Å HEI HVOR DET GÅR…

18. juni 2016

Helse / Mat og kos

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

.

GRØNN ROASTBIFF SALAT OG UKESOPPDATERING PÅ BLOGGEN

Det har gått et par dager siden sist bloggpost, det handler rett og slett om at jeg ikke har hatt kapasitet og energi til å gjøre noe annet en å slappe av. Denne uken har rett og slett vært knalltøff for meg etter jeg startet med kosthold som utelukker egg, melk og gluten. Jeg har har snart gjort dette i en uke, og er kjempe stolt at jeg er snart halvveis. I går hadde vi avslutning med jobben, mens de andre spiste tapas og kaker, så hadde jeg med egen matpakke. Det blir naturligvis endel spørsmål rundt det, men det er ok. Bøygen for meg er at jeg er så ufattelig slapp, jeg orker minimalt. Jeg har klart fint å gå på jobb, men når ettermiddagen kommer er all luft ute av meg. Irritabel og slapp, er ingen god kombo. Når det gjelder trening, har jeg ikke orket det, men det kommer nok snart tilbake. Tenkte å gå en tur og trene litt styrke i kveld. Kjenner jeg noen lesere som spiser likt, eller har prøvet det samme? Hvor lenge skal man gå trøtt liksom? Smiler. Heldigvis er hodepinen over, den varte kun de 3 første dager.

Bildet viser en lunsjrett som jeg har spist i dag. Det er en roastbiff salat med rødløk, koriander, avocado og chili. Enkelt og mettende.

By Lisette

2 kommentarer til “Å HEI HVOR DET GÅR…

 1. Mona

  Kjære Lisette,
  Vet hvordan du har det. Har gjort noe av det samme for en del år tilbake. Fikk påvist intoleranse for melk, div. melsorter, sukker, svin, kaffe, sitrusfrukter m.m. Holdt meg vekke fra dette i 3 måneder………….og det gikk stort sett fint. Drakk mye grønn te (helsekost, uten svart te) kunne heldigvis spise speltmel. I dag kan jeg spise alt dette i små mengder, men ikke så ofte, unntatt svinekjøtt (men mååå ha ribbe til jul)
  Lykke til, dette klarer du fint <3
  Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.