ACCESSORIES I LIKE

31. august 2017

ByTone

DET MÅ VÆRE ENKELT

Jeg er i grunnen ikke en smykkeperson, men om jeg skal bære noe må det være enkelt. Jeg elsker perler i ulike farger og gull. Har lenge sett etter en armring og fargenyanser som gult og blått. Disse armbåndene er fine å mixe med ulike accessories. I dag kjørte jeg jeans og striper med disse kule armbåndene. 

Smykket «Breathe» bærer jeg med andakt, en fin påminnelse i hverdagen. Smykket og armbåndene finner du HER.

Smykkene er laget av By Tone 

 

Det  har vært stille rundt disse kanter. Kanskje jeg forteller mer etterhvert. Men i dag passer smykket litt ekstra godt. Ikke glem å pust.

Er spent å høre hva du synes om dem?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.