BEHANDLINGEN SOM GIR DEG NY “HUD”

27. oktober 2016

Egenpleie / Elixir Cosmeceuticals / hudpleie / Vital hudklinikk

Høsten er her og da er en god kjemisk peeling den beste sorten for huden din! Jeg er personlig vill etter produktene fra Elixir Cosmeceuticals, ingen over ingen ved siden innen hudpleieprodukter. Om dere har følgt bloggen min en stund så vet du at jeg er superfan av de norske produktene.

Min tidligere vakre sykepleier kollega Monica Stoltenberg jobber jobber hos Vital hudklinikk på Madla og Forus. Hun gav meg en grundig anbefaling av hvordan man pleier huden nå før vinteren. Her viser hun 2 anbefalinger innen serien: Retinex og peeling padsene fra Elixir. Jeg har selv disse og merker utrolige forbedringer på huden i ansiktet mitt. Porene er mindre framtredende og huden har alltid en fantastisk glød. Kosmetisk sykepleier Monica var damen som utførste leppeforstørring på meg i sensommer, hun er utrolig flink og kunnskapsrik.

ANSIKTEPEELING FUKTER HUDEN OG GIR SUPER GLØD

På verdensbasis er kjemisk peeling en av de mest populære ansiktsbehandlingene. Grunnen til at kjemisk peel er så poulært er effekten. Det er en trygg og virkningsfull behandling som gir en sunnere hud, mer glød, finere porer, glattere og jevnere hudoverflate. Kjemisk peeling av huden involverer applikasjon av en kjemisk oppløsning for å forbedre solskader, pigmenteringer, akne og rynker. Prosedyren gir som navnet tilsier en overfladisk peel eller eksfoliering av det ytterste hudlaget. Ordet kjemisk peeling strekker seg fra overfladiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker. Dybden på peelingen avhenger av type virkestoff som brukes og hvor lenge det er i kontakt med huden.

Elixir Cosmeceuticals bruker virkestoffene Glykolsyrer og Retinol på kjemisk peel og det er en trygg og virkningsfull prosedyre som gir en overfladisk hudfornyelse. Mange lar seg skremme av ordet kjemisk peel og tror det innebærer mye flassing og dager hjemme fra jobb. Det er viktig å prseisere at det er virkestoffet, styrken og hvor lenge den ligger på huden som avgjør hvor dypt en kjemisk peel går. Kjemiske peelinger som går dypere i huden er forbelagt leger og personell som har fått kyndig opplæring. Kjemisk peel anbefales alle som ønsker å jobbe målrettet mot hudforbdring som en kur eller ønsker en party peel for mer glød og glattere hud.

Retinext: Retinol peel 11%
11% retinol er en sikker peeling som ikke kan gå for dypt. Det er en  rask og sterk a-vitamin behandling for raskere effekt. Retinol stimulerer i det dypere hudlaget til cellefornyelse som gir huden mer glød, jevnere, strammere og glattere hud. Huden produserer nye friske celler til hud- overflaten. Må regne med noen dager lett- moderat flassing. Egner seg for det meste mot rynker, solskader, pigment, arr, hudormer og kviser. For dypere effekt kan huden forbehandles med en kjemisk peel med glykolsyrer. Anbefales som en kur på 6 x. Bør forbebehandles med hjemme produkter og etterbehandling med post- treatment hudprogram ved kurer.

Glykolsyre peel
Vi bruker glykolsyrer fra  stykene 30-50% . Høyere konsentrasjon enn 30% vil gi det øverste hud-laget en ”skade” og føre til eksfoliering. Behandlingen forbedrer ujevn pigmentering, tørrhet, akne og fine linjer. Alle hudtyper kan behandles. Du kan gå på jobb samme dag. Anbefales forbehandling med hjemmeprodukter for bedre og dypere resultet. For maksimal effekt trengs 4-6 behandlinger. For dypere effekt kan det etterbehandles med Retinol peel 11%.

By Lisette

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.