B L O S S O M

3. januar 2014

Ukategorisert

Noe av det artigste jeg gjør er og lage bildecollager. Da setter jeg bildene sammen etter nyanser og motiver. Og utfallet blir alltid like spennende. Jeg elsker selv og se på blogger som gir meg en visuell opplevelse av særegenhet og spennende interiørkombinasjoner. 
Om jeg skal se tilbake på året 2013 har det vært et år som har hatt ulike nyanser. Fra og skifte jobb som sykepleier og “bytte beite” til miljøterapaut på skole. Nå er turnuslivet satt på vent, og jeg nyter hverdagsjobbing og fri i helgene. Med en mann som har hatt over 270 reisedager så langt, så passer det familien bedre. 

Sykdom i familien har også endret tanker på hva som betyr noe. Redselen for og miste noen man er svært glad i og så avhengig av.  Nå håper jeg at 2014 bringer fram god helse hos familien min. Når det gjelder treningsfronten så har året vært labert, noe jeg håper kan bli bedre og prioritert i 2014. Trening har tross alt vært noe jeg elsker. 

Det har skjedd også hyggelige saker her som bloggeren Lisettes perler, jeg var i september utgaven i BoligDrøm og Stavanger Aftenblad har laget et stor boligreportasje som kommer snart på trykk. Det er både hyggelig og litt rart. Bloggingen trives jeg utrolig godt med, og har gitt meg gode/nye bekjentskaper og samarbeid. Det er på snitt 800-1000 besøkende(pluss/minus) som besøker bloggen på dager der jeg har innlegg. Og det er overveldende for meg. Men på samme tiden savner jeg litt “heiarop” hos dere. Jeg setter mye sjel i innleggene, og  håper jeg når inn til dere. Collagen viser noen av mine favortitter i løpet av 2013. Stilen min har forandret seg noe i løpet av året, og jeg liker enda mer litt renere linjer. Men alikevell håper jeg at bloggen har en egen signatur. 

Når det gjelder nyttårsforsetter så er jeg ikke der. Jeg mener at forandringer gjør man hele året, ikke spesielt for 1.januar. Men jeg skal “lugna ned” og senke lista. Pluss være mer grei mot meg selv, og være med dem som gir meg energi. Amen.

Da vil jeg igjen til dere lesere, Godt nyttår 2014.

Lisette

6 kommentarer til “B L O S S O M

 1. helen og gutta

  Hei, og godt nyttår. jeg synes det var veldig kjekt å se deg i Boligdrøm, ekstra gøy når det er noen man kjenner til:-) gleder meg til reportasjen i Stavanger Aftenblad og som alltid veldig flotte inspirerende bilder. Du har ett lekkert hjem og jeg er stor fan av måten du skriver på, du er en kløpper på ord. Ønsker deg en fin fredagskveld, ganske greit med en myk start etter en lang juleferie klem Helen

  Svar
 2. Frøken Fryd

  Hei på deg!
  Fint innlegg med veldig fine bilder ( som alltid:) )
  Du har en veldig fin stil i både bloggen og ikke minst bildene dine, jeg legger meg flat og beklager manglende heiarop fra min side!

  HEIA Lisette og hold det gående, jeg er innom støtt og stadig.
  Både for å hente inspirasjon til å bli en bedre blogger selv og får å se hva som rører seg hos deg og andre.
  Godt nyttår og god helg!

  Merete

  Svar
 3. Ingeborg

  Knallfin collage, Lisette. Liker fargene kjempegodt sammen med motivene. Enig med deg, collage er kjekt, OG enig med deg at tilbakemeldinger er koselig å få. Jeg har så langt i fra samme antall klikk på bloggen som du har, men likevel, det er kjekt å få høre hva folk synes:) Forts. fin helg til deg og et godt nyttår!

  Svar
 4. Monica/Twist

  Jeg heier på deg! Jeg elsker fine bilder og styling, derfor følger jeg deg;)!
  Jeg har ikke vært så flink til å skrive en hilsen når jeg er innom deg, men jeg er stadig innom alikevel;)! Du skal være stolt av at det er så mange innom bloggen din! Det i seg selv er 1000 heiarop! Ikke glem det;).
  Fin helg til deg!
  Klem Monica

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.