ALLE HJERTER GLEDER SEG!

24. desember 2015

Jul

 

 

 

MERRY MERRY CHRISTMAS

Endelig er den store dagen her, høydepunktet for store og små. Ungene har gledet seg i ukesvis til nissen kommer, og vi skal samles på middag hos mine foreldre i ettermiddag. Stuebordet pyntet jeg i går kveld da barna hadde lagt seg, fylt med julegodter og nøtter. De samme tradisjoner jeg fikk som liten adopterer jeg videre til mine barn. Om en stund skal hele familien på gravlunden for å tenne lys og legge på blomster til min mormor og morfar. Jeg savner dem kjempe masse, og følelser knyttet til hennes bortgang blir ekstra sterk rundt juletider. Er inderlig glad for at jeg har familie rundt meg.

Jeg vil ønske mine kjære leserere en riktig god jul, nyt fridagene!

By Lisette


I wish all my readers a merry christmas! Love, Lisette.

En kommentar til “ALLE HJERTER GLEDER SEG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.