A touch of Morocco…

25. oktober 2012

Interiør / Tine K

Er det er bord jeg alltid har hatt lyst på så er det Tine k sitt marokanske trebord. Synes det er lekkert med stålfatet opp på treverket av bein, og passer i alle hjem synes jeg. Har sett i interiør blader at det har blitt brukt i ulike interiørsjangere. Men synes det er like unikt fordet…

★   ★   ★  ★   ★   ★  
 

 

På bordet vårt er der en haug av lysglass, disse er bare vakre nå på kveldene…
 
 


★   ★   ★  ★   ★   ★  
 
 
 
Bordet får du kjøpt hos Designstjerner,HER. Her finner du også mange andre Tine K go´biter.
 
Lisette

12 kommentarer til “A touch of Morocco…

 1. Har en drøm…

  Grattis Lisette!
  Det bordet er lekkert, og står høyt på den laaaaange ønskelisten min:))
  Er bare det at vi har litt liten plass, vet ikke helt hvor jeg skulle fått plass til det, hehe:)

  Flott stylet på bordet ♥ Du er så flink!!

  Ha en fin dag:)

  Svar
 2. Fru Andersen

  Utrolig lekkert bord. Forelsket i disse jeg også, og hadde et lignende for ti år siden, men det solgte jeg….angrer nå…. 😉

  Fine bilder!

  God høstdag videre til deg!

  Svar
 3. Livets små øyeblikk

  Et nydelig bord:) Svigerfaren min var maskinist på båt og reiste utenriks da mannen min var liten. Han kjøpte med seg et lignende bord med treplate, alle detaljene er håndskåret og det er så fint:) Det ble pakket bort for ti år siden men nå tror jeg jammen jeg skal finne det frem igjen:)

  Og så må jeg takke her også, ble så glad for pakken:) Gleder meg til å bruke teppet på kalde høstdager og pennen er bare super for en listeskriver som meg;) Men sjokoladen vet jeg ikke om jeg greier å åpne, pakken et bare så fin:D
  Fin kveld til deg Lisette
  og god klem:)

  Svar
 4. http://tinyurl.com/

  Wow that was strange. I just wrote an really long comment
  but after I clicked submit my comment didn’t appear.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again.
  Anyhow, just wanted to say superb blog!

  Svar
 5. coconut oil for

  Amazing blog! Do you have any tips for aspiring writers?

  I’m planning to start my own blog soon but I’m a little
  lost on everything. Would you suggest starting
  with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely confused ..
  Any tips? Kudos!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.