A GREEN SMOOTHIE IS WHAT I NEED

5. juni 2016

bylisette14dagerutengodteri / Egenpleie / Helse / prosjektsterk

 

 

 

14 DAGER UTEN GODTERI COMPLITED HOS MEG I DAG

Da er det gått to uker siden jeg kjørte utfordringen på bloggen 14 dager uten godteri. Jeg vil si at jeg har bestått testen, da livet handler om å nyte øyeblikk! Jeg har vært på kollegatur denne helgen, og spiste litt chips i går. Kunne absolutt stått over å tatt, men jeg valgte å spise litt. Alt i alt synes jeg den andre uken var lettere en den første uken. Jeg skal fortsette å velge alternativer til godteri i helgene, da jeg opplevde rask nedgang i cm og på klærene. Det viktigste av alt var at jeg følte meg i bedre humør. Det viser tydelig at sukker gjør at resultatene kommer senere. Har ikke spist godteri eller sjokolade disse to uker. Mange har lagt merke i det siste at jeg endret meg kroppslig, og det er kjekt når noen legger merke til endringene. Hvordan har det gått med deg? Skriv kommentar på bloggen, så sender jeg en liten oppmerksomhet til en heldig vinner. Har du forresten lyst å bli med på trekningen av to Mariann Deila bøker her på bloggen min? Ekspert på effektiv trening som kan utføres hjemme, og der du er. Trykk HER for å delta. Bøkene er til og med signerte!

Nå skal jeg legge meg i sengen med serien som alle prater om, nemlig SKAM.

By Lisette

 

6 kommentarer til “A GREEN SMOOTHIE IS WHAT I NEED

 1. quest bars cheap

  Great goods from you, man. I’ve understand your
  stuff previous to and you’re just too excellent. I really like what you’ve acquired here, certainly like what
  you are saying and the way in which you say it.

  You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible.
  I cant wait to read much more from you. This is actually a terrific
  website.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.