BOLLER I OVNEN

26. februar 2017

Egenpleie / Familie / Helse / Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger

BOLLESØNDAG Jeg elsker boller, spesielt dem med vaniljekrem. Bollesøndag tar meg tilbake til barndommen. Husker min mor kjøpte alltid fastelavensris fra Saniteten da jeg var liten, og når kvelden kom var det «rett i bollene». Nå som jeg selv er voksen så adopterer jeg de fine tradisjonene som min mor gav til oss. Jeg har ikke bakt boller i år, da vi skal til mine foreldre på middag og boller.

I morgen skal jeg møte Malin fra Lundborgklinikken. Jeg trenger litt veiledning og input når det gjelder kostplan og hvordan det står til med helsen. Burde nok tatt en ny helseanalyse for å se hvordan det står til på innsiden. Min varmeste anbefaling går til Lundborgdamene!

I dag skal jeg nyte boller uten dårlig samvittighet. Livet er for kort til det.

By Lisette

5 kommentarer til “BOLLER I OVNEN

 1. tinyurl.com

  Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out a
  lot. I hope to give something back and help others like you aided me.

  Svar
 2. ps4 games

  Hi! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.

  Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out
  pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any tips or suggestions? Appreciate it

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.