BLIR DU MED MEG PÅ EN UTFORDRING?

21. mai 2016

bylisette14dagerutengodteri / Helse / Hverdagsglimt / prosjektsterk

MERK UTFORDRINGEN PÅ INSTAGRAM #BYLISETTE14DAGERUTENGODTERI

Jeg lurer på om vi skal gjøre en felles utfordring sammen på bloggen de nærmeste 14 dager? Hva går utfordringen ut på? Kutte ut godteri i 14 dager. Jeg er sikker på at vi begge kommer til å  like fordelene med å kutte ut snop og godteri i 14 dager, det tar nemlig 14 dager for å avsukres. Mariann Deila skrev følgende til meg som satte en vekker da jeg var irritert over lite framgang ift trening og kosthold mitt: “Min erfaring er at de som klarer å kutte ut godteri og vin helt i en periode, de som går 100 prosent inn for det, raskest får resultater. Gjelder meg også; jeg blir fortsatt helt fascinert over hvor stor betydning det har å kutte ut sukkeret (og vinen, som jeg elsker), i de periodene jeg skjerper meg. Det er likevel fullt mulig å gå ned med en godtedag i uka, men da må inntaket være moderat – og du må være desto strengere de andre dagene, for å sikre at du havner i underskudd totalt sett i løpet av uka”. 

Personlig begynner jeg med “Prosjekt sterk” boken til Mariann på mandag, og er super motivert! En liten premie til den som deltar på utfordringen min. Jeg følger deg på insta om du merker med hashtag #bylisette14dagerutengodteri. Er personlig klar allerede fra i morgen. Man trenger ikke å vente til mandag. Jeg kommer til å dele med dere noen sunne og gode alternativer når helgene nærmer seg. Er du med? Kommenter i kommentarfeltet. Gøy å gjøre noe sammen. Flere har allerede meldt seg på via instagram. Knall gøy!

By Lisette

4 kommentarer til “BLIR DU MED MEG PÅ EN UTFORDRING?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.