Après- verdens flotteste frisørsalong

4. juli 2014

Egenpleie / Interiør

Jeg mistet nesten pusten da jeg entret dørene i Après salongen, kameraet måtte fram øyeblikkelig. Jeg var ute i god tid, og gikk opp noen gamle trapper før jeg ble jeg møtt av  creative director/master hairstylist Caroline Nilsson med nydelig piano bakgrunnsmusikk. Musikken passer vakkert inn i det estetiske salongen. Det er absolutt noe av de fineste opplevelsene jeg har hatt på lenge, besøket satte dype spor. Après ligger i øste bydel i Stavanger med utsikt mot havet fra salongstolen. 
 
Jeg kan med hånden si at jeg ALDRI har vært så fin på håret noen gang, disse frisørene kan faget. Og dem har fått seg en fast kunde.
 
Après er åpent for alle kunder, og er en oase for dem som liker kvalitet. Jeg var så heldig som fikk ta MASSE bilder av den SYKT flotte salongen. Hva synes du? Mye av styling er gjort av Silje fra Bohemia på Sola.
 
Trykk HER for å besøke nettsiden til Après.
 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.