Cahetu og Rudolph Care

6. august 2015

Cahetu / Egenpleie / hudpleie / Hverdagsglimt

Jeg tror jeg har lært av min mor å ta vare på huden min. Husker jeg beundret henne mens hun renset huden sin morgen og kveld, og fin hud har hun også til å være 59 år. Håper jeg arver spensten i huden min etter henne.

Jeg har lest flere blogger om den danske merket Rudolph Care, og har brukt dem en stund til å anbefale dem på det sterkeste. Alle produktene er økologiske og parabenfrie, som som er viktig for meg! Hudpleieserien passer til min hudtype som er sensitiv. De fører også en hel solkremserie.  Jeg bruker rensen, serumet og dagkrem + solkrem for ansikt. Produktene har jeg bestilt via nettbutikken Cahetu som fører alt i fra interiør til hudpleie, besøk nettbutikken HER.

Litt om historien til Rudolph Care:

I 2006 var Andrea Elisabeth Rudolph gravid for første gang og bestemte seg for å få kroppen og blodet testet for kjemikalske stoffer. Resultatet var sjokkerende, spesielt da det kom frem at disse kjemikalene stammet fra alle skjønnhetsproduktene hun brukte. Det ble startet på en lang jakt på produkter uten skadelige stoffer, men som samtidig hadde høy kvalitet. Etter en lang søken uten å finne noe, tok Andrea saken i egne hender og skapte Rudolph Care – et merke som lover høy kvalitet og giftfri luksus. Dette har resultert i sertifisering fra både Svanemerket og EcoCert.

Favoritten min være denne prisvinnende Acai Anti-ageing Facial Oil er ren, konsentrert luksus. Oljen er ekstremt rik på vitaminer, gode fettsyrer og antioxidanter – ingredienser som virker regrederende og er med til å utsette hudens aldringstegn, pleier og styrker hudens elastisitet. Acai Anti-ageing Facial Oil etterlater huden din fløyelsbløt. Vinner av Danish Beauty Award 2010 i den internasjonale kategori: ”Årets grønne produkt”.

En kommentar til “Cahetu og Rudolph Care

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.