BLIR JEG LYKKELIGERE AV EN STRAMMERE KROPP # DEL 2

15. januar 2017

Egenpleie / Helse / Hverdagsglimt / Prosjekt: blir jeg lykkeligere av en strammere kropp

PÅ GOD VEI TIL Å FØLE STYRKE OG LYKKEHORMONER Jeg går inn i mitt 17 år som Jazzercise instruktør. Startet som deltaker da jeg var 14 år gammel og har fortsatt siden. Jazzercise passer langt i fra sitt rykte som “restitusjonstrening”. «The new Jazzercise» har endret seg de siste årene med ny logo og nye treningsformater. Jazzercise er et verdens største fitnessprogram med energiske rytmer som får pulsen opp og som gir deg resultater…fort. Treningsøkten setter fart på forbrenningen, og inneholder en hot spilleliste som gjør at du glemmer at du er på trening. Jeg har hatt flere pauser inni mellom på grunn av svangerskap og vond rygg.

I går var jeg på en vert og instruktørsamling og føler meg super inspirert, og det var en god påminnelse på hvorfor jeg faktisk er instruktør enda.

På møtet igår pratet vi om nyttårsmål og kostholdstips. Anniken Grøtting har vært innen treningsbransjen i snart 30 år og er Jazzercise instruktør og PT. Hun hadde med seg en vekt (Tanita kroppsanalyse) som måler sammensetningen av fett og muskler. Dette var ikke noe vi måtte gjøre, men jeg synes det er spennende med slike tester og var litt spent på resultatet. Denne vekten viste vektnedgang på 0,5 kg siden høsten. Det gav meg en ekstra «GO» til å fortsette det gode arbeidet jeg gjør på kjøkkenbenken og treningsfronten.

Jeg kjenner energien min er på vei opp og føler meg glad om dagen. Vi fikk også et skriv der vi skal notere “Fokus 2017” mål, målfoto, utfordringer, tiltak og premie. Jeg har allerede satt meg delmål og er «fit for fight». Jeg skal trene 2-3 ganger i uken og bevege meg minst 30 min utenom hver dag. Har du noen mål for 2017?

Andre mål kommer etterhvert.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.