Barcelona part 2.

14. mars 2012

Barcelona / Reise

Dagene i Barcelona var solrike, den første dagen var det 15-16 grader, så strakk måleren til 18-19 grader de siste dagene. Den siste dagen på søndag var varmeste, satt da bare singleten på ute restaurentene. Det ble mye gåing, og liker beste og se meg rundt og besøke minst mulig butikker. Da jeg var yngre så dreide utenlandsreiser bare om shopping av klær, men skal jeg være ærlig så kjøpte jeg ikke eneste plagg. Var såvidt innom Zara og Mango, men ånden var der ikke. Må jo også innrømme at det ikke er så kjekt og handle klær enda ettersom babykiloene skal bort, hihi…Ikke var der særlig mye babyklær heller, er litt sær på baby/barne moten, og får det jeg vil ha her hjemme. Litt taxfree ble det av ny duft og sminke. Det er alltid gøy…
 Her nyter jeg solen med et stort rødt glass…
 
 
Mange fine statuer og arkitekturer…
 
Enda en taggevegg…
 
 
Ved marinaen…
Min kjære hastig som alltid…
 
 
Det beste med ferie er og ta livet pioano, nyte hverandre og sitte på fortaus caféer og kikke på alle mennersker som har så mange fine habitter på seg. Her snakker vi mye rart asså…Men jeg kan sitte i timevis og ikke prate, men bare beundre…Er du lik?
 
Må nok dele med dere noen andre bilder også fra turen, særlig fra akvariumet. Der var jeg sååååå nær en hai.
 
God onsdag til DEG!
 
Lisette

14 kommentarer til “Barcelona part 2.

 1. Annfrid

  Hei! Det så jo bare deilig ut, jeg skal i pakkingen nå for til helgen skal vi på familietur til Warszawa. Det blir nok også piano i forhold til hverdagen, men ungene skal være med.

  Gleder meg til i morgen, nå blir det ikke piano for alt må ordnes til turen i dag for i morgen er det bloggtreff:-)

  Klem

  Svar
 2. Ella

  Fine Lisette 🙂 Kule solbriller forøvrig 🙂
  Ser ut som om dere har hatt en super tur, veldig kjekt å se bilder!
  Flotte bilder, og likte veldig godt den røde sofaen under her, stilig!
  Ses i morra 🙂
  Ha en fin fin onsdag!
  Klem fra Ella

  Svar
 3. Fabelaktig

  Rett og slett fabelaktig!

  Fineste onsdagen til deg og dine. Her skinner solen og jeg skal dytte i meg en neve pollenallergipiller å ta med mannen på lunsj… hihi!
  klemklem

  Svar
 4. Lavendelpiken

  Ser ut som dere har hatt en herlig tur <3
  Kjenner jeg gleder meg skikkelig selv,enda en stund til,men alltid godt å ha noe å se frem mot 😉

  Nyt dagen,plutselig helg igjen!

  <3

  Svar
 5. Blåbærtua

  Så fine bilder,ser ut som ein flott tur:)glede meg til å sjå bilder fra akvariumet,har alltid vært interessert i Hai,hehe,høyrtes litt fælt ut:)

  Ha ein fin dag!

  Svar
 6. Høytrykk

  Så mange herlige bilder her og i innlegget under! Barcelona er en by jeg har drømt om å besøke lenge. Kjærestetur dit høres veldig bra ut.

  Fin dag til deg!

  Svar
 7. Fru Føreland

  Så ut som en kjempefin tur:D Barcelona er et sted jeg gjerne vil dra til, men på meg hadde nok blitt litt shopping:) Og jeg hadde nok heller ikke hattr oen til å sitte og titte i timesvis når jeg først hadde vært på et så fint sted;)

  Ha en finfin onsdagskveld!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.