDNING

Jeg liker ting som har en symbolsk betydning. Det kan være et statement i form av smykker som gir energi og mening. Øredobbene og armbåndet jeg viser er håndlaget av TONE fra Kristiansand. Symbolet kalles for «Livets tre».

SONY DSC

Livets tre kan ha flere betydninger, det kan tolkes nyrelgiøst(Norrøn mytologi og Kabbala) eller mer rettet mot kristendommen(Eden have) og Buddismen(Bodhi treet der Buddha fikk oppvåkningen). Symbol betydning er virkelig innen min gate som har studet relgion.

SONY DSC

Treet kan ses som kilde til fruktbarhet og liv har ført til forestillingen om livets tre. Livets tre representerer både skaperverket og menneskets sjel i forening med Gud eller alt som eksisterer. Det blir brukt som et meditasjonssymbol både for å forstå Guds natur og måten verden ble skapt på. Kabbalister har utviklet konseptet til å være en helhetlig modell av virkeligheten og kosmos, som et slags kart over skapelsen. Et tre kan også være hellig fordi en guddom viser seg i det eller er knyttet til det.

SONY DSC

I LOVE MY NEW JEWERLY

Flere har bemerket seg smykkene jeg har brukt i det siste på jobb, og det er veldig hyggelig. Du kan bestille det HER.

Du skimter også strikketøyet jeg har startet på. Gleder meg til i ettermiddag, da sitter«hu mor» med strikketøyet istedenfor mobilen. Vinteren har startet bra sålangt med sol og kalde dager, perfekt for innekos.

By Lisette

SWEET FOR MY SWEET!

28. juli 2016

Gavetips / Hverdagsglimt / Selfie

SONY DSC

 

Husker du dropsen «Kongen av Danmark»? Smaken av anis og lakris, yummi. Disse dropsene er fra SELFIE på Tastasenteret, og kommer fra the SPICE TREE. Disse smaker salt lakris, og jeg unner meg en i ny og ne. Har du enda ikke prøver produktene til the SPICE TREE så anbefaler jeg at du gjør. Har prøvet en rekke produkter fra pasta til oljer. Fine gavetips som ikke koster skjorta.

SONY DSC

 

SWEET FOR MY SWEET SUGAR FOR MY HONEY

By Lisette

NYTT PÅ VEGGEN!

19. april 2016

Gavetips / Interiør / Stue

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

EN TRENDY OPPFINNELSE PÅ VEGGEN

Jeg kom over en nettbutikk som lager de fineste plaktene, nemlig en fødselsplakat! Det er ikke så lenge siden vi hadde broderte fødselsinfo hengende på veggen over Norges land. Heldigvis har trenden snudd til det mer moderene. Jeg bestilte en til begge gutta, og de smilte stort da de fikk se størrelsen sin da de ble født. Tenker at dette må være en perfekt dåpspresang også!

 Fødselsplakat.no er et norsk selskap som tilbyr en serie unike og personlige bilder hvor de skalerer illustrasjonene til barnets faktiske fødselslengde. Nettbutikken skriver også inn informasjon om barnets navn, fødselsvekt og -lengde, samt sted, dato og klokkeslett da det ble født. Bildenes leveres i god kvalitet og stilrene design gjør at de passer like godt i stuen som på barnerommet. Ønsker du å bestille? Trykk HER.

By Lisette

LUNE JULEØNSKER!

3. desember 2015

Designstjerner / Gavetips / Jul

Unknown

 

Til jul ønsker jeg meg lune julegaver: en god bok, et par varme ullstrømper fra Beach house, en god body lotion og masse tente lys i lyktene! Kanskje noen av tipsene var inspirerende til deg som skal gi bort julegaver! Her har jeg satt sammen en collage på ting som koster i fra 250,- og oppover. Personlig liker jeg fine julegaver som alikevell ikke sprenger budsjettet- som disse. Trykk deg hjem julegaver fra Designstjerner.

By Lisette


Today I show a collage of stuff I would like to receive for Christmas.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK!

23. november 2015

Cahetu / Gavetips

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

A PRETTY LITTLE GREEN VASE

Første gangen jeg så denne lille grønne vasen, så tenkte jeg at denne skulle bli min. Jeg kan pynte med eucalyptus blad i den, eller la den glitre ensom alene. Fin er den uansett. Vasen er fra Kähler, og den heter Unico. Prismessig er den en fin til julegave også. Kjøpt HER.

 

By Lisette


First time I saw this little green vase,  I thought this is mine. I can decorate with eucalyptus leaf in it, or let it shine alone. The vase is from Kähler, and it’s called Unico. The price is good to, it is a nice Christmas present also. Purchased HERE.

FORFENGELIGHETEN LENGE LEVE!

14. november 2015

Cahetu / Egenpleie / Gavetips / hudpleie

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

I AM VANE, AND IT IS OKEY!

Definisjonen på ordet forfengelig er en som er opptatt av ytre ting, altså jålete. Det er ikke noe nytt at mennesker ønsker å styrke sin posisjon, og øke sin selvtillit ved å gjøre seg attraktive. Ordet forfengelighet får i flere sammenhenger et negativt rykte på seg, men er egentlig forfengelighet så negativt som mange skal ha det til? Jeg er nok forfengelig, men ikke sånn jeg ikke kan forlate hjemmet uten sminke. Har i grunnen aldri brukt mye sminke til hverdags, men til fest er det gøy å pynte seg litt ekstra. Er nok over middelsinteressert hudpleiekremer, hår, vipper og mote. Men, holder god bakkekontakt og kjenner underlaget godt fortsatt!

WEEKEND BUDGET TIPS FOR YOUR SKINCARE

Meraki makeup vipes og hårbørste er gave til meg selv! Våtserviettene brukes for å ta bort sminke, og inneholder Aloe Vera. Pleiende for øyne og hud. Hårbørsten var super behagelig mot min sarte hodebunn. Samt at noen skal få det i julegave. Perfekt gave på budsjett. Bestilles hos Cahetu.

By Lisette


The definition of the word vain is one that is concerned with external things, that is silly. It is nothing new that people want to strengthen their position and increase their self-esteem by making them attractive. The word vanity get in several contexts a negative reputation but is actually vanity so negative that many would have us believe? I guess I’m vain, but not like I can not leave home without makeup. Have never really spent much makeup for everyday, but the party is fun to dress up a little extra. I am over moderately interested in skincare creams, hair, eyelashes and fashion. However, I keep good contact with the ground and knows the substrate well still!

Meraki makeup wipes and hairbrush gift to myself! The wipes used to remove makeup and contain Aloe Vera. Caring for eyes and skin. Hairbrush was super comfortable against my delicate scalp. And someone to get it for Christmas. Perfect gift on budget. Ordered from Cahetu.

A PIECE OF CHOCOLATE FOR ME PLEASE

8. november 2015

Gavetips / Hverdagsglimt / Mat og kos / Selfie

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

 

For en lekker pose, tenkte jeg!

SONY DSC

 

BIRTHDAY PRESENT FROM THE SELFIE GIRLS

Heldige meg fikk bursdagsgave av SELFIE-jentene, gave til smaksløkene. Jeg har allerede åpnet sjokoladen, måtte ha en til kaffekoppen. Inni sjokoladen var der deilig karamel, som smeltet på tungen. Gaven er også den perfekte juelgave!  Merket The Spice Tree(svensk) var nytt for meg. Har du prøvet noe av leverandøren? Alltid gøy med produkter som alle ikke har.

P.S Sjekk blogginnlegg fra i går. Jeg selger unna litt interiør. Du må bo i rogaland- sorry!

Ønsker deg en fin søndag!

By Lisette


I got a birthday present from the SELFIE-girls- a tasteful one! Love the new brand from The spice tree. It is a swedish brand, and I already taste the chocolate. Yummi!!!