5 TING JEG GLEDER MEG TIL I HØSTFERIEUKEN

8. oktober 2017

Bright Line Eating / Egenpleie / Høsten

 

DETTE GLEDER JEG MEG TIL DENNE UKEN

Høstferien skal jeg bruke med barna, skolearbeid og til litt egentid. Sistnevnte er essensielt. Hvordan kan man ta vare på andre om en ikke tar vare på seg selv. Jeg har listet opp litt forskjellige ting jeg skal få gjort denne uken.

Nummer 1 er en legesjekk. Jeg har lavt stoffskifte og må regulere medisinene innimellom. Nå som jeg spiser annerledes vil mulig det også endre stoffskifteverdiene også. Jeg er ikke så flink til å ta denne turen til legen så det har virkelig ligget som en byrde over skuldrene. Nå som jeg har noen fridager må det gjøres.

Nummer 2 er å lage en fotostyling og fotografering av Selfie sin adventskalender. Sjekk ut nettbutikken for fantastisk utvalg. Min desidert favorittbutikk og damer! Check it out.

Nummer 3 er massasje i halvannen time er booket. Jeg har endel muskelsmerter i kroppen og trenger gode endorfiner i kroppen, stressmestring i seg selv. 

Nummer 4 er gleden over å spise videre etter «Spis deg fri» med Bright Line Eating´s prinsipper. Jeg er også påmeldt på Irina Lee grunnkurs videre, noe jeg gleder meg til. Jeg har savnet et felleskap med andre Bright Line Eaters. Nå får jeg det. Kommer også til å starte med treningen igjen denne uken, nå er matprinsippene automatiserte og jeg starter forsiktig med styrketreningsprogrammet mitt hjemme.

Nummer 5 er å være mye ute denne uken sammen med familien. Håper været tillater det, liker ikke å fryse. 

 

6 kommentarer til “5 TING JEG GLEDER MEG TIL I HØSTFERIEUKEN

 1. tinyurl.com

  you’re actually a just right webmaster. The web site loading speed is
  incredible. It sort of feels that you are doing any distinctive trick.
  In addition, The contents are masterwork. you have performed a fantastic activity on this subject!

  Svar
 2. coconut oil for

  I blog often and I seriously appreciate your information.
  Your article has truly peaked my interest.

  I will take a note of your website and keep checking for
  new information about once a week. I subscribed to your Feed too.

  Svar
 3. ps4 games

  Heya i am for the first time here. I came across this board and I
  find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you aided me.

  Svar
 4. ps4 games

  With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of exclusive content I’ve either
  authored myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any techniques
  to help prevent content from being ripped off?
  I’d truly appreciate it.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.