BLISS FROM THE PAST

9. mars 2018

Interiør

 

BLISS FROM THE PAST

Jeg minnes «blonde smekkene» som min mor pyntet meg med som liten 10 åring. De fantes i ulike størrelser og fasonger. Husker at jeg følte meg fin og kledd med den utenpå strikkegenseren og kanskje derfor blonder har en fortsatt fascinasjon hos meg. Volanger er «IN» som aldri før og jeg liker motebildet akkurat nå. Selv følger jeg aldri motebilde slavisk, det blir for kjedelig og anonymt. Noen plagg har jeg i årevis og blir bare mer og mer glad i plaggene. Denne blusen må være en av dem som blir en stayer over mange år. 

Har du noen planer for helgen? Her skal jeg forberede siste uke i praksis. Gleder meg til å møte gamle kollegaer og barn. Mye spennende egentlig som skjer framover.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.