Å BLI GLEDELIG OVERRASKET!

2. juni 2016

Blomster og planter / Filosofi

 

 

 

SYRINER ER NOE AV DE VAKRESTE BLOMSTER JEG VET

Jeg tror på karma i forhold til handlinger og intensjoner. I dag mottok jeg to store buketter fra hagen av et eldre ektepar, pluss de hadde laget to godteposer til ungene. Jeg ble super takknemlig, og nesten litt rørt. Naboene uttrykte at det var så kjekt å gi til oss, da vi alltid viser stor glede og takknemlighet. Slike ord rører! I går hadde jeg også en fin opplevelse og gest hos min fotterapaut, pluss jeg fikk fine ord på jobb i dag. Det er ikke mengden som har noe å si når en skal glede et menneske. Ord har stor verdi og er alltid gledelig. Det kan faktisk redde hele dagen!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.