BLUSEN MAN FÅR FØLELSEN AV Å GÅ I PYSJ

13. februar 2017

Designers remix skinnbukse / Klær og mote / Sand Copenhagen / Selfie Fashionstore

FLORAL LOVE I år skal det være blomsterprint ifølge årets motebilde. Personlig så elsker jeg dette mønsteret som vekker sommerfølelsen allerede nå i februar. Denne blusen er fra Sand Copenhagen, kjøpt hos Selfie. Denne blusen er bare helt super på kroppen, florlett og kledd på en gang. Jeg kan ikke fordra plagg som er for stramt eller sitter ubehagelig på kroppen. Denne blusen kjennes som en pysj overdel. Jeg har størrelse medium i min. Jeg skal kombinere blusen til skinnbuksen som også er fra samme butikk, fra Designers remix. Blusen får du også i shorts om du liker matchede sett.

Her har jeg kombinert blusen til jeans. Putt gjerne blusen litt oppi buksen for et litt annerledes uttrykk.

Fargenkombinasjonene er fargerikt på klassisk svart. Blusen skal jeg bruke til hverdag og fest. Kanskje dette blir «IT blusen» på min manns 40 års dag. Hva tror du? Jeg elsker den i hvertfall. I klesskapet mitt har jeg for mye strikk, jeg skal bli flinkere til å velge bluser i mitt klessortiment. Jeg handler som oftest ting har jeg mye av, men nok er nok.

Visste du at Selfie har nettbutikk? 50,- i frakt og ved kjøp over 2000,- dekker de frakten. Nettbutikken finner du HER.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.