A D V E N T

3. desember 2013

Ukategorisert

Da er adventstiden her, og den skal nytes. Jeg elsker og tenne lys, og vil de neste ukene vise dere vårt julehjem. Her blir julepyntingen moderat, ikke at jeg ikke elsker julepynt, men denne gangen skal jeg prøve og ha pynten framme lenger en 2.juledag. Så får vi se.


Merker nå som mørketiden er her, er det vanskelig og få det fine lyset i bildene. Med full jobb, så må bloggingen kommme inni mellom. Det nyeste puten dere ser er fra den svenske merket Chatwall & jonsson. Puten er kjøpt av en butikk i Sandnes som heter Swedish Grace. Butikken fører blant annet dette merket, og ha klær, interiør og møbler i sin butikk. Trykk HER for og besøke facebook siden dems.

Lisette


4 kommentarer til “A D V E N T

 1. Har en drøm…

  Nydelig!!
  Elsker puten ♥
  Lyset er virkelig en utfordring om dagen ja:)

  Her blir det mye vinterpynt, og det kan gjerne stå fra nå og langt ut i februar, men det røde, nissene og julepynten kommer ikke frem før litt før jul, og ryker kjapt ut, hehe:))
  JEG trenger ikke nisser, men de andre i huset gjør det… så da mp jeg bare godta det:)

  Svar
 2. Fru her og der

  Åh, de putene er bare så fine! Men det er jo alt hos deg, så det var jo ikkje så rart 😉 Så kos at du anbefaler butikken “min” 🙂 Heldige meg som jobber der litt!
  Ha ei flott uke!
  Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.