Avreise og nytt samarbeid

18. oktober 2013

Ukategorisert

Da er dagen her, avreise til Bergen og interiørmessen. Jeg gleder meg, men gruer meg på samme tiden. Høres kanskje helt banalt ut…men det har seg slik at det er ikke mange dagene uten familien før jeg savner. Jeg er veldig familiekjær, og når jeg drar “mutters” alene er det alltid litt spennende. Må jo selvfølgelig si at jeg kjenner flere, men dog:)


   


Jeg kan røpe at i neste uke kommer en ny FIN giveaway her på bloggen. SKONÅ er en superfin skobutikk med det lille ekstra. Dem selger vesker, skjerf, pels og accosiarer. Butikken er i Randaberg sentrum, og jeg er ofte innom her da butikken er kun 8 min med bil fra oss. Skonå har NETTBUTIKK og sender FRAKTFRITT over hele landet, det kaller jeg service. 

Skonå fører merkene: The last conspiracy, Debbie, Fitflop, Unisa, Toms og Tamaris +++

Tilbehør merker Skonå fører: Rosenvinge(skjerf), NOVA og NUDE +++

Trykk HER om du vil gi nettbutikken en liten titt.

Følg med på bloggen i midten av neste uke. 

Ønsker dere en fin uke, følg meg gjerne på instagram (lisettesperler)


Lisette

8 kommentarer til “Avreise og nytt samarbeid

 1. Har en drøm…

  Fine ting du flotter deg med:))
  Må jo bli en suksess i Begen ♥
  Jeg er som deg, veldig hjemmekjær, og savner fort, men tipper det blir så mye fint og se på og fine folk og mingle med at du glemmer en liten stund:))

  KOS deg!!

  Ha en fin fin helg ♥

  Svar
 2. Blåbærtua

  Skjønner deg godt:)nå er eg på vei åleine til Bergen men heldigvis skal ei møte meg på busstasjonen,ikkje så kjekkt å gå heilt åleine sjølv om eg kjenner noken:)

  Svar
 3. tinyurl.com

  Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog
  platform are you using for this website? I’m getting fed
  up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform.
  I would be great if you could point me in the direction of
  a good platform.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.