6 BISARRE SIDER VED MEG SELV!

3. februar 2016

Interiør

 

Alle mennesker har bisarre sider som gjør oss særegne og unike. Noen av særegenhetene har vi kanskje ikke like mye bruk for.

Jeg skal dele 5 personlige med deg:

1. Jeg MÅ ha krystallklare vaser før jeg putter friske blomster i dem, og “friker” ut om noen flytter på vasen med fingermerker. Kanskje litt OCD aktig… *ler

2. Jeg lukter meg fram om ting er godt! Det har jeg gjort siden jeg er liten, og gir ofte god indikasjon på om noe er godt fortsatt.

3. Må rydde huset før jeg går! Jeg går sjelden i fra et rotete hjem-noe jeg burde av og til med små barn.

4. Blir stresset over mange blomsterbuketter i hvert et hjørne.

5. Liker best nystrøket sengtøy etter hvert skift-noe jeg har gjort i flere år.

6. Jeg liker best å sove alene, og blir stresset om jeg må dele rom på kollegaturer.

By Lisette

 

2 kommentarer til “6 BISARRE SIDER VED MEG SELV!

 1. Maria

  Haha – jeg trodde jeg var den eneste i verden som stryker sengetøyet mitt 🙂

  Jeg er også litt OCD med enkelte ting. F.eks så liker jeg ikke når ungene flytter på pyntegjenstander jeg har satt opp, jeg har en spesiell orden i skapet og havner ting på feil plass blir jeg litt irritabel og jeg liker heller ikke å reise fra et rotete hus. Dvs, jeg klarer det om jeg skal en tur på butikken eller ut en kveld, men om vi skal reise bort blir jeg superfokusert på å få det ryddig før vi drar for det verste jeg vet er å reise på ferie og vite at jeg kommer hjem til et hus som står på hodet. :-/

  Svar
 2. Helene

  Ha ha! kjenner meg enormt godt igjen! har prøvd noen ganger få mest mulig at av blomstene jeg har kjøpt, og gjerne slår jeg til med 2 for 3 på mestergrønn til helga. en liten vase ved vasken på kjøkkenet, en i gangen, en på badet.. og en følelse av ROT. nei, den ene store på spisebordet er som regel nok. samme følelsen for levende lys. altfor mange tente lys i hver krik og krok gir meg en følelse av uorden. har angst for kjøkkenkluter som henges OVER springen, slik veldig mange henger de. kommer jeg hjem til noen og skal forsyne meg med vann fra springen, må jeg alltid ta ned kluten før jeg kan ta vann. og jeg tar den ned med litt følelse av å kaste opp. angst! klesskap som står på gløtt, kommoder det stikker en sokk eller gensererm ut av… MÅ få det inn og lukket. tørr ikke si mer, jeg ser jeg er sær. godt vi er fler! takk for god blogg, koser meg 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.