Å blogge med hjertet

3. mai 2013

Ukategorisert

Ingen tvil om at jeg tenker mye… Jeg funderer og analyserer på livets spørsmål, og synes vi mennesker er unikt sammensatt. En person som ALLTID rører meg når han snakker er Professor dr.med Per Fugelli. Han har en formidlingsevne som er helt utrolig og rørende. Jeg blir som et barn når han prater og lytter øre. I dag var han på God morgen Norge og pratet om vennskap. Og han sa at sin mamma var hans beste venn, og det kjenner jeg meg slik igjen i. Min mamma er fantastisk!…engasjert og omsorgsfull. Og du kan høre hennes latter milevis på avstand. Når ting stormer verst rundt oss er min mamma som en stø kurs og sier at alt vil ordne seg og gir oss gode råd på livets vei. Det er en god mor det. 


Dette innlegget kom rett fra hjertet, og en dag ønsker jeg meg en forlesing med Per Fugelli som er et STORT forbilde. Her pøsregner det i dag i Stavanger, og skikkelig innevær. Muslibaren jeg la ut i går kveld smakte nydelig, og hadde en slik til frokost samme med et kokt egg og kaffelatte.

God helg til dere


9 kommentarer til “Å blogge med hjertet

 1. Vibeke fra Bengtgarden

  Fin fredag og god helg til deg.
  Fikk ikke med meg Per Fugelli i går dessverre ;-(

  PS! Her snødde det så si i hele går.
  Jeg håper og ønsker meg fint vær i helga så jeg kan få prøvd ut mn nye kjørlighet fra Stavanger. ( utepeisen )

  Nyt dagen Lisette, klæm Vibeke

  Svar
 2. Fru Thoresen

  Så heldig mammaen din er som får så fine ord av deg 🙂
  Min mamma er min beste venn også!
  Litt godt å tenke på at det er sånn ofte når man er mamma selv 🙂
  Har ikke vært borti herr Fugelli, men tror jaggu jeg får google han!
  Ha en fin helg 🙂

  Svar
 3. Frøken Fryd

  Liker overskrifta di i dag, Lisette 🙂 Og sjølvsagt innlegget! Eg er også berika med ei fantastisk mamma, som eg ringer både titt og ofte, for ho bur på Stord. Ho er ein klippe i mitt liv, og eg er så glad i mammo mi at eg kunne knept ho 🙂 Snill og god er ho, har omsorg for alle, og så er ho så klok. Me er heldige me Lisette, som har så gode forbilder. Så lyte me håpa at gutane våre ser på oss som klippar i sine liv, når den tid kjem.

  Fortsatt god helg til deg 🙂

  Klem Eli

  Svar
 4. Spirea

  Kjære gode deg, dette var et herlig innlegg! Jeg, som deg, har en slik mamma – en som er som en klippe, en fantastisk person og ja, hun er bare topp. Så heldige vi er, ikke sant? Også sier jeg meg enig med deg – jeg er lutter øre når dr Per Fugelli har noe å si, for han sier det så fantastisk. Han hyller medmenneskeligheten og det å bry seg om andre- og det liker jeg! Måtte han leve lenge! 🙂 Også må jeg si, at nå var det lenge siden jeg har vært innom bloggen din – og det er jeg gla jeg gjorde. Fant flere innlegg her som fikk meg til å smile stort nå- Så herved ligger du i bloggrullen min (trodde da virkelig du gjorde det, men neida…) Ønsker deg en herlig uke, med masse takknemlighet over gode mødre, muslibarer, peoner og alt annet som gjør livet bra 🙂 klem din vei

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.