Botanikk og Mathildes Verden

10. august 2013

Ukategorisert

Ingen tvil om at grønne planter er nostalgi for meg…min mor hadde grønne planter over alt da jeg vokste opp. Og jeg husker hun sa at det renser luften med grønne vekster i hus. August er siste sommermåned, og vi har fortsatt ikke flyttet ned i første etg etter vi malte gulvet. Det har herdet en god uke nå, vi trør på det osv. Men møbler er enda ikke plass ordentlig. Noen høstnyheter fra Mathildes verden har kommet i posten. Tusen takk Rune og Ruth for nydelig service. Nytt teppe fra Housedoctor, kinesiske vintage pensler,lassi glass og housedoctor kuler med bokstaver er kjøpt hos Mathildes Verden. Dem sender kjapt, men har ikke nettbutikk. Sjekk bloggen HER.

Ellers har jeg noen tanker om blogg “livet” fortsatt lever etter IG har tatt over med storm? Jeg vil så gjerne fortsette med bloggen…og bildene blir uansett ikke så fine som med speilreflex. Så bloggdamer, jeg setter pris på litt mer respons fra dere. Men IG er en morsom måte og lage et bilde kjapt uten for mye stress. Så jeg har full forståelse for at komentarer er varierende på bloggen, og jeg er ikke flink lenger selv til og komentere hos andre. Men om dere virkelig liker bloggen her, så fortsetter jeg- med glede! 


Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin fin helg 


Lisette

12 kommentarer til “Botanikk og Mathildes Verden

 1. My Dream

  jeg skjønner hva du mener om blogglivet….. motivasjonen for å blogge er rimelig skral om dagen…. :/ en merker jo at instagram har tatt mye folk bort fra blogger… og mange bloggere har slutta selv…. jeg er på vippestadiet…. syns det er veldig vanskelig…. :/
  Syns du har nydelige bilder på ig og… 😉
  Jeg er inne å titter på bloggen din når jeg tar meg bloggrunder…. så jeg koser meg i hvert fall med bloggen din, det skal du vite!! så flott delikat interiør…. du er kjempe flink!!

  Klems Diana.

  Svar
 2. Blåbærtua

  Alltid like herlige bilder du har og kan tenke meg du er strålandes fornøyd med kvite gulv,blir kvit og svart her og etterkvart,har tenkt å male kjøkken og kontor gulvet svart,Hihi men lurer på om eg er sprø:)

  Instagram er heilt supert men eg hadde savna blogglivet skulle eg kun hatt insta,ofte når eg er på inst så fyker bilda forbi mens når ein kikker på bloggbilder så får ein meir tid og leser tekst itilegg,eg håper du forsetter å blogge..kjedeligt visst så mange slutta for ein inspirerende bloggrunde er kjekkt:)

  klem fra Lillian

  Svar
 3. Fru her og der

  Åh du må bare fortsette å blogge, Lisette! Og ja, du er nok ikkje aleine om å savne kommentarer og respons! Har vært veldig dødt i sommer syns eg, men har tatt det litt som at det er sommer liksom, men kjenner jo at det ikkje ligg igjen ein einaste kommentar…
  Gulvet er jo bare lekkert!!

  Ha ein flott søndag!

  Klem

  Svar
 4. Reidunn

  Så fine ting du har fått deg!!:)
  Morsomme kuler med bokstaver, de likte jeg godt:) For ikke å snakke om den
  flotte krakken din:)
  Jeg koser meg med blogging selv. Har ikke fått begynt med IG enda. Synes det er
  mye hyggeligere å kunne sitte og kose seg med alle de flotte blogginnleggene!!
  Bildene blir også så mye finere tatt med et kamera!!
  Så jeg håper inderlig at du ikke slutter!!:) Koser meg inne hos deg:)
  Ha en superfin dag:)
  Klem Reidunn

  Svar
 5. Har en drøm…

  Nyyydelige bilder av herlige ting:))
  Jeg vil at du BLOGGER ja!!!
  Enig med deg, IG har tatt litt over, og merker godt at det er mindre aktivitet på blogger for tiden… men det er jo absolutt ikke det samme, og jeg er mest glad i bloggene rundtomkring:))

  SÅ fortsett bare!! ♥

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.