Blogginnlegg…

23. juni 2012

Interiør / Tanker

 Hos meg er hovedtyngen interiør, men klart det blir litt svada og hverdagsliv også. Men jeg har en blogg som gjenspeiler meg, og prøver og beholde meg selv og det er nok ikke alltid det jeg skriver er like appelertbart for alle. Men så går ikke det heller! Noe jeg har lært med årene, og kanskje enda mer etter jeg ble mor er at alle kan ikke like meg. Men man kan gjøre så godt en kan for og være grei mot andre slik en faktisk har lyst og bli behandlet selv.
 
Når jeg lager et innlegg så får jeg plutselig en ide når jeg ser bildene, og så skjer det hele helt naturlig. Når jeg fotograferer tenker jeg ulike vinkler og farger sammen når jeg skal sette dem sammen til et innlegg. Lyset i bildene er viktigst, og fotografere mest på kvelden nå ved sommertiden. Perfekt, når ungene er lagt! Da unngår du det gule lyset som ikke er så fint. Jeg bruker stativ, da blir bildene finest synes jeg. Skal ikke mye bevegelse for at det blir “kornet”. Redigere noe inne på mac.
 
 Her var ideen mitt nyeste Becksøndergaard sjerf, så kommer ideen for å style til et skjerf i myke farger som ikke tar bort oppmerksomheten fra skerfet. Her må du se hvor du ønsker fokuset skal være i bilde når du styler. Noen ganger er less is more…men ikke alltid!
 
 
 
 
Her regner det i dag…så perfekt kveld for blogging!
 
Lisette
 
 

15 kommentarer til “Blogginnlegg…

 1. Myke minutter

  Lekre bilder! Det perfekte innlegg er det som er bra nok for deg 🙂 Blogging for meg skal være gøy, lystbetont, et utløp for kreativiteten min og gi meg inspirasjon og energi. Hvis jeg kan inspirere noen, så blir jeg jo selvsagt veldig glad for det! Ha en fortsatt fin St.Hans 🙂 Klemmer

  Svar
 2. Blåbærtua

  Så nydelige bilder som alltid,det eg liker med bloggene er at bloggene skal jo gjenspeile ein sjølv og eg synest det er koselig å sjå litt kvardagsliv,bilder av unger,interiør ja mat og alt ein har lyst å dele,det som er så flott er at ingen blogger er like og det gjør det både inspirerende og kjekkt å besøke de forskjellige:)

  Alltid ein glede å titte innom deg:))
  Klem fra Lillian!

  Svar
 3. Mona Christin

  Jeg liker bloggen din som den er. Og du tar flotte bilder.
  Helt enig at kveldslyset er det beste. Her slukker jeg alt
  av lys i stua. Gir mye gulhet det og.

  Herlig skjerf, forresten.

  Klem Mona C

  Svar
 4. Dronning Fjellrose

  Så vakre bilder! Jeg synes det er viktig å gjøre bloggen til sin egen, bestemme selv hvordan akkurat min blogg skal være:)
  Ønsker deg en fortsatt fin helg, og kos deg videre med bloggingen og fotograferingen!
  Klem

  Svar
 5. Potrina

  Kunne ikke vært mer enig 🙂 du tar flotte bilder, variasjon i tema og du er rett og slett deg selv.. Helt perfekt spør du meg 🙂

  Klem

  Svar
 6. Torbjørg i Stavanger

  Åh, eg tror eg må ta meg et stylingkurs hos dg altså! Du er bare SÅ flink!
  Og ja umulig å bli likt av alle, men du vett du er det hos meg 😉 Er fremdeles irritert på meg sjølv at fotostativet blei glømt igjen i Sverige.. Krise! Kan jo ikkje ta bilder dei dagene eg er for skjelven eller hoven i hendene 🙂

  Ha ein flott søndag vennen! Skulle snart ha tatt oss et tref 🙂 Alt for lenge siden vi har hatt et nå 😉

  Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.