8 UKER TIL DRØMMEKROPPEN- VINN TO SIGNERTE BØKER!

19. mai 2016

Boktips / Mariann Deila / prosjektsterk

VIL DU VINNE TO SIGNERTE MARIANN DEILA BØKER? PROSJEKT STERK OG TREN DER DU ER!

 

NY OG STERK KROPP PÅ 8 UKER-JATAKK!

Jeg diggger Mariann Deila! Hun er sterk, kunnskapsrik og har en treningsfilosofi som ALLE kan følge. I neste uke går jeg i gang med prosjekt sterk, da er alle mine eksamener ferdig- og jeg kan konsumere ny litteratur som jeg elsker. Dere skal selvsagt følge min prosjekt sterk framgang. Jeg er så heldig som har fått lodde ut 2 signerte bøker av selveste Mariann Deila. Det enesete du trenger å gjøre er å like facebooksiden til Mariann, HER og skrive en kommentar hvorfor du ønsker disse bøkene på kommentarfeltet på bloggen min. Ønsker du å lese mer om Mariann Deila så har hun også en egen webside. 6 juni publiseres den heldige vinneren!

Hva er Prosjekt sterk boken? Boka gir jeg deg verktøy for å nå målene dine. Nøkkelen til varig endring ligger i kombinasjonen av mental trening og fysisk trening. Når du skal bygge en sterk kropp, må du starte med å bygge et sterkt hode. Med Prosjekt sterk bygger du selvfølelse, jobber med den indre dialogen din og forbereder deg på motgangen du møter. Du får også en detaljert kostholdsplan og et effektivt treningsopplegg for 8 uker. Dette er tiden det tar å etablere nye vaner. Her er trinn for trinn styrkeøvelser med forklarende bilder og ulike opplegg både for utrente og viderekomne. Uansett utgangspunkt vil du garantert oppnå resultater!

Hva er tren der du er boken? Trening der du er, uten utstyr, kan være veien ut av en negativ sirkel hvor jobbreiser, overtidsarbeid, familieforpliktelser og ferier skaper brudd i de gode treningsrutinene. I denne boka får du 100 øvelser du kan utføre ved hjelp av din egen kroppsvekt. Du kan gjøre øvelsene hvor som helst, når som helst og helt uten hjelpemidler. Personlig trener Mariann Deila viser deg hvordan du skreddersyr treningsøkter som kan gjøres i stua, på hotellrommet, på hytta eller verandaen. Du får kunnskap om hvilke øvelser og metoder som gjør deg sterkere og mer opplagt, og ikke minst hvordan du best trener for å øke kondisjonen og forbrenne fett. Det geniale er at du kan få like mye ut av et kvarter med trening som en time, bare du vet hvordan! Øvelsene i denne rikt illustrerte boka passer både for nybegynneren, skippertakstreneren og den godt trente mosjonisten. I tillegg til det fysiske, gir boka deg de mentale verktøyene du trenger for å holde på de nye vanene over tid. Den første delen av boka handler om vaner: hva en vane er, hva som er drivkreftene i en vane og hvordan du kan gå fram for å etablere nye vaner samt kvitte deg med gamle dårlige vaner.

Ha en fin ettermiddag!

By Lisette

15 kommentarer til “8 UKER TIL DRØMMEKROPPEN- VINN TO SIGNERTE BØKER!

 1. Merete Keim

  Jeg ønsker meg en av disse bøkene.
  Er like lesehungrig som deg og ferdig med helsestudio trening.
  Og I tillegg kan vi utveksle erfaringer etterhvert;)

  Svar
 2. Maren

  Har likt siden hennes 🙂 jeg ønsker å vinne siden jeg nylig meldte meg inn på treningssenter men sliter med motivasjon og dårlig samvittighet fordi jeg ikke alltid har tid til å trene. Dette hadde passet perfekt for meg og samboer for å få mer motivasjon til å trene og spise sunt sammen da det er veldig lite “farge” i maten vår og det går ofte i det samme hver uke. Jeg er også flink til å finne unnskyldninger til å spise usunne ting, overtaler meg selv hele tiden 🙁

  Lykke til, alle som deltar og takk Lisette for en av de mest spennende konkurransene jeg har sett på lenge på sosialt media

  Svar
 3. Mona

  Kunne tenkt meg en bok av henne.
  Strever og’ med motivasjon til trening. Har vært støttemedlem i div. Treningssenter de siste årene.
  Kanskje denne boken kunne vært ‘sparket’ bak jeg trenger ☺️

  Svar
 4. Anne-Lise

  Jeg trenger desperat lesestoff og inspirasjon til å komme i form igjen. Etter operasjon i kne og rygg pga prolaps, samt at jeg nå har fått påvist 2 nye prolapser i ryggen, så har jeg lagt på meg masse og er helt ut av trening. Det er ikke mye kondistrening jeg får gjort og treningssentre holder jeg meg unna da jeg føler meg ukomfortabel i den kroppen jeg har fått nå. Jeg trenger inspirasjon og hjelp til øvelser jeg kan gjøre i mitt eget hjem. Jeg håper det blir meg som blir trukket ut som heldig vinner!

  Svar
 5. Sonja

  Jeg er småbarnsmor til 3 barn på 4, 6 og 8 år. Trening har dessverre blitt et lite prioritert område. Tror at disse bøkene kan bidra til å endre dette, da man ikke trenger gå på helsestudio – men kan lære å trene effektivt hjemme, med minimalt av utstyr!

  Svar
 6. Embla

  Superflink dame som vet hva som trengs. God til å få andre med seg og hadde vært godt å komme i gang med en så god bok som motiverer både unge og eldre. Håper derfor å vinne ?❤️

  Svar
 7. Trine Andresen

  Ja takk , trenger inspirasjon og et spark i baken ☺Så dette hadde vært morro å vinde disse bøkene ☺

  Svar
 8. rits

  Jeg ønsker meg veldig di bøkene ?. Har hatt noen tøffe år da værken trening eller sunn livsstil ha vært noe jeg har kunnet. Jeg sliter med fibromyalgi,har to skjønne døttre. Nå er det PP tide å få snudd livet til det positivet. Bare det å få råd og veiledning på å trene der man er ,er helt topp for meg. Og aktivitet å gjøre med ungene ?. Jeg trenger å få bygd opp helse å selvtillit ?

  Svar
 9. Tilbaketråkk: A GREEN SMOOTHE IS WHAT I NEED | By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.