Brudeteppe, wanted…

14. desember 2012

Interiør / Olivias hus / Ønsker / Teppe

Er det noe jeg ønsker meg om dagen så er det marokansk brudeteppe, det er så vakkert at det gjør vondt! Men koster fletta, så det blir ikke aktuellt. Har surfet litt på nettet etter disse, men ingen kan sammenlignes med teppet jeg lånte av Silje til styling her hjemme da NIB var her. Brudeteppet symboliserer en gammel berberskikk som ble gitt til bruden som et symbo på fruktbarhet og et godt ekteskap. Teppet kan brukes i en stol, på veggen, i sofa, dekor i skap og på gulvet. 
 
Her ser dere brudeteppet som dekor i vårt nye Lindebjerg skap. Et blogginnlegg om skapet jeg kjøpte hos Olivias Hus kommer.
 
Vil ønske dere en fin fin helg…
 
Lisette
 

3 kommentarer til “Brudeteppe, wanted…

 1. Kaspara

  Heiv Lisette
  Lekkert brudeteppe. Dere får nok legge en ferietur til Marokko, tipper det er noe billigere der.Far i huset og jeg var i Marokko for en del år tilbake og fant faktisk ut at vi ikke ønsket reise tilbake. Pågående selgere finns mange steder men vi møtte så mange direkte truende selgere og bel så skjelt ut mange steder om vi ikke handlet at det ble hakket for drøyt. Kanskje var vi spesielt uheldige.
  Tusen takk for veldig søt kommentar. Jeg er jo også at stilen vår er relativ ulik, men jeg liker godt å beøsøke bloggen din. Kanskje er jeg mer glad i tre/natur og rolige farger enn jeg aner selv, he,he.
  Fint med helg, håper du får en koselig 3.adventshelg!
  Klem fra Kaspara

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.