BOKANMELDELSE: BESTE KOKEBOKEN JEG HAR LEST!

16. februar 2016

Egenpleie / Helse / Mat og kos

 

Det har gått en stund siden sist innlegg, men her kommer det et!

Jeg har flere gode kokebøker, men dette er nok den beste kokeboken jeg har lest på lenge! Jeg skal fortelle hvorfor jeg synes boken er bra.

Boken er skrevet av to Sandnesjenter, Margrethe Gausel og Helene Lerbrekk. Margrethe er en lidenskapelig matglad dame med 4 barn. Hun og mannen gikk ned 60 kg til sammen, og startet med eksprimitering på kjøkkenet under sine permisjoner. Helene Lerbrekk er livstilveileder og driver Livstilstudioet Livskraft AS. Damene gikk sammen, og utarbeidet boken BALANSE-MATGLEDER MED MENING! Boken for meg er enkel å bruke da den er delt opp i ulike emner som: frokost, lunsj, mellommåltid/kvelds, supper/middager, helgemiddager, bakst og dessert. En bok som passer for deg som liker enkle oppskrifter, som ikke krever for mange helsekostprodukter for å lage et næringstett måltid.

Du kan klikke deg hjem boken HER.

By Lisette

En kommentar til “BOKANMELDELSE: BESTE KOKEBOKEN JEG HAR LEST!

  1. Tilbaketråkk: EN OPPSKRIFT SOM ER SUNN, SOM FAKTISK SMAKER GODT! | By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.