Å TRENE MED BARN

1. august 2016

Familie / Helse / prosjektsterk / trening med barn

I går var hele familien på vår første joggetur sammen. Ungene var i utgangspunktet ikke fornøyde med vårt forslag, men når morningen kom så ble de med. Det gikk over all forventning faktisk, og vi var begge super stolt av dem. Vi jogget i deres tempo og oppmuntret dem hele tiden, de klarte 3 km totalt. Da vi kom på parkeringsplassen ventet frukt og vann.

Denne sommerens dårlige vær har ikke bare vært negativt. Jeg og mannen har trenet oss igjennom hele sommeren, og føler meg i relativt god form. I går la jeg ut et før og etterbilde på instagram av meg selv, kanskje jeg poster det på bloggen også. Fikk flere hendvendeler hvordan jeg har klart det, og om jeg hadde tips. Kanskje noe jeg kan dele med dere om dere ønsker?

Å TRENE MED BARN:

La ambisjonene om en målrettet trening ligge igjen hjemme når du skal trene sammen med barnet ditt. Tenker du kreativt, får du til gjengjeld en lojal treningspartner i strålende humør. Gjør treningen til en lek. Barn liker å være i bevegelse, men de må gjøre det fordi de har lyst. Vi forberedte en dag på forhånd, og det gjorde joggeturen litt enklere. Når de formidler sin negativitet, så valgte jeg å fokusere på at vi hadde troen på at ungene ville klare det kjempe bra. Sa også at vi kunne legge inn pauser om det trengtes, men de spurte egentlig ikke etter dem når vi kom i gang. Jeg pratet nok endel i løpet av joggeturen, fordi det krever endel ekstra motivasjon.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.