BLOGGEN I VEKST OG ENDRING!

5. mars 2016

Klær og mote / Selfie

 

 

Hyggelig å se at mange besøker bloggen, og faktisk legger igjen spor av kommentarer! Tusen takk♥ Bloggen min var opprinnelig en interiørblogg, men har nok forandret seg de siste to årene. Etter jeg fikk ny plattform, var det naturlig å endre litt fokus også. Det finnes titusenvis av bloggere der ute, og personlig har jeg aldri hatt store ambisjoner om å bli en toppblogger. Jeg blogger når jeg har lyst og har passion for det! Å fotografere og skriver tekster er et friminutt, der jeg dele tanker og vise vakre ting.

Innom bloggen for å vise litt vårnytt fra SELFIE også… Shortsen er immitert skinn fra Line of Oslo, kjøpt hos HER. Denne kan jeg dresse opp og ned ved å bruke sneakers eller pumps. Ha en nydelig lørdag ettermiddag! Interiørboken er også kjøpt hos SELFIE.

By Lisette

2 kommentarer til “BLOGGEN I VEKST OG ENDRING!

 1. Har en drøm…

  Gøy det 🙂
  For meg er det og friminutt å blogge, så jeg forventer ingenting,
  og jeg bryr meg heller ikke om besøkstall og “blogglister”.
  Men jeg syns det er veldig koselig med kommentarer 🙂

  Kul shorts!! Digger i grunn vårkolleksjonen til Line of Oslo ??

  Ha en fin lørdag, fine du 🙂
  Jeg er på Pers Hotell i Gol for helgen, jentetur med Tropicana badeland, slalom og massasje – ikke feil 🙂

  Svar
 2. Monika Andersen

  Lese vanligvis ikkje blogger, men denne må eg nok se litt på. Så kjekt Lisette, du er superflink ???

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.