ALLE KVINNER ELSKER BRYN

10. oktober 2016

Egenpleie / Estetiske Studio / hudpleie / Hverdagsglimt

Jeg synes brynene er viktige hos kvinner. De rammer inn et ansikt og gir karakter. Personlig liker jeg bryn som er ryddige og velstelte. For 1 år siden prøvde jeg Phibrows hos Ada Vilke, det er den beste jeg har gjort. Brynene er så og si alltid vellstelte. I helgen fikk jeg tatt en refill time da brynene trenger en touch-up etter 1-3 år.

Vet du hva microbladning er? Microblading er en semi-permanent makeup teknikk som ser naturlig ut.Den utføres med microsmå knivblad for å tilføre pigment i huden og som gir effekten av små hår. Fordi bladet er så tynt, får man laget tynne streker, så tynne at de ser ut som hårstrå. Da lager man små hårstrå i mellom dine egne hår, eller der det skulle vært hår. Fargen matches din egen hudtone og dine naturlige hår for at hårstråene skal blende inn. Rett etter behandling ser fargen 40-60% mørkere ut enn de vil bli når de har helet i løpet av 3 ukers tid.

BRYNENE RAMMER INN ANSIKTET

Dette bildet er tatt rett etter behandlingen, selve behandlingen er ikke særlig smertefull, men heller ingen spa opplevelse.

Ønsker du en behandling som er mindre kostbar og varer 5-14 dager på huden og opptil 6 uker på hårstråene? Da er Henna-farging tingen, det nyeste inne farging og forming av bryn. Prisen for forming og farging er 450-550,-

Hvor kan jeg gjøre disse behandlingene? På madla amfi i 4 etg.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.