Autumn wanties!

4. oktober 2015

Cahetu / Inspirasjon / Interiørbutikk

Oktober er ordentlig i gang, og jeg har bestemt meg for å gjøre noen små grep i stuen nede. Jeg ønsker å tilføre litt farger, og jeg har sett for meg hvilke. Jeg har vært i det sorte og hvite lenge, og kjenner jeg må ha litt colorboost! De sorte og hvite putene  fra Tine k  skal flytte opp i 3 etasje. Ovenfor ser du en collage på ting jeg liker fra nettbutikken Cahetu, har du enda ikke besøkt denne nettbutikken- gjør det NÅ. Nettbutikken har alt i fra maling, hudpleie, klær og interiør.

Min absolutte favoritt om dagen er putene fra danske Christina Lundsteen, vakrere puter skal du lete lenge etter. Cahetu fører dem, og jeg har bestilt mine.

P.S: Sjekk innlegget fra i går, jeg selger unna litt ting! Det er fortsatt endel go`biter.

Ha en nydelig søndag!

By Lisette

En kommentar til “Autumn wanties!

 1. Har en drøm …

  Her var det mye fint ja:)
  Heldig du er som har en stue nr 2, hvor de “gamle” skattene kan flytte når man vil ha noe nytt i stuen:)
  Den gule puten der var knallfin, og Lyngbyvasene er vakre 🙂

  Ha en fin kveld, og en ny, fin uke 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.